Magyar politika és közélet, mi más?!

Csinn Bumm Cirkusz

Csinn Bumm Cirkusz

Követelnünk kell Orbán, Pintér, Szijjártó és Kövér nemzetbiztonsági átvilágítását

2018. október 28. - Magyarulaszlo

A magyar ellenzék méltatlanul figyelmen kívül hagyta az ukrán titkosszolgálat értesülését arról, hogy Szijjártó Péter az orosz titkosszolgálat beszervezett embere. Annak ellenére, hogy egy ilyen vizsgálat ésszerű és indokolt lenne mind a négy személy esetében: a miniszterelnököt senki sem vizsgálta a rendszerváltás óta, mindegyikük esetében felmerül, hogy zsarolhatók, különösen az orosz szolgálatok irányából. Itt az idő, le kell leplezni az orosz érdek magyar szekértolóit, addig, amíg nem késő!

Az alábbi állítások nem okozhatnak meglepetést azoknak, akik akár csak egy picit is követik a politikai élet alakulását:

  • A magyar miniszterelnök a nyugati demokráciák helyett a keleti diktatúrák irányába navigálja az országot.
  • Ellenzékben Orbán véresszájú, oroszellenes antikommunista, kormányra kerülve pedig oroszbarát, a putyini érdek kérlelhetetlen képviselője.
  • Orbán döntése nyomán Paks 2 verseny nélkül került az oroszokhoz, a ráfizetéses fizetési konstrukció, a nemzetbiztonsági kockázatok ellenére (és úgy, hogy az üzlet nyilvánvalóan ráfizetéses lesz)
  • a KGB tisztjeként hatalomra került Putyin évente legalább kétszer rapportra rendeli Orbánt, aki engedelmesen megjelenik Moszkvában vagy Budapesten fogadja a cárevicset) és komor arccal aláír mindent, amit az csak elétesz.
  • Orbán Magyarországról elüldözi Putyin vélt ellenfeleit (ideértve a civileket és az amerikai CEU-t)
  • A politikai csúcspozíciók betöltésére Orbán előszeretettel nevez ki régi, kipróbált kommunistákat.

Valóban jelenthet komoly veszélyt Orbán Viktor a magyar nemzet szuverenitására?

A magyar miniszterelnöknek a 2010-es kétharmad hátán sikerült teljesen két vállra fektetnie Magyarországot. A jelenlegi berendezkedés rendkívül instabil, a jogállamiság nincs garantálva, az Állami Számvevőszék, a Főügyészség, a Versenyhivatal mind egytől-egyig a Putyin-csicska Fideszesek kezében van, a leghitványabb, kommunista időket idéző pártsajtót elvtelen propagandisták szolgálják ki. Ez a valójában törékeny rendszer orosz, najó, illiberális módra működik: a kulcshivatalok az emberek jogszerű képviselete helyett az állam, a Vezető, azaz jelenleg Orbán utasításait követik, a törvényt, és pláne annak szellemét pedig másodlagosan kezelik!

Egy ilyen legyengített, korrupciótól átitatott és hazug giga-kampányokkal megosztott tartott kvázi-demokrácia kiváló célpontja lehet az aktuális orosz birodalmi érdekeknek. Putyinnak most nyilvánvalóan szüksége van Orbánra, s egészen pontosan addig lesz így, amíg képes és hajlandó kiszolgálni Putyin érdekeit. Ha az ország már elveszítette demokratikus tartalékait (azaz nyugatra távozott a 1 millió demokratikusan elkötelezett honfitársunk, nincs CEU, nincs potens ellenzék), és a szétvert EU árnyékában Oroszország kimutatja foga fehérjét, akkor a nyakas és hatalommániás Orbán már akadállyá válik, ekkor így vagy úgy eltávolíthatják őt az oroszok és átveheti a helyét akár egy Szijjártó Péter-szerű droid is (aki addig remélhetően talál egy tisztességes fodrászt magának).

A fentiek alapján most a legfontosabb nemzeti érdek, hogy az orosz nyomulást az ország vissza tudja verni. Míg 60 évvel ezelőtt orosz tankok és bakancsok tiporták el a szabadság magyar virágait, ma orosz fake-news invázió, a kormányba beépített ügynökök, hírszerző hadosztályok rothasztják demokráciánkat. A nemzet feladat tehát az, hogy leleplezzük az ügynököket és visszaszorítsuk a kormányzat által terjesztett, orosz típusú  hazugságok áradatát.

tartotiszt_wm.jpg

Orbán és Szijjártó rapporton a KGB-s tartótisztnél

És akkor vegyük sorra a 4 orosz ügynök történetét.

Kövér László - az ős-kommunista moszkovita

Pápai MSZMP káder család gyermeke, már pápai KISZ elnökként Gyurcsány riválisa, 1986 február-szeptember között az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi intézetének segédmunkatársa volt. 1987-88-ban Soros-ösztöndíjasként a közép-európai társadalmi mozgalmak kutatásával foglalkozott. Ez egy tipikus illiberális értékválasztás ugyebár....

"Nagyapámnak a szociáldemokrata párt pápai szervezetének a Bethlen-Peyer paktumot követő megszervezésétől jogfolytonos volt a párttagsága haláláig, 1989-ig. Az ilyen gyökereimet nemcsak nem szégyellem, de büszke is vagyok rájuk. A szociáldemokráciához nekem sokkal több közöm van, mint Gyurcsány Ferencnek.

Kövér László, 2005

Vajon kitől kapott parancsot Kövér László; milyen utasítást követve lépett be a családilag és politikailag egyértelműen kommunista kötődésű káder az éppen megalakuló Fidesz-be? És ez a szociáldemokrata - akinek családtagjaihoz hasonlóan bolsevik kiképzésen tanulta a politikai agitáció,a kommunista propaganda művészetét - vajon miért mutatta magát harcos liberálisnak, oroszellenes antikommunistának? És vajon véletlen, hogy hatalomra kerülve minden alkalommal a titkosszolgálatok munkáját akarta felügyelni?

Orbán Viktor, a vezénylő tábornok

MSZMP tag apuka gyermeke, aki KISZ-titkár, majd Soros ösztöndíjas, magát harcos anti-kommunistaként jellemző liberális politikusként indult. Társa, Simicska Lajos beszámolt arról, hogy Orbánt a katonaság alatt bizony beszervezte a titkosszolgálat, tekintve, hogy a kapcsolódó dossziékat Moszkvába vitték, az oroszoknál nyilván van bizonyíték Orbán beszervezéséről, sőt, akár további szolgálatairól. Orbán ellenzékben kampányolva elszámoltatásról, a valódi rendszerváltásról kamuzott, hatalomra kerülve azonban:

  • Nem nyitotta meg az ügynök aktákat.
  • Pártjában landolhatott az olajozás kapcsán hírbe hozott Pintér Sándor és Boross Péter. 
  • Titkosította az olajügyekre vonatkozó bizottsági anyagokat.

Szijjártó Péter, a kézben tartható ember.

Apja a milliárdos vasút-kartellező bűnszövetkezet egyik működtetője volt, aki, miután vádat emeltek ellene, feladata társait és így szabadlábra kerülhetett. Fia talán épp ezekből a kartelles pénzekből építette fel 200 milliós házát, hiszen a sajtó támadásaira azzal reagált, hogy szülői kölcsönből volt képes finanszírozni az új otthon költségeit. Szíjártó is Soros ösztöndíjasként végzett.

Szijjártó Orbán magyar hangjaként híresült el, a moszkvából importált papagájkommandó talán legelvetemültebb tagja volt, aki arcizomrándulás nélkül volt képes elismételni akár naponta hússzor ugyanazokat a hazugságokat üzeneteket. A külügyminisztérium élére kerülve kirugdosta az egyébként felkészült Martonyi-féle gárdát és saját - gyakorta a focis haveri körből kikerült - barátaival épített fel egy dilettáns, kifejezetten az oroszok és a keleti diktatúrák érdekeit képviselő, mai, magyar külügyet.

Elsőre valóban meglepő a fülnek az ukránok bejelentése arról, hogy Szijjártó orosz ügynök. Jobban végiggondolva, még az is lehet, hogy már az 1998-as megjelenése sem volt véletlen; vajon lehetséges, hogy Orbán elfáradásakor ő lesz az oroszok B-terve?

Pintér Sándor

A kommunista időkben már a rendőrség munkatársa, 1988-ban került a Pest Megyei Főkapitánysághoz, ahol a vizsgálati osztály vezetőjévé nevezték ki. Ez akkoriban csak a párt hűséges katonái számára volt lehetséges. 1990 és 1991 között a Pest megyei főkapitány közbiztonsági helyettesévé léptették elő, majd 1991 márciusában Budapest rendőrfőkapitánya lett. Pár hónappal később, 1991 szeptemberében Boross Péter akkori belügyminiszter kinevezte országos főkapitánnyá.

A Bomba sztori
Pintér Sándor gyanús módon lett belügyminiszter. Talán sokan emlékeznek az 1997-1998-as évek robbantásos merényleteire, amelyek pont akkor történtek, amikor a Fidesz a "közbiztonságot" tette választási kampánya fókuszába. Micsoda véletlen! Pintér mindezen események előtt együtt vacsorázott a bombagyárossal, Dietmar Clodóval - akiről azt mondta, hogy nem ismeri, de valóban vele vacsorázott, pontosan a robbantások előestéjén. A bíróság Pintért felmenti, mert ugyan honnan is kellene tudnia, hogy éppen egy bombagyárossal vacsorázik együtt. Egy tanú áll a bíróság elé, egy Zempléni nevű rejtélyes fickó, aki azonban hamarosan meghal infarktusban. A bomba-sztori legcukibb momentuma az, amikor Leonid Kolcsinszki - Clodo bűntársa - az ORFk vizsgálati osztályán lévő kihallgatásakor közli, hogy ő Pintér tábornoknak több megbízását hajtotta már végre korábban...

Foltos lehet Pintér nadrágja?
Az olajügyek utáni nyomozás ideje egy véres leszámoláshoz hasonlított, volt itt minden, akasztás, robbantás, a depresszió miatt öngyilkossági sorozat tizedelte a békési rendőrállományt. Regéltek egy történetet egy nyomozóról, akinek a megszerzett információi alapján fél évszázadra le lehetett volna csukni a fél parlamentet akkoriban – a keresztapával együtt. Érdekes módon halt meg. A balkezes nyomozó a jobb kezével a bal halántékába eresztett egy golyót, utána letette a pisztolyt a szélvédő kormány előtti részére, komótosan átült az anyósülésre, és meghalt. Helyszínelni az őt jól ismerő kollégák érkeztek, akik vélhetően nem voltak mind beavatva a történetbe, így aztán, ha a nyomozati anyagok el is tűntek, a szóbeszédet már nem lehetett megállítani. Sándor papa, az olajbalhé kapcsán nyomozó bizottság vezetője, dr. Szeszák Gyula, az akkori megyei főügyész is arról beszéltek, hogy egy magas rangú rendőrségi és politikai vezető fedezik a közpénz milliárdok kiszivattyúzását. A parlamenti vizsgálóbizottság anyagait a Fidesz 90 évre titkosította...

Mindez miért gáz?

Az olaj az oroszoktól jött.

Mi, magyarok nem, de az orosz szolgálatok pontosan tudják hogy kik voltak a vevők.

A Fidesz védelmébe vette az olajügyben vastagon érintett MDF-es politikusokat.

Könnyen lehet, hogy a hatalmat pontosan azok a politikusok gyakorolják most, akiknek valójában a vádlottak padjára kellett volna kerülniük 2000 környékén.

Az olaj és az olajos politikusok megvásárlása, majd a pénz tisztára mosása a Fidesz vezetését zsarolhatóvá tette.

Orbán tehetetlen az orosz zsarolással szemben és bármit megtesz azért, hogy hatalmon és életben marahasson. 

Dehát a szocik is benne voltak, nem?

Az olajszőkítés csúcspontján az MDF kormányzott, Boross Péter volt a belügyminiszter, ő nevezte ki országos főkapitánnyá Pintért, az események időszakában tehát ők töltötték be az ügy szempontjából fontos kulcspozíciókat. Antall József halálakor Boross beült a miniszterelnöki székbe, a biznisz ment tovább, majd az olajazást lehetővé tevő jogi és árrést alig 8 hónappal hatalomra kerülése után, 1995 januárjában megszüntette az MSZP. Najó, nagyjából megszüntették. Akárhogyis, Pintér még egy évig maradt a posztján, majd a szocik elküldték.

Az MDF politikai örökségét és tagságának nagy részét (pl. Boross Pétertől) ekkoriban átvevő Fidesz természetesen teli szájjal a szocikra mutogatott az olajügy kapcsán, majd védelmükbe és soraik közé vette Borosst és Pintért is. És most jön a katarzis: az Orbán kormány az olajügyek kapcsán létrehozott egy vizsgálóbizottságot - amely annak ellenére produkált eredményeket, hogy sem pl. Simicska Lajos és Kövér László sem hajlandóak megjelenni a bizottság előtt. Íme, a személyes kedvencem a rengeteg Interneten terjedő sztorik közül (még mai is olvasható az origón):

... a zavaros helyzet fenntartásában érdekelt olajbűnözők a '90-es évek elején komolyan foglalkoztak egy saját párt alapításának ötletével, és erre a célra el is különítettek egy 300 millió forintos alapot. Pintér szerint azonban a rendőrség bomlasztó tevékenysége megakadályozta, hogy ez a párt valóban létrejöjjön és elinduljon az 1994-es választásokon.

forrás: origo

Lehet, hogy nem alapítottak új pártot, hanem elbeszélgettek Pintérrel és inkább megvettek egyet a piacról?

A vizsgálóbizottság egy évre kapott mandátumot, amelyet az eredmények ellenére nem hosszabbítanak meg, ezért 2000 decemberében befejezi működését, s ekkor az ügy összes anyagát titkosítják 85 évre - a belügyminiszert akkor és ma is úgy hívják, hogy Pintér Sándor!

Van kérdés? 

További nyomasztó kérdések

  • Vajon miért nem volt Orbán Viktor átvilágítva egyszer sem  a rendszerváltás óta?
  • Kinek az érdeke, hogy Boross Péter és Pintér olajmaffiózó múltja ne derülhessen ki életükben?
  • A Fidesz 2002 és 2010 között képes volt ellenzékben médiabirodalmat építeni. Tudjuk, hogy ezt Simicska menedzselte. De vajon ki volt a finanszírozó?
  • Vajon miért fontos annyira Orbánnak, hogy az ország legjobb egyetemét, a CEU-t elzavarja? Nem lehet, hogy ez inkább az orosz titkosszolgálatnak fontos?
  • Vajon miért nem ellenőrizték azt a 20.000 oroszt, kínait, közel-és távol keletit, akiket Orbán letelepedési kötvényhez juttatott? 
  • Vajon hogyan történhetett meg, hogy Magyarország az EU és a demokrácia ellenfeleit, az orosz titkosszolgálat embereit, családtagjaikat, nemzetközileg körözött embereket gond nélkül beengedhette Európába (miközben 100 milliárdos kampányt toltak a migráció ellen?
  • Hogyan lehetséges, hogy a hitelfelvétel ellen törvényt hozó Orbán Putyin egyetlen szavára aláírta a Paks 2. hitelfelvételt, amellyel a magyarokat 30 évre eladósítja?
  • Hogyan lehetséges, hogy a magyar közmédia kritika nélkül veszi át az orosz hírügynökségek hazugságait? 
  • Miféle ember ez az Orbán, ha rendre megakadályozza a kínai és orosz birodalom agressziója elleni fellépést?
  • Milyen hazafi ez az Orbán, ha semmibe veszi a magyarok 2004-es hatályos döntését arról, hogy egy nyugatos országot akarunk építeni Európában? 

A bejegyzés trackback címe:

https://csinnbummcirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2614328357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása