Magyar politika és közélet, mi más?!

Csinn Bumm Cirkusz

Csinn Bumm Cirkusz

Soros menti meg Orbánt Simicska bosszújától

2018. február 03. - Magyarulaszlo

Pár nappal a G-nap évfordulója előtt úgy tűnik, hogy a Felcsúti Birodalom mindenre felkészült. Már a nyomdában az újabb Soros kampány plakátjai, az üzenetek betárazva és minden alattvaló be van tanítva a szerepére - kezdődhet a választási komédia. Mégis, talán feltűnt a publikumnak, hogy valaki nagyon hiányzik a kampányból: Simicska Lajos.  Nem véletlenül.

Soros a tökéletes ellenfél - papíron

Soros György messze van. Nem szól vissza, nem indul a választáson, nincsenek plakáthelyei, nem mond gyújtó beszédeket a parlamentben és legfőképp nincsen tele a páncélszekrénye Orbán gazemberségeinek a bizonyítékaival. Soros a tökéletes politikai célpont, mint egy méretes boxzsák, ami óóóriásinak tűnik, távolról félelmetes és edzés közben jól kihangsúlyozza a felcsúti bajnok izmait, a publikum minden ütésnél ujjong.
De tudjuk jól, Soros csak homokzsák, nem egy igazi ellenfél!

Ha végignézzük az elmúlt év sajtóját, látható, hogy ős-gonosszá nemesült ugyan Simicska Lajos a Fidesz által gründolt médiában, ugyanakkor az ő irányába nem durrognak komolyabb petárdák: a migránsok és Soros viszik a főszerepet a grandiózus kampányokban.
Pedig Lajos mindennel rendelkezik ami Orbán számára veszélyes lehet (pénz, média, politikai atombombák), ráadásul félévente, kísérteties pontossággal lead egy figyelmeztető lövést, amelyből Orbán tudhatja, hogy a játéknak nincs még vége.

Orbán gyáva harcolni, inkább elterel

A zsidó tőzsdeguru elleni harc rendkívül aljas, ám minden szempontból sikeres kampánystratégia. Ám a homokzsákot püfölve májerkedni, mutogatni a bicepszeket a csajoknak teljesen más, mint amikor egy valódi ellenfél egy valódi balhoroggal rombolja szét az ember pofáját.

Orbánnak esze ágában sincs harcolni. Nem hajlandó nyíltan versenyezni, nincs vita és vitapartner, nincsenek valódi kérdések, csak a zsebében lévő médiumok világában mutatja meg magát, mert tudja, hogy a hazugságokból épített kártyavára pillanatok alatt összedőlhet, a vereség pedig számára a teljes megsemmisülést és akár a börtönt is jelentheti. és mivel évek óta már csak a homokzsákot püföli, Orbán fél, reszket attól, hogy egy valódi ellenféllel találkozhat, aki még akár vissza is üthet.

ilyenaboksz.jpg

A miniszterelnök félelme teljesen jogos

Egyrészt azért, mert a tét számára óriási. A gazemberségei kapcsán Polt Péter védi ugyan körömszakadtáig, de a korrupciós ügyek kivizsgálása már a saját családját is érintik, ma már talán nehezen elképzelhető, de 10 évvel ezelőtt még óriási közbotrány kerekedett volna egy ilyen ügyből és mindenki a miniszterelnök távozását követelte volna. Képzeljük csak el, hogy fújtatna a narancs-vidék ha történetesen Gyurcsány veje keveredett volna ilyen ügybe az öszödi beszéd környékén.

Másrészt azért, mert van valódi ellenfél, aki nemcsak hogy akar, de tud is nagyon mélyet ütni. És egy-két célzott ütéssel le lehet rombolni mindent, amit Orbán kemény, kitartó hazudozásaival felépített az elmúlt 8 év alatt. Valóban mindent, a kitömött oligarcha családokat, az orbáni mítoszt és magát a pártot is.
Igen, most a Fideszt is le lehet győzni!

Orbán nélkül a Fidesz nevű bűnszövetkezet már nem létezne

Olyan, hogy jobboldal ma már nem létezik. Orbán maga is kimondta, hogy nem elvek, hanem érdekek és gazdasági szövetségek mentén tartja össze ezt a vegyesvágott közösséget, amiben elfér egymás mellett a pénzzel teletömött egyház, a futballvilág gengszterei, Kubatov kopaszai, a megtévesztett konzervatívok (Antall József, hová az örökséged most?!), a szétszalámizott kisgazdák, a megélhetési politikai vállalkozók és a kommunista párt egykori liblingjei, ügynökök, titokszolgák, egykori pártfunkcionáriusok és bürokraták, akik számára sohasem az elvek vagy a zászló, hanem kizárólag a hatalom és a pénz jelentették a motivációt.

A közös bűn és a félelem tartja össze ezt a kompániát, vegyítve némi antiszemitizmussal, nacionalizmussal és sok-sok korrupcióval. És ha ez a közösség szétesik, akkor hasonlóan a baloldali krízishez, évtizedekig nem lesz újra egységes a jobboldal.

Simicska bosszújától ments meg uram minket!

A miniszterelnök felkészült a támadásra. Hiszen nagyjából lehet sejteni, hogy mi lesz majd a bomba tartalma. Orbán lopott, Orbán lefeküdt az oroszoknak, Orbán beengedte a menekülteket, Orbán hazudott. A stratégiája pedig az előremenekülés volt, minden téren: saját bűneivel vádolta meg ellenfeleit, a konkrét vádak esetében pedig cinikus válaszokat ad és kikacsint híveire:

igen, lopok, mert megtehetem és elég erős vagyok hogy még büszkélkedhetek is a szerzeményekkel. Igen, hazudok és nem leszek olyan hülye, hogy nyilvanosan rajtakapjatok. Megteszem mert enyém az egész szemétdomb.

A Fidesz-szavazókra a korrupciós, lopikálós hírek már nem hatnak, mert ezeknek már nincs hírértéke.

Ők is tudják, hogy Viktor ellopja a pénzünket

Ám szerintük a csibészség nem bűn, hiszen ott van Berlusconi, Putyin, akik szintén csibészek, és hát látható, hogy nem ezen múlik a nemzet jóléte. Mészáros Lőrinc nem stróman, csak egy tehetséges vállalkozó, Tiborcz az meg nem is úgy van... Sőt Lázárjani máris megoldotta: aki a lopásról kiszivárogtat, az befolyásolni akarja a választást. Tessék, tehát most már az a bűn, ha valaki mocskos bűnözőket leleplezi! Janikám talán még emlékszel, 8 éve Te is kórusban üvöltötted a farkasokkal, hogy nem szabad semmit sem eltitkolni a szavazók elől (és akkor igazat adtam neked). Rád fog férni egy kis pihenés a hűvösön...
A Fidesz szavazók a bűnben egyesültek Orbánnal, összekacsintósan ugyan, de már mindenki tudja, hogy kinek a strómanja Mészáros Lőrinc, úgyhogy nincs itt kérem semmi látnivaló... a korrupciós vádak, sőt a bűnökkel összefüggő bizonyítékok tehát hatástalanok lehetnek rájuk.

Ők is tudják, hogy hazudott

De értük hazudott, nem ellenük. Azért hazudott, hogy megvédje a pénzüket, nyugdíjukat, kerítésüket, becsületüket, hogy megvédje a korrupció rendszerét,hogy megvédje őket a versenytől, az öngondoskodástól és a felelősségtől. A hazugságainak mindig nemes célja volt. Oly cél, minőt hazudhat a kegyes.

Ők is tudják, hogy Orbán befeküdt Putyinnak

Ám szerintük ez egy stratégia része, ami biztosan nagyon okos és logikus, és nem is kell hogy a hétköznapi emberek megértsék. És ők már elfelejtették, hogy a rendszerváltásnak pontosan az volt a célja, hogy ne önjelölt diktátorok uralkodjanak felettünk, hogy átlátható legyen a közös ügyeink intézése, hogy szabadon választhassunk a pártok üzenetei és programja alapján, hogy ne a politikusok ivadékai lopják el a pénzünket.

De a Fidesz szavazók mindent megbocsájtanak Orbánnak - mert megvédi őket Sorostól.

De vajon Simicska ellen is megvédi Soros Orbánt?

Most, amikor még úgy tűnik, hogy biztos a győzelem, már száradnak a Soros plakátok, kész a Facebook stratégia, szénné van szívatva az ellenzék, teljes a kormányzati fölény és szinte biztos a győzelem, nyilván nehéz elképzelni, hogy lehet ez másképp.


Pedig a Halálcsillagot is elpusztították és elég volt hozzá egy-két picinyke X szárnyú.

grand-moff-tarkin.jpg

– Uram, megfejtettük a támadási tervüket. Veszélyben vagyunk. Óhajtja, hogy elszakadjunk az ellenségtől, és kiürítési menetrendet készítsünk? A hajója menetkész.
Tarkin kormányzó hitetlenül fordult a tiszt felé.
– Kiüríteni?! – üvöltötte. – A győzelem pillanatában? Maga kiürítést emleget most, amikor kis híján felszámoltuk a Szövetség utolsó fellegvárát is? Csúnyán túlbecsüli az esélyeiket… Na, kifelé!

Csillagok háborúja - egy új remény 

A válasz egyszerű: Soros nem véd Simicska ellen.

A kétmillió narancs-vidéki be van oltva minden ellen, hiszen Orbán nekik üzen, őket tartja össze a Soros gyűlöletkampánnyal, és igen, őket meglehetősen sikeresen kondícionálta.
A választást azonban nem ők, nem a jelenlegi ellenzéki szavazók, hanem a mostani bizonytalanok döntik majd el.

Simicska atombombái a bizonytalanokat fogják aktivizálni, és pont ők azok, akik a Fidesz elzavarásához szükségesek. És ők azok, akiket a Fidesz nem tud megszólítani, nincs megfelelő üzenet, hiszen őket vélhetően nem hatotta meg a migráns kamu, nem nézik féltő szeretettel a kormányzati rablóhadjáratot és egyáltalán nem szimpatizálnak a hazugságból és korrupcióból hálót szövő Orbán pókot.

És Simicska atombombája ellen nem lesz fegyver

hiszen ha valóban most robbantja őket, akkor még az időzítés is tökéletes: az új kampány éppen kezdetét veszi, a gépezet olajozottan működik minden szögre pontosan meg van tervezve. Ezt a gépezetet kampány-üzemmódban átállítani nem lehet egyszerűen, az új plakátokat megtervezni és kinyomtatni is hosszú idő, és mivel a Fidesz megszólalóknak nem lehet saját véleményük, a zűrzavar nagyon hamar képes óriási károkat okozni, jól láthattuk a közelmúltban a jobboldali kommunikációs teszetoszaságot, amikor kiderült, hogy mégis befogadtunk egy rakás menekültet és felsejlett egy pillanatra a kormányzati üzenetek ordas hazugsága.

Könnyen lehet, hogy minden azonnal darabokra hullik,
amikor Tudjuk-ki ledobja a bombákat, Éppen a Fidesz bizonyította be több alkalommal is, hogy pár hónap elég ahhoz, hogy egy párt a csúcsról a semmibe hulljon. És még a zuhanás közben is azt fogjuk hallani a papagájok kórusától, hogy "még minden rendben", de nem kell félni, ahogy a vezér is mondta, lesz egy pont amikor a majom a vízbe ugrik.

Mi úgy 8 millióan nagyon várjuk Viktor...

* A gyűlölet c. francia filmből az idézni kívánt, kultikus részlet 0:45-nél kezdődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://csinnbummcirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2013630108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobaszopiatej 2018.02.03. 19:49:28

Soros = Olvbán mein kampf-ja.
Gyurcsány elkúrására nem sokáig tud már szavazóbázist építeni.

Behaton 2018.02.03. 19:55:01

Simi bácsinak nincs atombombája.
Ha lenne valamije, ami veszélyes, márpedig Orbánék tudják jól, hogy Simi bácsi mit tud, akkor már rég kicsinálták volna.
A remény hal meg utoljára. Teljesen érthető, hogy az ellenzéki oldalon sokan bíznak még ebben.

Érdekes, és az ellenzék szempontjából fontosabb és célravezetőbb lenne elgondolkozni azon, hogy miért szavaznak a Fideszre oly sokan, akik tudják, hogy:
-Orbán ellopta a pénzüket.
-Orbán hazudott nekik.
-Orbán befeküdt Putyinnak.

Jobb lenne a miérteket megérteni, mert hasznos válaszok születhetnének arra vonatkozóan, hogy miként győzhető le a Fidesz, könnyedén, Simi bácsi varázslata nélkül is.

scr 2018.02.03. 20:26:06

Tulajdonképpen igazatok van, Simicska csodafegyvere az ellenzék egyetlen, de tényleg egyetlen reménye. Ennyit az esélyekről.

ételizésítő 2018.02.03. 20:26:09

@Behaton:
Simi bácsi nem hülye, tuti, hogy minden le van neki mentve, amit a Fideszről tud.
Márpedig elég sokat tud, mert nemhogy a tűz közelében volt, de ő volt a tűz.

Más kérdés, hogy előhozakodik-e vele, vagy ez az összeveszés is csak egy színjáték.
Mert ha előhozakodik, azt március előtt nem teszi meg. És ha igen, akkor csak kis részletekben, hogy minden hétre jusson 1-2 hír, folyamatosan ostrom alatt tartsa a Fideszt.

Most még nem lenne értelme, 2 hónap alatt mindenki elfelejt mindent.
Ki emlékszik már az internetadós tüntetésre meg a diáktüntetésekre?
Ha most lennének, akkor simán Orsós Viktor összelopott trónjába kerülnének.

Európai téridő 2018.02.03. 20:31:50

Még hogy nem szól vissza Soros? Hiányzik az a pár nap, amikor nem olvastál újságot, Pupák!

sga 2018.02.03. 20:51:54

Az öszödi beszédben az ütött nagyot, hogy Gyurcsány saját hangján szólt. Ha Simicskának van ilyen jellegű "őszinte", akár négyszemközti felvétele, az üthet. Ez benne van a pakliban.

rallus 2018.02.03. 21:03:08

Óvatosan fiúk! Gyurcsány is látta Orbán külföldi bankfiókjának adatait, aztán kiderült, hogy az övé volt...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.02.03. 21:43:24

@Behaton: Simi bácsi nyilván mindent tud. A kérdés, hogy előjön-e vele. Ha igen, akkor viszont valóban az utolsó pillanat a jó stratégia, amikor az önállótlan narancsos betanított munkások már nem tudnak reagálni. Meglátjuk.

Dan da Man 2018.02.03. 22:00:01

@Behaton: Öööö, rosszul látod a matematikát, barátom!

Azért nem csinálták ki, mert tud valamit. És ha kicsinálják, akkor már nem lesz oka, hogy ne beszéljen.

Szóval ha okoskodsz, akkor előbb gondolkozz is mellé.

Mert a repülő se azért megy ám gyorsabban az egyik irányba, mert a Föld kiforog alóla.

És bár az is okosan hangzik, hogy meg kéne nézni a miérteket, de a mondat másik fele, miszerint akármivel "könnyedén" lehetne legyőzni a Fideszt, az már nettó csúsztatás.
Orbán ugyanis hit. És egy hívőt nem lehet másik vallásra áttéríteni, még akkor sem, ha tárgyilag bizonyítják, hogy az istene nem létezik.

Dan da Man 2018.02.03. 22:03:36

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Csak azért nem te, mert állításod szerint Bulgáriában élsz.

Ami mondjuk nem igaz, de ha csak ez a kis kényszerképzet lenne veled a baj, akkor nem is lennél olyan kártékony. Érezd magad jól a Balkánon. Oda való vagy.

De ne kritizálj onnan olyan embert, aki lehet, hogy nem a legtisztább módon jutott a pénzéhez, de legalább valamit vissza is adott belőle sok embernek.
Például a jelenlegi magyar miniszterelnöknek is, aki nélküle ma nem biztos, hogy stadion-birtokos lenne.

Dan da Man 2018.02.03. 22:05:37

@rallus: Ezzel azért ne akarj fellépni a Sóderklubba, mert még oda is kevés.

Ha meg azt hiszed, hogy nagyon frappánsat szóltál be, akkor szólnék, hogy nem. Szar volt. De hát a humorérzék nem az erős oldalad valószínűleg. A baj csak az, hogy a többi is gyenge...

rallus 2018.02.03. 22:06:06

@Az én édesanyám nem stróman: Végül is semmit, ha nem érted..... Csak örülök, hogy a legkomolyabb esélyetek a csodavárás...

kvadrillio 2018.02.03. 22:22:12

NA, BALOG-LELKÉSZ MEGINT MONITOROZHATJA AZ INFLUENZÁBANn meghaltak lélekszámát, mint tavaly ! Máshoz úgysem ért !!! szerintem ezt is direkt csinálták, mint tavaly, hogy direkt kihagyták a védőoltásból a nagy járványt és halálozásokat okozó víruskomponenst !!+!+ mint tavaly is !!! DIREKT NÉPIRTÁSI SZÁNDÉKKAL !!!

A vírus áll nyerésre: egy olyan influenza vírustörzs okoz járványt, ami ellen nem véd az ingyenes vakcina
Szívderítő2018.02.03. 07:11

Egymillió ember, köztük több százezer szívbeteg kapott térítésmentesen védőoltást influenza ellen - ám az idei, hazai járványban drasztikusan előretört egy olyan influenzatörzs, mely ellen nem véd az ingyenes vakcina! Gyorsan kell reagálni, ha el akarjuk kerülni a bajt.

Az EMMI Kórházhigiénés és Járványügyi Felügyeleti Főosztályának 2018. január 24-én kiadott tájékoztatója szerint az eddigi mintákban Magyarországon azonosított influenza vírusok 88,5%-a influenza B (Yamagata) vírus volt.

Sajnálatos módon ezen vírustörzs antigénjeit csak a patikában, receptre kiváltható, úgynevezett négykomponensű influenzavakcina tartalmazza, a közel egymillió embernek beadott trivalens (háromkomponensű) vakcina nem. Ennek megfelelően a trivalens vakcinával oltott személyeket nem védheti meg az oltás ettől a vírustól, csak az oltóanyagban szereplő, a jelenleg is zajló influenzajárványban lényegesen kevesebb megbetegedést okozó másik 3 vírus által okozott fertőzéstől - hívja fel a figyelmet Facebookos bejegyzésében dr. Mucsi János tüdőgyógyász szakorvos, a gödöllői
Erzsébet Gondozóház szakorvosa.....ORIGÓ CIKK...

EGYSZERŰEN HORROR, AMIT EZ AZ EÜ-KORMÁNYZAT CSINÁL !!!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.02.03. 22:36:04

@rallus: Értem, hogy mit akartál mondani. A célodat nem értem.

ételizésítő 2018.02.03. 22:39:15

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Hozzád képest sehol sincs sem a jelző, sem a jelzett szó tekintetében.

ételizésítő 2018.02.03. 22:40:48

@Dan da Man:
"Mert a repülő se azért megy ám gyorsabban az egyik irányba, mert a Föld kiforog alóla."
Ráadásul pont a másik irányba megy gyorsabban. Amennyiben elfogadjuk, hogy a Föld nyugatról keletre forog, és nem fordítva. :-)

pefe 2018.02.03. 23:26:50

Tudom. Ez most nem lényeges. De mégis. Miért kellene bárkinek is az Antall-i örökség? Antall József III/III-as iratokkal zsarolta az ellenfeleit. Ezért azóta sem lehet ezeket megismerni. Antall robbantotta ki a médiaháborút és (magánemberként) részt vett Horty újratemetésén. Semmi tisztelhető nincs abban az emberben. Nem mellesleg ő eröltette, az egyenlőtlen választási rendszert, aminek minden szart köszönhetünk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.04. 00:31:19

"A zsidó tőzsdeguru elleni harc "

Számodra mi jelentősége van annak, hogy Soros zsidó? Miért hangsúlyozod ki. Antiszemita-e vagyol?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.04. 00:35:01

"Mi úgy 8 millióan nagyon várjuk Viktor, ...."

Már megint ez a baromság, hogy aki nem Orbánra szavazott, az mellettetek van.

Tudod, 8 és fél millióan meg rátok nem szavaztak. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.04. 00:59:12

@Dan da Man:

"Mert a repülő se azért megy ám gyorsabban az egyik irányba, mert a Föld kiforog alóla."

Pedig bizony a Föld tengelyforgása az ok. :) Olvass utána a jet stream fogalmának. Előtte azért olvass utána a Coriolis-erőnek is.

MACISAJT 2018.02.04. 03:41:30

Azért jellemző hogy egy ilyen fikanick egy ilyen elmeroggyantsággal az index címlapján virít..:P

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.04. 05:09:49

@Dan da Man: Mert a repülő se azért megy ám gyorsabban az egyik irányba, mert a Föld kiforog alóla.

pedig de

BiG74 Bodri 2018.02.04. 07:05:33

Soros pont olyan gumicsont, mint a simicska. Soros kurvára nem oszt, nem szoroz semmiben, maximum amíg meg ndm támadja mondjuk a forintot. Persze azt sem a migrincsek miatt, hanem mert profit jöhet be belőle. Simicska meg a vitya olyan mint a képen a gólya, meg a béka. Az egyik sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a másikat, míg az csak ellenállni tud, támadni, menekülni nem.

Pop40 2018.02.04. 07:23:03

Kitűnő poszt, minden szava igaz.

Pop40 2018.02.04. 07:24:28

@MACISAJT:

Mitől is elmeroggyantság, bolsi?
Túl azon, hogy mindent reflexből meg kell ugatnod, ami csúnyát mond a tolvaj dakota gazdidról? :D

Pop40 2018.02.04. 07:32:58

@Behaton:

"Érdekes, és az ellenzék szempontjából fontosabb és célravezetőbb lenne elgondolkozni azon, hogy miért szavaznak a Fideszre oly sokan, akik tudják, hogy:
-Orbán ellopta a pénzüket.
-Orbán hazudott nekik.
-Orbán befeküdt Putyinnak."

Ööö, esetleg mert a fideszes szektások segghülyék?
Ezzel az erővel azon is gondolkodhatna az ellenzék, hogy az öngyilkos szektákban miért lesznek öngyilkosok a vezér után a hívek is. :D
Minden társadalomban vannak degeneráltak, nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy egy normális társadalomban nem ezek választják meg a kormányt.

Churchill nem véletlenül mondta, hogy a legfőbb érv a demokrácia ellen pár perc beszélgetés egy átlagos szavazóval. És ő még csak nem is valamelyik retardált fideszessel beszélt, el lehet képzelni, azokról mit mondott volna, ha az átlag angol redneckről is ez volt a véleménye :D

Az ellenzéknek nem a szellemi fogyatékos fideszhívőkkel kell foglalkozni, azok menthetetlenek, szerencsére 70+-os életkorúak, pár év, és a zömük kihal (a vajdájuk szétbaszott egészségügye majd rásegít.)
Az ellenzéknek a saját híveivel, és a bizonytalanokkal kell foglalkoznia.
Mert ha azok nem szavaznak rá, az viszont tényleg probléma.

felucca02 2018.02.04. 07:51:56

Senkinek nem kell foglakoznia semmivel. Ez történelem, nem lehet irányítani. Él ezen a helyen egy kis nép, aki tömegével termelt ki magában olyan szavazópolgárokat, akik komolyan hiszik, hogy az utcájuk végén migránsok leskeldődnek, de orbán majd jól megvéd tőlük.
Akik rosszindulatúak, irigyek, fejlődésképtelenek, buták, viszont mind azt hiszik, hogy pusztán attól, hogy magyarok, egyben kiválasztottak is.
Egy ilyen helyzetben törvényszerűen jön egy orbán, ahogy máskor törvényszerűen jött egy sztálin, vagy egy hitler, és gyógyírt kínált mindarra, ami fájt.
Ettől persze nem lett jobb, sőt rosszabb lett, de az emberiség kollektív emlékezete egy tyúkéval vetekszik, tehát most nyilvánvalóan megint le kell játszani egy teljesen felesleges játszmát.
Játsszuk le, más kiút nincsen. Aztán majd elmúlik ez is, mint minden más.
Az viszont biztos, hogy viktor a végén nem fogja elvinni szárazon. Amikor kiforog alóla a föld.

felucca02 2018.02.04. 08:23:32

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Abszolút irreleváns, hogy Soros micsoda, nem értem, miért foglalkoztok vele. Dán acélipari szakszervezet elnökével nem akartok foglalkozni?

röf 2018.02.04. 08:25:03

"Soros György messze van. Nem szól vissza, ........ nem mond gyújtó beszédeket a parlamentben "
Na ezt elképzeltem....

Jakab.gipsz 2018.02.04. 08:29:22

Ez egy próba hát ha, innen is kivagyok tiltva.

Ez a libsik univerzális szikéje, a (kitiltás és az elhatárolódás), mindenkitől és mindentől, aki Sorossal a maffia-filozófussal, szemben, politikailag inkorrekt.

Ez így csak egy nyelv játék, játék a szavakkal, hol ott, észjátékra lenne szükségünk, ámde azt tilos játszani.

felucca02 2018.02.04. 08:41:48

@Jakab.gipsz:
Nem vagyok híve semmilyen kitiltásnak sehonna, de a másik oldalon menő kitiktásokról, telefonelvételekről, kiretusálásokról és mti-s elhallgatásokról nem-e akarsz-e beszéni-e?
Összetett szavakat egybeírjuk egyébként, már csak magyarságunk védelmében mondanám.

BiG74 Bodri 2018.02.04. 08:42:46

@Jakab.gipsz:
Hát ami nem megy, azt ne erőltesd!

1ghost 2018.02.04. 08:53:18

@Jakab.gipsz:

Remélem is, hogy ki leszel tiltva, hiszen te mocskos orbánbérencek ugyanúgy hazudtok, mint a tolvaj korrupt gazdátok.

Veletek nem lehet vitát folytatni, mert ti nem egy jobb országot akartok, hanem a mocskos fidesz uralmát, az ország kifosztását, a narancsslepp gennyesre gazdagodását, egy szar autokrata országot, ahol minden úgy helyes ahogy a köpönyegforgató szarházi orbán éppen mondja, s amitől a normális embernek hánynia kell.

Scott Tenorman Must Die 2018.02.04. 08:58:09

@felucca02: ha már ennyire félted a magyar nyelvet:

sehonnaN; kitiLtásokról; telefonFelvételekről; MTI-s; beszéLni; és olyan nincs, h "nem akarsz-e beszélni-e"

(tudom tudom, te csak felhívtad a figyelmet, én meg náci vagyok)

Jakab.gipsz 2018.02.04. 09:11:23

@röf: "Soros György messze van. Nem szól vissza, ........ nem mond gyújtó beszédeket a parlamentben "
Na ezt elképzeltem....

Ne csak elképzeld, hanem emlékezz vissza.

Kertész Ákos, mondataira, (genetikusan korcs és alávaló a magyar) Kertész Imre párizsi szavaira, (Magyarország értelmetlen), vagy Eli Wiesel parlamenti beszédére, (akit viszont egy igazi Auschwitz-i túlélő fogott plágiumért perbe)!

Ma már ezekért a bizonyos sorokért Nobel-díjakat osztogatnak.

Csakhogy tudd kikkel állunk szemben.

Szerencsénkre volt egy Arany Jánosunk aki így szól a fűzfa poétákhoz, „Költő hazudj, de rajt’ ne fogjanak”;

A nagy hazugokkal való küzdelem, nem az aktuális magyar kormány dolga, azért mert ez a tudomány-filozófia szakterülete.

selek 2018.02.04. 09:32:21

Minden település üzenő falára tegyétek ki az alábbit. Ha a Fideszes hazaviszi pótoljátok: A demokrácia dicsőségére, aki ápr. 8-án szavaz az 10 000 Ft jutalmat, míg a szavazólapot át nem vevő 20 000 Ft-os sárga NAV csekket érdemel.

vergyula 2018.02.04. 09:32:54

@Behaton:
"Érdekes, és az ellenzék szempontjából fontosabb és célravezetőbb lenne elgondolkozni azon, hogy miért szavaznak a Fideszre oly sokan, akik tudják, hogy:
-Orbán ellopta a pénzüket.
-Orbán hazudott nekik.
-Orbán befeküdt Putyinnak."

Mert:
- nem hiszik el
- úgy érzik, ezek szükségesek a "haza felemelkedéséhez"
- Orbán még így is jobb, mint bárki más
- Illetve a befekvés Putyinnak sokak számára pozitív dolog

anyadmajma 2018.02.04. 09:37:27

@Jakab.gipsz: ja, vagy csak egyszerűen megunták a hazug, hazaáruló bolsevik geci uszításodat.
Húzzál vissza a prostisrácokra, vagy a 666+áfa oldaladra, oszt oszd ott az észt.

selek 2018.02.04. 09:37:55

@Jakab.gipsz: az igaz( pl. Soros György) zsidó embert a zsidó is gyűlöli. Az igaz ember tanul a zsidótól is és vele szemben is ember marad. Na, ez gyűlölendő.

Scott Tenorman Must Die 2018.02.04. 09:42:56

@anyadmajma: szia könnyenelkaptukuram, hh most ezt a nickedet használod?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.04. 09:53:28

@Jakab.gipsz: És te lennél az a tudós filozófus? Ilyen helyesírással? Szénné röhögöm magam. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.04. 09:56:04

@Jakab.gipsz: "nyelv játék" "hol ott" - ha már próbálkozol valamivel, akkor inkább a helyesírással!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2018.02.04. 09:56:40

Egyértelmű, hogy már nagyon kicsit kell csak várni, és hatalmasat bukik az 0rbán.

Arccal előre, rá a betontra.

Putyinisztánig fogják hallani... a Nép elsöpri, a dicsőséges pesti nép.

1ghost 2018.02.04. 10:10:04

@Scott Tenorman Must Die:

Te retkes orbánista szaralak. Már tíz nickedet kibaszták innen jogosan! Hogyhogy ezen a nickeden még itt lehetsz te ócska orbánseggnyaló? Mi a kurva anyádért nem mész például a 888-ra? A hozzád hasonló fideszes söpredék ott gyülekezik.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.04. 11:51:41

@felucca02:

"kiretusálásokról és mti-s elhallgatásokról nem-e akarsz-e beszéni-e?
Összetett szavakat egybeírjuk egyébként, már csak magyarságunk védelmében mondanám."

Bagoly mondja verébnek: nagyfejű.

MTI-s ...
A betűszavakat csupa nagybetűvel írjuk, ez még rád is áll.

mh1973 2018.02.04. 11:58:07

Kizárt, hogy előállna vmivel, ha csak nem akar gyors elpatkolni. Amit megtehetne bármelyik töketlen párt, hogy plakátra rakja a narik 8 éves összes mocskát, a jegybanki lopásokat, a szétvert mnyp-t, az államadóssággal való trükközést, az eximbankot, a rohadt magas áfát, a szétlopott uniós ezer milliárdokat és az összes tolvaj képviselő mutyiját, kastélyoktól kezdve, fél megye földjein át, összes vadászterület, stb...

kolompa lole 1111 2018.02.04. 12:29:48

"Képzeljük csak el, hogy fújtatna a narancs-vidék ha történetesen Gyurcsány veje keveredett volna ilyen ügybe az öszödi beszéd környékén."

Most is azon rugóznak a cigánykommunisták. Gyurcsánynak valami kamu számlát hazudoznak éppen, természetesen nem olvastam el, csak a hazudozó főcímet láttam. Szóval megy még ez az ovis "dehát ő is ellopott 1 Ft-ot, akkor én is ellophatok 100000 milliárdot" nyafizás. Egészen az akasztófáig.

Scott Tenorman Must Die 2018.02.04. 12:34:43

@1ghost: innen még egyet sem. de szépen beszéljél, nem erre tanítottalak

dunántúli gyerek 2018.02.04. 12:39:47

'Soros György messze van. Nem szól vissza, nem indul a választáson, nincsenek plakáthelyei, nem mond gyújtó beszédeket a parlamentben és legfőképp nincsen tele a páncélszekrénye Orbán gazemberségeinek a bizonyítékaival.'

Soros nem 1x, nem 2x szólt vissza.
Minek indulna a választáson, Simicska se indul. Vagyis, mind2en indítják a csicskásokat.
Simicska se mond beszédeket a parlamentben.
Simicskának sincs tele a páncélszekrénye Orbán gazemberségeivel, Siicska páncélszekrénye csak a ZŐD DOSSZIÉ VOLUME2, azt se látta soha senki még.

Bambano 2018.02.04. 14:01:17

jól írod: atombomba. amit azért nem vetettek be, mert a saját pusztulásuk nélkül nem lehetett volna bevetni.
ugyanez igaz a simicska féle képletes atombombára.

nemecsekerno_007 2018.02.04. 17:24:27

"Ők is tudják, hogy Viktor ellopja a pénzünket..."

Nofene?! Ha bekerül pénzem az állami újraelosztó rendszerbe akkor már elveszíti a "magánpénz" jellegét?

:) Gyerekek. Aki az államtól akár egy fillért is kap, attól esetleg visszavesznek, nem ellopják. Mert azt (se) a patás Orbán kereste ám meg gyerekek :)

Jó lenne lejönni a szerről, mert elmosódik a határ az "Én pénzem" és a "Mi pénzük" között. Ahogy az egészségügyben egyébként jól látható. Mert ott az én pénzemből látnak el másokat, nyílván lehetne még tovább fejni azt a néhány embert aki még tudja finanszírozni a közös kiadásokat, de akkor meg mi lesz a versenyképességgel?

VaradiJanos 2018.02.04. 17:27:26

@sga: “Az öszödi beszédben az ütött nagyot, hogy Gyurcsány saját hangján szólt. Ha Simicskának van ilyen jellegű "őszinte", akár négyszemközti felvétele, az üthet. Ez benne van a pakliban.”
Nem akar lajos börtönbe kerülni füttyös petya vagy allahgabi kedvéért

VaradiJanos 2018.02.04. 17:30:29

@1ghost: “Te retkes orbánista szaralak. Már tíz nickedet kibaszták innen jogosan! Hogyhogy ezen a nickeden még itt lehetsz te ócska orbánseggnyaló? Mi a kurva anyádért nem mész például a 888-ra? A hozzád hasonló fideszes söpredék ott gyülekezik.“

Szerintem te áprilisban gutaütést fogsz kapni. Basszus, kapartathatunk el közpénzből.....

VaradiJanos 2018.02.04. 17:37:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: van pofád jakab helyesírási hibáin gúnyolódni pont neked? “Kicsinálak”, “fogvédö”, “kiszáltam”, “Pfiladelpfia”, stb

VaradiJanos 2018.02.04. 17:39:32

@Scott Tenorman Must Die: tanítottad? @1ghost -ot legfeljebb idomítani lehet.

VaradiJanos 2018.02.04. 17:58:00

@anyadmajma: szevasz könnyenelkaptukuram! Miért húzna a pesti srácokra? Komfortosabbnak érzed a vitát ellenfelek nélkül? Te kis demokjata....

teéjesenmindegy 2018.02.04. 18:11:17

@Dan da Man: Na, mondd már el, hogy a repülő miért megy gyorsabban arra mint erre, ha nem a Föld forgása az oka! Kíváncsian várjuk. Meg azt is, hogy az észak-déli repüléseknél miért ugyanakkora a sebesség.

teéjesenmindegy 2018.02.04. 18:51:05

@rabelais: És akkor mi van, ha nem sáros a zorbán? Hm? Ha mondjuk tényleg semmi terhelőt nem tud simi?

VaradiJanos 2018.02.04. 18:58:19

@teéjesenmindegy: te hülye vagy? Ilyet leírni itt az idióták fészkében? Mit fogsz te kapni, ajjaj....

Jakab.gipsz 2018.02.04. 19:25:49

@felucca02: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Én sem lehetek tökéletes, nekem muszáj, hibáznom.

Egyébkén ragyogó szellemem kivakítaná vaksi kis csipás, szemeiteket.

Ha már egyszer személyeskedtek, ami ugyebár érvelési hiba.

Én azt vallom, hogy a tudás és a kultúra, mindenkié, tehát azt nem sajátíthatja ki senki, sem.

Istennel pedig ne szórakozzanak, Soros féle kisistenek, csak azért, hogy az emberiséggel kísérletezzenek.

Világos?

felucca02 2018.02.04. 19:57:14

@Jakab.gipsz: Bocs, tényleg személyeskedtem, hibát követtem el. Na, akkor viszont nézd kérlek a hozzászólásom személyeskedésmentes részét. Tehát a libsik univerzális szikéjéről elmélkedtél, mire én:

Nem vagyok híve semmilyen kitiltásnak sehonna, de a másik oldalon menő kitiktásokról, telefonelvételekről, kiretusálásokról és mti-s elhallgatásokról nem-e akarsz-e beszéni-e?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.05. 12:00:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Bocs, de ezt nem értem, elmagyaráznád? Miért baj, hogy nem hülyeséget írtam? Olyan üdítő érzés, hogy bölcsész létemre időnként a fizikához is konyítok egy egészen kicsit.

Az, hogy a Föld elfordul alatta és ezért gyorsabb az egyik irányban, könnyen beláthatóan hülyeség, hiszen a felszínen már eleve rendelkezik a gép az adott szélességi körnek megfelelő kerületi sebességgel, ami a transzatlanti járatok nagy részének esetében nagyjából érvényes a célállomáshoz viszonyítva is. Amúgy is, a Földdel együtt forog a légkör is.
Ez nem az az eset, amikor Föld körüli pályára kell állni, mert ott nem a forgó felszín valamely pontjához vagy a légkörhöz viszonyított sebesség a mérvadó.

ételizésítő 2018.02.06. 01:01:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az jó, mert kelet felé gyorsabb, és a Föld is kelet felé forog. Ha kiforogna alóla, akkor nyugat felé lenne gyorsabb a repülés.
Talán el kéne menned általános iskolába fizikát tanulni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.06. 01:47:04

@ételizésítő:

Menj vissza az általános iskolába fizikát tanulni. De neked talán az is elég, ha utánanézel az általam fentebb már említett jet stream fogalmának. Bár kétlem, hogy képes vagy megérteni, ahhoz egynél több agysejtre lenne szükséged.

ételizésítő 2018.02.06. 02:54:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Az még mindig eggyel több, mint ami neked van, aki van annyira hülye, hogy azt hiszi, kifordul a Föld a repülőgép alól, azért gyorsabb.
És még te akarsz másokat elküldeni fizikát tanulni ennyi ésszel?
Muhaha, öcsém...

Buta vagy, mint a segg, de legalább nem fogod fel, hogy mennyire.

ételizésítő 2018.02.06. 03:00:26

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
De annyi eszed sincs, okoska, hogy esetleg elgondolkozz azon (na jó, ha lenne mivel gondolkoznod), hogy miért keletre repülnek gyorsabban a gépek, ha a Föld is kelet felé forog.
Jó, mondjuk tutira ezzel is újat mondtam, mert hát keleten kel fel a nap, nyugaton meg nyugszik, nem?

Esetleg lapozz fel olyanokat, hogy levegőmozgás, szél, mittudomén. Aztán olvastasd fel valakivel, aki legalább olvasni tud, és el is tudja magyarázni, hogy mit olvasott. Benned azért nem bíznék ilyen téren, hogy képes vagy ilyen bonyolult dolgokra, mint olvasás.

GyMasa 2018.02.06. 09:54:38

@Pop40:
...Az ellenzéknek a saját híveivel, és a bizonytalanokkal kell foglalkoznia.
Mert ha azok nem szavaznak rá, az viszont tényleg probléma...
Es, akkor miert nem teszik?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.06. 16:24:52

@ételizésítő:

Te idióta barom, legalább olvass vissza, mit írtam a legelején, te vadmarha.

>>@Dan da Man:

"Mert a repülő se azért megy ám gyorsabban az egyik irányba, mert a Föld kiforog alóla."

Pedig bizony a Föld tengelyforgása az ok. :) Olvass utána a jet stream fogalmának. Előtte azért olvass utána a Coriolis-erőnek is.<<

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

És az is igaz, hogy a Föld tengelyforgása okozza, anélkül ui. Coriolis-erő sem hatna a felszálló légtömegekre.

"Az még mindig eggyel több, mint ami neked van, aki van annyira hülye, hogy azt hiszi, kifordul a Föld a repülőgép alól, azért gyorsabb."

Galambom, ezt nem én írtam, de neked annyi eszed sincs, hogy elolvasd, ki mit írt. Tudod, te félkegyelmű, ha valaki azt írja, hogy a Föld tengelyforgása okozza, akkor az nem azt jelenti, hogy azért, mert elfordul alatta a Föld. Esetleg ezt is olvasd el, sazintén én írtam, te idióta:

"Az, hogy a Föld elfordul alatta és ezért gyorsabb az egyik irányban, könnyen beláthatóan hülyeség, hiszen a felszínen már eleve rendelkezik a gép az adott szélességi körnek megfelelő kerületi sebességgel, ami a transzatlanti járatok nagy részének esetében nagyjából érvényes a célállomáshoz viszonyítva is. Amúgy is, a Földdel együtt forog a légkör is.
Ez nem az az eset, amikor Föld körüli pályára kell állni, mert ott nem a forgó felszín valamely pontjához vagy a légkörhöz viszonyított sebesség a mérvadó."

De minek is írom neked, nulla agysejttel úgysem érted meg.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.07. 12:00:23

Mellesleg itt a legfrissebb bizonyíték arra, hogy a Fidesz-kormány a csőd felé viszi az országot:

"...folyamatosan csökkent a magyar kötvények kockázati prémiuma, vagyis egyre biztonságosabb befektetés lett a magyar államkötvény.
Ez utóbbi nagyrészt a kormány döntéseinek köszönhető. Például annak, hogy csökkentette a külső eladósodottságát, és inkább a magyar cégeknek és lakosoknak ad el nagy mennyiségben államkötvényeket; továbbá annak, hogy jó Magyarország külső mérlegpozíciója; valamint annak is, hogy a kormány vigyáz arra, hogy ne nagyon szaladjon el a költségvetési hiány. Éppen ezért
MÍG 2014 JANUÁRJÁBAN 2,5 SZÁZALÉKOS KOCKÁZATI PRÉMIUMOT KELLETT A MAGYAR KÖTVÉNYEK UTÁN FIZETNIE AZ ÁLLAMNAK, MA MÁR EZ CSAK 0,8 SZÁZALÉK.
Szintén a magyar–orosz paksi megállapodás óta történt, hogy a nagy Wall Street-i hitelminősítők sorra befektetésre ajánlott kategóriába javították Magyarország hitelbesorolását"

index.hu/gazdasag/2018/02/07/paks_orosz_hitel/

Nocsak, az index kénuteled dicsérni a Fidesz-kormány gazdaságpolitikáját? Iso ráz:

"egyre biztonságosabb befektetés lett a magyar államkötvény.
Ez utóbbi nagyrészt a kormány döntéseinek köszönhető"

Bruhahaha

GyMasa 2018.02.07. 17:46:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
...Ez utóbbi nagyrészt a kormány döntéseinek köszönhető...
Nem lehet, hogy ez meg az elozo szoci kormany jo donteseinek a gyumolcse veletlenul?
Vagy, varj!
Hiszen a Bokros csomagnak koszonhetjuk a felemelkedest!
Nem lehet, hogy ez is annak egy kesoi gyumolcse?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.02.07. 19:03:58

@GyMasa:

Előbb-utóbb ez is ki fog derülni.
süti beállítások módosítása