Magyar politika és közélet, mi más?!

Csinn Bumm Cirkusz

Csinn Bumm Cirkusz

Orbán: akkor is megtesszük, ha érvényes, és akkor is, ha nem

2016. október 02. - Magyarulaszlo

Jóóóóóóóó reggelt Magyarisztán, ébresztő magyarok!

"Mindig jobb az érvényes, mint az érvénytelen (népszavazás), de a közjogi következmények beállnak mindenképpen, hiszen azt vállaltuk, hogy a kérdésben foglalt jogi szabályozást, miszerint csak a magyar parlament dönthet arról, hogy kikkel akarnak a magyarok együtt élni, ezt a jogrendszer részévé fogjuk tenni. Ezt akkor is megtesszük, ha érvényes, és akkor is, ha nem. Egy feltétele van ennek, hogy több legyen a nem, mint az igen" - fejtette ki Orbán Viktor.

Először is kérem szépen

mi az, hogy mindenképp beállnak a közjogi következmények?!? Ha itt most mégsem érvényesül a választók akarata, akkor mi a fenének kellett egyáltalán népszavazni tízmilliárdokért?! Miért volt olyan fontos ez az egész néphergelés, idióta plakátokkal, szégyenteljes üzenetekkel és gyűlöletre sarkalló történetekkel?

A népszavazás (ritkábban használt nevén referendum) a választópolgárok akaratának az érvényesítése, a demokráciának (népuralomnak) közvetlen eszköze. A közhatalom önkényével szemben betölti a fékek és az ellensúlyok legjelentősebb szerepét. (Wikipédia)

Ha Orbán Viktor önkényével szemben már a népszavazás eszköze sem alkalmas arra, hogy betöltse a fék és az ellensúlyok szerepét, akkor egyáltalán mit tehetünk még?

Másodszor: ha ennyire tudja a Miniszterelnök úr,

hogy mi az az istenadta terv, esetleg jó volna, ha ügyvezetőként megosztaná azt velünk Magyarokkal, hiszen a tulajdonosok is Mi vagyunk, az adókat is Mi fizetjük, és most vasárnap is Bennünket tereltek be a szavazófülkék diszkrét félhomályába, hogy támogassuk azt a bármit; mögé álljunk és például megállíthassuk a migránsokat, akiknek egyébként eszük ágában sincs nálunk maradni, vagy felépíthessük végre Paksot és kitartóan tolhassuk a Kormány szekerét egyenesen, kelet felé. Ahogy az Úr akarja.

De álljon meg a menet.

A színjáték most lelepleződött.

Hiszen nem egy ügydöntő kérdést akart Velünk, Tulajdonosokkal megvitatni az Elnökünk, csupán egy komédiához kellettünk élődíszletnek.
Egy olyan, számunkra homályos komédiához, amelyet valószínűleg csak akkor gyűlölnénk még jobban, ha pontosan ismernénk célját és lényegét, és meglátnánk pitiáner, önző és számunkra tragikusan értelmetlen vonásait.

orban-szegeny-dzsoni-es-arnika.jpg

Akkor megértenénk, hogy ez az egész egyáltalán nem arról szól, hogy jobb legyen Magyarországon élni.
Ez az Orbáni politika nem a jólétről, biztonságról, igazságos, mindenki számára élhető élet megteremtéséről szól, hanem egy megtévedt, öregedő vezető szánalmas gyerekkori álmainak megvalósulásáról, aki kisvasutat szeretne, focicsapatot sok stadionnal, olimpiát és drága erőművet, teljhatalmat, sok sok hajbókolást és tiszteletet.

Bárcsak inkább a gazdasági fejlődés lenne a hobbija,

nem pedig a labdarugdalás. És attól még lehetnének jó focistáink, de lennének gyáraink, szakembereink és picit mindannyian jobban élhetnénk.
Bárcsak inkább derék államférfi kívánt volna lenni az Úr, nem pedig ilyen pocakos gengszter-politikus überállesz.
És attól még ugyanúgy tisztelnék, csak nem mint egy feudális, disznófejű, illiberális nagyúrat, hanem azért, mert elhozza az Aranykort az országba, és az Európai Uniós támogatásoknak köszönhetően egy fenntartható, sikeresen prosperáló államot teremt meg, amelynek lakói már szinte Nyugat Európai szinvonalon élnek, gyarapodnak és annyi munkahelyet teremtenek, hogy olykor-olykor elfér akár ötezer menekült is, ha a helyzet úgy hozza.

Hát nem volt szerencsénk. Illetve ennél picit több, hiszen mi tettük a fejre a koronát.

És még valami

Hol van az a jobboldal, amelyik erkölcsre és értékekre hivatkozott a rendszerváltás idején?
Hol vannak most azok a mérsékelt jobboldaliak, akik számára a tisztességes politizálás, a kiszámítható, konzervatív értékek még jelentenek valamit?

A bejegyzés trackback címe:

https://csinnbummcirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr7711760171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyorgy Nagy 2016.10.02. 16:48:38

A saját össze grundolt vagyonából szorakozhatott ( kampànyolt ) volna és nem a közősből a zsebre dugott kézel sétálgató mélynővésű

Anti_FIDIÓTA_troll_patrol (törölt) 2016.10.02. 17:08:11

Teljesen mindegy mibe kezd ez az őrölt, valahogy mindig összejön neki. Ha megnyerik a következő ciklust is, én elhúzok ebből az országból az fix, és azt is letagadom, hogy valaha magyar voltam!

Netuddki. 2016.10.02. 17:45:31

Péntek reggel a Kossuthon majd arról dumáljon az orbán, hogy végül is mire csesztek el 15 milliárdot?

Killary Fucking Clingon 2016.10.02. 17:46:25

@Anti_FIDIÓTA_troll_patrol: neked már rég el kellett volna tűnnöd a picsába

Killary Fucking Clingon 2016.10.02. 17:49:36

A baloldali liberális férgek kárt okoznak a világnak, a nemzetnek és az országnak.
Hazaáruló mind. Az EU-ból ki kell lépni és egy totális tabula rasa-t kell csinálni.
"civil szervezetek" és dolgozóik mennek a levesbe, vagy játszhatnak táborozóst messze keleten..
A bloggereik meg csak és szimplán hazafiatlan és áruló tevékenységük miatt ülhetnek amig belekékülnek. Rendet kell tenni, rendnek kell lenni nálunk...

Nzoltan 2016.10.02. 18:02:09

Ez még mindig vállalhatóbb, mint a demokratikusabb holland népszavazás, ahol az érvényes akaratot leszarta a kormányzat.

Az meg már egy másik dolog, hogy a 'demokratikus' ellenzék azért kampányol, hogy a polgár ne éljen a választójogával. Tulajdonképpen akkor mi a fenéért váltottunk rendszert? Meg ők akkor mitől demokraták?

wolves84lb 2016.10.02. 18:50:46

@Nzoltan: igen izzadtságszagúra sikerült...ide érzem...ugye te is érzed? Sztem fordulj birkához, vagy batyufaszhoz...mit is kell most mondanotok? Még mindig jobb, mint a holland? Kiafaszt érdekli a holland népszavazás? :):):) Úristen, de jó lesz titeket holnap olvasgatni :)

Már most érzem, hogy düllednek az aranyerek a valagatokon a holnapi erőlködéstől :D

ember100 2016.10.02. 19:10:16

@Shabby Bear:
Helló !

UGYE TE NEM VAGY NORMÁLIS ?
Lehet libsizni meg minden DE sokkal jobban éltünk , és kevesebbet is loptak.
Persze ki kell lépni az EU ból csak még megvárjuk amíg az összes lovét ideadják :)
Mekkora egy féreg vagy !
TE és a bandád a HAZAÁRULÓ !
Szétloptátok 6 év alatt az országot kiraboltátok az embereket !

HAZAÁRULÓ BÉRTOLLNOK !!!!!

morpho 2016.10.02. 19:24:49

@Nzoltan:
Ezt a hülyeséget Orbánnak vázold fel, aki kivonulgatott frakcióstul a parlamentből, ha felszólalt a miniszterelnök. Tudod, hogy a parlament a demokrácia csarnoka? Tulajdonképpen akkor mi a fenéért váltottunk rendszert? Meg ők akkor mitől demokraták? Na ugye!

$pi$ 2016.10.02. 19:56:25

@ember100: "Lehet libsizni meg minden DE sokkal jobban éltünk ,"

Jó, hogy ti jobban éltetek, de vannak még pár millióan az országban, akik szintén szeretnénk jól élni.

" és kevesebbet is loptak."
Ezt mondják a ballerek, de mondjuk ők eddig gyakorlatilag mindenben hazudtak.

morpho 2016.10.02. 20:07:37

@$pi$:

"vannak még pár millióan az országban, akik szintén szeretnénk jól élni"

Nu, velük mi lesz? Az elmúlt hat évben ha esetleg kormányoztak volna és nem ipari szivattyúval nyúlják a közpénzt, kicsit tán kevesebb szegény ember lenne, meg talán nem potyognának kukacok és döglött galambok az orosházi kórház műtőjének a plafonjából. Ezt a 15 Mrd forintot, amit itt erre a ganéra eltapsoltak, talán költhették volna az egészségügyre nem? De ha szétosztják a három-négy millió szegény közt, annak is több értelme lett volna.

(tudom, hogy szerinted ez így volt faszányos, de megsúgom, hogy ez nem így van)

micsoda? 2016.10.02. 20:29:00

Posztiró minden szavával egyetértek, remekül megfogalmazta azokat a gondolatokat amiket a többség érez, csak kevesen tudjuk ilyen frappánsan kifejezni.
Számtalanszor eszembe jut, hogy tejjel-mézzel folyó kánaán lehetne ebben az országban, ha a rendkívül magas, 27 %-os áfa, és az EU -s támogatás az ország gazdasági fejlődését szolgálná. A kormány bezsebelhetné a nemzetközi elismerést, mi magyarok úgyszintén, senki nem kívánkozna máshova. Orbán Viktor - valamivel szegényebben ugyan,, de válogathatna a a megtisztelő nemzetközi tisztségekben.
Sajnos a sok pénzéhes, köpönyegforgató, hazaszeretet csak a szólamokban ismerők miatt , mindez csak gondolat marad.

ember100 2016.10.02. 20:59:22

@$pi$:
Helló !

Mi az hogy mi ?
Én jobban éltem de melóból fizetésből és NEM állami megrendelésekből mint a nemzet porszívója , gázszerelője , letelepedési kötvényárusa.......
Ez a lopásos dolog meg "nokiás dobod " 70. millával kontra paks " , manyup, .....

niklex 2016.10.02. 20:59:30

Politikailag O.V. ezen veszített, valószínűleg már bánja, hogy belement. Mondjuk az eddigi népszavazások iránti érdektelenség figyelmeztető jel lehetett volna, bár az is igaz, hogy maikor tényleg döntésről kérdezték a népet,és nem már eleve eldöntött dolgokról, akkor magas részvételek voltak.
Amikor azt kezdte mondogatni, hogy az érvényesség sem számít, csak a több "nem" nekem 2002 politikai szűkölése jutott eszembe, amikor Bod Péter Ákost "jelölte" maga helyett miniszterelnöknek. Ez már utóvédharc jellegű kitalálmány, amit végig lehet vinni, de a saját magtáborán kívül mindenki kiröhögi.
A baloldal szerény személyi és szellemi ellátottságát mutatja, hogy megint csak Gy.F.-nek működött egyedül a politikai ösztöne, amikor távolmaradásra buzdított, hiszen ez lehetett az egyedüli "győztes" taktika, szintén ismerve a nép előre eldöntött kérdésekkel kapcsolatos "nem elmenni szavazni" üléspontját. Így ő az egyetlen, aki győzelmet kommunikálhat, ami persze valóságosan nem igaz, de a virtuális politikai térben igaz.
A kimeneteltől függetlenül azért igaz, hogy a magyarok túlnyomó többsége nem szeretne beözönlő muzulmán menekülteket, de miután a kérdést sikerült 15 milliárdból (kik is kapták??) eldimenzionálni egy politikai hűségszavazás irányába, és a kormánypárt már előre bejelentette, hogy gyakorlatilag az eredménytől függetlenül azt tesz, amit akar nem volt nagy kedve a népnek az urnákhoz csődülni. Szerencsére az évek óta tartó hülyítési agit prop még nem érte el célját. Sajnos, ez csak arra fogja ösztönözni kiagyalóit és működtetőit, hogy még agresszívabban nyomják a süketelést, pdig egyszerűbb, olcsóbb és hatékonyabb lenne valódi információkat adni a népnek. Dehát ez nem érdekük.

morph on deer 2016.10.02. 21:15:10

@Shabby Bear:
"...Rendet kell tenni, rendnek kell lenni nálunk..."

Neked, mint kápónak, mikor jár le a szolgálatod? Nem 'gáz', hogy munka közben, tudatmódosítók hatása alatt itt irogatsz?
Még a végén lebuksz, és te is mehetsz 'keletre', ha nem vigyázol!

nick papagiorgo 2016.10.02. 21:24:25

Jelzem szolidan, hogy lassan mindenki lemondásra szólítja fel OV-t (Gyurcsány, MSZP, Jobbik).
És akkor pontosan hogy gondoljuk, mi lesz?
Tegyük fel , lemond.
Komolyan gondolja azt bárki is, hogy azért, mert nem volt érvényes a népszavazás, mindenki, aki most nem volt ott (ötvenvalahány százalék) elmegy, és leszavaz a baloldalra? És ők győznek?
Vagy hogy mondjuk a Jobbik győz?
Vagy hogy gondoljuk, a kormány lemond, és akkor új választások lesznek, és ki fog győzni? És hány százalékkal? (Persze, a baloldal, fölényesen, ugye).
Mielőtt levonjuk a következtetéseket, meg kellene azért gondolni mindenkinek, hogy ki mit mond. Csak jelzem.
Ezt a választást a baloldal NEM nyerte meg. Nagyon nem. Csak szólok. Mivelhogy Gyurcsány testvér már a győzelmi indulót fogalmazza :)

morph on deer 2016.10.02. 21:32:56

@nick papagiorgo:
"Vagy hogy gondoljuk, a kormány lemond,"

Elég, ha Orbán megteszi, ami a kötelessége lenne azok után, hogy egy általa is tét nélkülinek minősített, tizenmilliárdokba kerülö több hónapnyi gyűlölködés után ezt tudta nyújtani, az országnak és a pártjának is!

Csak akadna a Fideszben még néhány alkalmas személy, aki nem égette porig magát..?
Vagy rosszul tudom, és a párt is vízfejű..?

nick papagiorgo 2016.10.02. 21:51:56

@morph on deer:
De most ezt komolyan gondolod? Játsszuk végig.
Orbán lemond. Új választások lesznek.
Nézzük a mostani számokat. 3 millió 200 ezren mentek el szavazni, ez a választópolgárok kb 40 %-a. Ez azt jelenti, hogy kb 80 ezer jelent 1 %-ot.
Mit tudunk még? Azt, hogy az állampógárok kb 35-40%-a sose megy el szavazni, semmirre se.
Vona szerint van kb 1 millió jobbikos, ez 12,5 %, ha mindenki elmegy.
A baloldal kap kb 20%-ot, és akkor nagylekű vagyok.
A fidesz (bárki is vezeti) megkapja a maradékot, ami kb a kétharmad. Felhívám a figyelmedet arra a tényre is, hogy az egyéni a válaszókörztekben csak a győzes nyer, tehát ha a Fideszé kb a kétharmad, akkor kb az összes körzetet viszi (egy-két kivétellel, esetleg).
A fentiek fényében, van még kérdés? Esetleg lemond a kormány, és vajon milyen kormány fog alakulni?

morpho 2016.10.02. 21:59:33

@nick papagiorgo:

Akkor miért is rendezték ezt az egészet?

Jolka40 2016.10.02. 22:02:27

@nick papagiorgo: A bukás kezdete. Ez volt a népszavazás.

martineden 2016.10.02. 22:07:04

@nick papagiorgo: Rosszul szamolsz fidesztroll.3200000-bol 1000000 a jobbikos , ugye?Marad 2200000 de ez nem mind fideszes am ,te nagy tevedesben vagy.Legalabb 700000 belole a meghulyitett5e, megijesztett ember ,aki berezelt a muszlimokt9ol, de ok a kepviselovalasztason nem fognak tolvaj fideszesre szavazni.Szoval az a tabor mar csak cirka masfelmillio, ugy hogy 15 millard mozgositasra lett koltve.Szoval erosen bukasra all a tolvaj banda es most fognak csak panikolni igazan, hogy ez kiderult.

Indriq 2016.10.02. 22:10:27

azért valljuk be, ovi egy elmebeteg szintjén nyilatkozott.... az okés hogy nem tud veszíteni, de akkor elég lenne egy muszájkabátban kussolnia...
amit lenyilatkozott, az KÖSZÖNŐ VISZONYBAN SINCS A VALÓSÁGGAL....

nem kéne egy elmegyógyászati vizsgálatot kérni rá?

burke 2016.10.02. 22:10:49

Döglölne meg az összes magyar politikus,oszt jobb lenne minden

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.02. 22:14:14

@nick papagiorgo: "Orbán lemond. Új választások lesznek."

És orbán kilép a politikából. Ahogy gyurcsánynak is ki kellett vona. Már 2006-ban, mikor megbukott.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.02. 22:17:31

@burke: "Döglölne meg az összes magyar politikus,oszt jobb lenne minden "

Most nagyon okos dolgot mondtál, remélem, tudod. Véletlenszerűen kiválasztott embereket, de akár lepukkant hajléktalanokat ültetve a helyükbe, hamarosan látszanának a pozitív változások. Egyrészt azok nem lennének mind rosszindulatúak, másrészt ha nem kell csak a tolvajlásra figyelniük, akár vezethetik is az országot.

sumes67 2016.10.02. 22:18:10

Halcsi! Gucci vagyok,a táskás. Elmondom mi lesz: ez győzelem, viki mindjárt kiáll,és lassan, érthetően -hogy mindenki megértse - elmondja. Aztán jönnek a többiek, a feri ,tóni,a kacska is beugrik a csajával,bajusz,lőrinc,lézer,kubi,vizslás gabi, mindenki. Ma tóni hozza a zsét, amit a pasaszomszéd a kvótareklámból csinált , azt osztjuk. Feri elbaszta, mert szerinte ők most győztek, ezért levonok 3.7%-ot. Gabinak is nagy az arca, azon is angyalok még.
Nyomjátok csak a dumát srácok, mi addig is számoljuk a zsét!

burke 2016.10.02. 22:20:48

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelenül szavazok: ugye-ugye..
Vitya felköpött és alâ àllt,17 milliàrdból..

nick papagiorgo 2016.10.02. 22:24:15

@morpho:
ez egy erőfelmérés vvolt. Gondolm, te is belátod.

sumes67 2016.10.02. 22:27:51

@nick papagiorgo: ha,ha,ha! Ez egy bomba üzlet volt, jól jártunk. Ti foglalkozzatok egymással, mi számoljuk a dellát!

nick papagiorgo 2016.10.02. 22:30:46

@martineden:
a helyesírás nem erősséged:)
"erősen bukásra áll a tolvaj banda" - nézd, én nem a te vágyálmaidról akarok vitatkozni.
Ha mondjuk most az Orbán-kormány lemondana, akkor a helyét egy újabb Orbán-kormány venné át, ez tény. Nem a te vágyálmaid érdekelnek, nézzél már körül, a baloldal olyan béna, hogy bénább már nem is lehetne,. Ugye te sem gondolod, hogy legyőzik Orbánt és a Jobbikot is, és valami MPSZP-DK kormány alakul? Mert ahhoz valami nagyon erős szert kellene szedni.
Ennyit amúgy a "fidesztroll" megjegyzésedre is. Én csupán közlöm, hogy mi lesz. Sajnos, ez neked nem tetszik, de ettől még ez van. Nem bennem kellene a hibát keresni.

morph on deer 2016.10.02. 22:37:23

@nick papagiorgo:
"Esetleg lemond a kormány, és vajon milyen kormány fog alakulni?"

Termédzetesen fideszes, mi más?

Azt kérdeztem, hogy csak akad pár rátermett ember?

Csak nyerhetnétek, ha ti magatok dobnátok ki ezt a bűnbandát, és előásnátok néhány tisztességes és értelmes embert valahonnan!

Nem viccelek!
Egyúttal mindjárt megszabadulhatnátok a kereszténynek mondott állatgyilkos gyilkos állatoktól is, egyébként is többet árt, mint használ az a roggyant bagázs...

Gondold végig, és meglátod, hogy van benne ráció!

Nem utolsó sorban, ez lenne az egyetlen esély lemosni ezt a mocskot, amibe sikerült most belemászni..!

nick papagiorgo 2016.10.02. 22:40:13

csak egy megjegyzés:
" A legutolsó nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatást a Publicus publikálta, eszerint ma csak a Fidesz (26 százalék), az MSZP (12) és a Jobbik (11) jutna be a parlamentbe. A kisebb pártok közül a DK 4, az LMP 3, az Együtt 1 százalékot szerezne. A PM-nek és az MLP-nek már nincs 1 százalékos szavazóbázisa sem."
Ezt sem én találtam ki.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.10.02. 22:42:28

Ha egy Kis Pöcs, rálép a gereblyére, az - természetesen - orrba vágja, akkor csak az elbutult hívei hiszik el neki, hogy a dagadt orrával azt demonstrálja, hogy milyen lenne az, ha ő rálép egy gereblyére!

martineden 2016.10.02. 23:18:20

@nick papagiorgo: Hat pedig fidesztroll ,erősen bukásra áll a tolvaj fideszbanda"ha tetszik neked, ha nem.Masreszrol, mert szamolod a jobbikosokat a tolvaj tarsaid koze?Veluk fogjatok egymas nyakat elvagni a kovetkezo valasztason.Mondjuk nem baj, hadd hulljon a fergese.Na de ezeket felre teve, en egy szimpla matekot kuldtem neked, arra viszont nem reagaltal, mert nem tudtal, fideszcsicska.Attol , hogy szemelyeskedsz, meg nagy bukta volt ez a mai, muhaha.

Bogyó 2 2016.10.02. 23:35:00

"Játsszuk végig.
Orbán lemond. Új választások lesznek. "

Toltátok a témát, de itt kellett volna megállni. Nem lesznek új választások. Ha Orbán lemond, az Ogy új miniszterelnököt választ. Ha emlékszel, Medgyessy meg Gyurcsány lemondása után se volt választás, nem az OGY mond le.

KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK 2016.10.03. 03:13:52

@micsoda?: "Posztiró minden szavával egyetértek, remekül megfogalmazta azokat a gondolatokat amiket a többség érez, csak kevesen tudjuk ilyen frappánsan kifejezni. "

Igen a tobbseg vagyis az a 2 % akik az ellenzeket tamogatjak. Ne is foglalkozz a maradek 98 % -al akik a kormany mellett vannak.

Nzoltan 2016.10.03. 04:23:04

@wolves84lb: Hagyjuk már. A két százalék igennel nem lehet pózolni,és a távolmaradottakkal sem. Ezen a baloldal még nagyobbat bukott.
Dehát örüljetek. Reméljük a 18-as választásokat is ekkora 'demokratikus' távolmaradással nyerik meg. :-D

subwoofer1 2016.10.03. 06:40:08

Ennél alsó tagozatban fényévekkel jobb volt a helyesírásom. Ember, miért nem tanulsz meg először egyáltalán írni?

$pi$ 2016.10.03. 07:04:42

"Gyurcsány: Győztünk, Orbán mondjon le"

Hi-hi-hi, ez besza-behu

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.10.03. 07:14:27

@Nzoltan: Kit érdekelnek a hollandok? Erőlködsz haver? Ebből csak aranyér lesz! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.10.03. 07:15:47

@$pi$: Jól van bukott devizahiteles, tudjuk te szarul élsz, mert pénzügyi analfabéta vagy. Tudod már mire kell a devizatartalék?

na__most__akkor 2016.10.03. 07:20:28

@martineden:
Szóköz? Bekezdés? Magyar ékezet?

Mondom MAGYAR!

@subwoofer1: ""Ennél alsó tagozatban fényévekkel jobb volt a helyesírásom. Ember, miért nem tanulsz meg először egyáltalán írni? ""
Ezeknek hiába dumálunk. Írni alig tudnak, olvasni meg egyáltalán nem.
Ők - ismétlem ŐK - fideszesek. Kétharmad az adu...
(Nem piros, nem zöld - remélem ultizni mindenki tud - vagy nem vagytok magyarok...)

Megoldás?
Keresd a videókat - youtube, tudod? - .
Mussolini és Ceausescu. Ismerős nevek? Ismerős ideológia?

Kulcsszavak a kereséshez: (NÉV +)
death
execution
halál
utolsó percek...

(bettli)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.10.03. 07:20:55

@Nzoltan: De ostoba vagy! Azt hiszed a NEM mind a kormány melletti voks?

Netuddki. 2016.10.03. 08:03:06

Kinek nem világos még? "Ezek" tolvaj bűnözők, nem képesek még a saját maguk által hozott szabályokat se betartani.
Azt mondja a tolvajok fejedelme, hogy a 3millió200ezer szavazattal megy "Brüsszelbe". Persze. "Brüsszel helyében kiröhögném az érvénytelen népszavaztatással.
Magyarként viszont nincs kedvem röhögni. 20milliárdot elcsesztek arra, hogy ne az legyen a téma, hogy ennek az összegnek több100szorosát lopják el egy évben a közvagyonból. Ez a fontos téma nem a migráncsok.

Netuddki. 2016.10.03. 08:04:16

@Nzoltan: "Reméljük a 18-as választásokat is ekkora 'demokratikus' távolmaradással nyerik meg."

Azt elcseszted te hazug, tolvaj, tetü fideszes!

Ad Dio 2016.10.03. 08:13:17

"Ha Orbán Viktor önkényével szemben már a népszavazás eszköze sem alkalmas arra, hogy betöltse a fék és az ellensúlyok szerepét, akkor egyáltalán mit tehetünk még?"

Az olyan, mint a blogírás: nem kell hozzá ész, mégis azt mondom, nem árt ha van :-).

A szavazók több mit 98%-a beállt az egyik döntés mögé (aki nem jött el, az nem kívánt beleszólni). Szerinted mi ilyenkor a demokratikus eljárás? Tenni annak a 3 millió embernek a fejére, aki hajlandó volt véleményt mondani és az 1.8% véleményét kellene követni???

micsoda? 2016.10.03. 08:16:46

@KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK: Hát igen. Ennek a 98 %-nak köszönhetem, hogy könyvelek, mi jön, és mi megy ki pénzben, miközben ledolgoztam az életemet. Ennek a 98 %-nak köszönhetem, hogy a gyerekeim szanaszét vannak a világban. Ennek a 98 %-nak köszönhetem, hogy Istenhez imádkozom, hogy ne kerüljek kórházba, hacsak nem akarok meghalni. Ennek a 98 %-nak köszönhetem, a nyugdíjasok nagy többsége 100 ezer alatti nyugdíjból él, miközben tanítatta azokat akiknek a fentiek származnak Ez a 98 % szégyelje magát, de nagyon. Nem szoktam ilyet mondani, de a butaság mindig kikészitett..

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.03. 09:19:40

@Ad Dio: "A szavazók több mit 98%-a beállt az egyik döntés mögé"

:)) Egy félanalfabéta mongol birkapásztor is egyből rájön, hogy itt nincs valami rendben.

Medgar 2016.10.03. 09:29:10

@micsoda?: Lóf@szt ennek köszönheted. Az összes magyarnak köszönheted, aki megoldja okosba meg számla nélkül mínusz áfa. Pontosan olyan tetű kormányunk van volt és lesz amilyet érdemlünk.

HaD 2016.10.03. 10:54:21

@sumes67: Hát ezzel totál egyetértek:) Egyrészt nincs itt semmi bal vagy jobb egyszerüen azt csinálják amit anno 98-ban elhatároztak az MSZMP KB-n("lehet több párt de mindegyikben mi leszünk..."), másrészt a bibsi fijjjug jókat röhögnek hogy most nem öket b...szogatják az elkúrt gazdaságért hanem a balek arabokat(akiket az arab tavasz nevü kiba---áson vettek hülyére az amcsi pajeszosok:)), és persze a gojok meg marják egymást amíg ök a csónakjaikon osztoznak. Megjegyzem hogy a vajna kapásból vissza tudja fizetni a TV2 re felvett hitelét a Tv2-n(és társmédiákon) leadott államilag finanszírozott "reklámokból".

HaD 2016.10.03. 11:00:25

@Tibi !: Még hozzátenném(amit már a szavazás elött is kerestem) hogy mivel semmi de semmi értelme a kiadott pénznek és ezt elöre tudták is ,ezért az a polgári életben hütlen kezelés míg a közéletben közpénz elherdálása...mindkettö Btk-s ügy...csak ember nincs aki be merné nyújtani az ügeszségre:( nem hogy "ellenzék":(

wega 2016.10.03. 11:11:20

Jóóóóóóóó Reggelt

fidesznyikek, nertársak, fő-, és másodállású segg- és talpnyalók, bértollnokok és a szimplánhülyék !!

Teccettek alaposan elolvasni a posztban leírtakat?

Érteni még nem sikerült?

Fussanak neki újra, hátha....

morph on deer 2016.10.03. 11:29:43

Azért vegyétek észre a jó oldalát is ennek a gyászos történetnek: hónapokra közröhej tárgya marad a bugris, hadováló seggnyalók tábora :)
Csak kedvcsinálónak:

index.hu/belfold/2016/10/03/politikai_ertelemben_meg_eredmenyes_a_nyari_idojaras/

Muad\\\'Dib 2016.10.03. 11:41:57

@Ad Dio:
"...A szavazók több mit 98%-a beállt az egyik döntés mögé (aki nem jött el, az nem kívánt beleszólni). Szerinted mi ilyenkor a demokratikus eljárás? Tenni annak a 3 millió embernek a fejére, aki hajlandó volt véleményt mondani és az 1.8% véleményét kellene követni???"
Ezt a kreténséget magadtól találtad ki, vagy segítettek? A népszavazásnak van egy ÉRVÉNYESSÉGI KÜSZÖBE. Ráadásul ezt a küszöböt a cuki kis fityesz állította be. Akkor most jön a lényeg, próbáld meg felfogni: ha nem érted el az érvényességi küszöböt, az azt jelenti, hogy a többség szerint ez a népszavazás NEM BÍR RELEVANCIÁVAL. Teccik'érteni? Kibas*ottul mindegy, hogy 100%, vagy 5% szavazott a kedvenc válaszodra. A többség válasza az volt, hogy a kérdés értelmetlen, ebben a formában ne foglalkozzunk vele.

martineden 2016.10.03. 13:10:59

@na__most__akkor: Mi kozod hozza, hogy milyen klaviaturan irok?Ha nem tetszik, ne olvasd.Kb 60IQU felett altalaban megertik.

$pi$ 2016.10.03. 13:12:27

@Muad\\\'Dib: "NEM BÍR RELEVANCIÁVAL. Teccik'érteni? "

Logikus! Két eset lehetséges, "igen", vagy "nem". Pár millióan azt mondták, hogy "nem", pár ezren azt mondták, hogy "igen". De az "igen" legyen, mert a pár millió nem elég, nem érték el a lakosság ötven százalékát a szavazók.

"A többség válasza az volt, hogy a kérdés értelmetlen, ebben a formában ne foglalkozzunk vele. "

Mert aki nem ment el az mind a baloldalra szavazott volna. :D Vagy az egy másik szavazás volt?

micsoda? 2016.10.03. 15:26:49

@Medgar: Ami azt illeti nem csodálkozom, hogy ott csalunk ahol tudunk, mert világhíresen magasan adózunk. Ismeretlen fogalom ebben az országban, hogy élni, és élni hagyni.
Azzal meg tökéletesen egyetértek, hogy olyan kormányunk van amilyet érdemlünk, azt is mondhatnám amilyen a nép, olyan a kormánya:)

MENNYI? 98 MI 98? A NÉPSZAVAZÁS EREDMÉNYE 2016.10.03. 15:41:57

GRATULALUNK A BALOLDAL 2 %-os GYOZELMEHEZ.
REMELJUK SOSEM LESZ NEKIK TOBB 2 %-nal.

wolves84lb 2016.10.03. 16:09:56

@$pi$: cicuka, legkozelebb szolj valakinek a cimbik kozott, h szoljon valakinek, hogy legyen egy 3.kor is, "szarok orban fejere" felirattal...meglepodnel, mennyire sokan mennek majd el.

wolves84lb 2016.10.03. 16:11:31

@$pi$: arra mondtak igent a nem-mel szavazok, hogy ha a parlament belemegy, akkor boldogan melytorkozzak a migriket. Vagyis akkor majd vallaljatok is oket, ha jonnek. Koszi :)

$pi$ 2016.10.03. 21:06:22

@wolves84lb: "arra mondtak igent a nem-mel szavazok, hogy ha a parlament belemegy, akkor boldogan melytorkozzak a migriket. "

A logika szabályai alapján pont, hogy nem. Ez egyébként közismert érvelési hiba, hogy a premisszák nem teljesülése esetén mi legyen, arról nem tettünk semmilyen állítást.

""szarok orban fejere" felirattal...meglepodnel, mennyire sokan mennek majd el"

Helyes! Ez a szavazás azonben nem erről szólt, ne keverjük már össze őket. Tőlem szavazhatunk az orbánról is, egyébként nem rég szavaztunk, m eg fogunk is.

Ad Dio 2016.10.03. 21:21:03

@Muad\\\'Dib:

Agyvérzést ne kapj. Nem ér ennyit.
Inkább kapcsolj ki picit. Ha van otthon akvárium, azt például 10-15 percig bámulva nagyon jó eredményeket lehet elérni ;-)
Viszont ha lehiggadtál, akkor akár gondolkozhatsz is ahelyett, hogy ordibálsz.

A népszavazás nem érte el az érvényességi küszöböt. Ez rendben is van. Nem is örültem volna ha eléri, mert az csak a Fidesz amúgy is nagyon nagy belpolitikai előnyét növelte volna. Épp elég nagy a fideszes hölgyekurak mellénye, nem kell azt még növelni. Ennél több relevanciája azonban nincs annak, hogy érvényes avagy érvénytelen a népszavazás. Ugyanis akár ilyen akár olyan, az EU-ra nézve nem kötelező. Ez csupán egy üzenet. 3 millió ember üzenete, akik 98%-ban egyet gondolnak. Az üzenet elsődleges címzettje az egyszeri eus választópolgár. Neki pedig az, hogy egy ország választóinak 43%-a gyakorlatilag egyöntetűen kiáll a véleménye mellett (nb egy átlagos Eu-s népszavazás ritkán ér el ennél magasabb részvételi szintet), az bizony erős üzenet.

Kérlek ha válaszolsz, ne idegből tedd. Én nem vagyok sem droid, sem pártkatona. Rajtam keresztül még Orbán Viktort sem tudod bántani. Tisztelj már meg azzal, hogy normális, emberi hangnemben közeledsz. Előre is köszönöm.

Ad Dio 2016.10.03. 21:24:14

@Muad\\\'Dib:

" A többség válasza az volt, hogy a kérdés értelmetlen, ebben a formában ne foglalkozzunk vele."

2003 ápr. 3 - részvételi arány: 45,62% Igenek aránya: 83,8%

Akkor szerinted hiba volt belépni az EU-ba?
süti beállítások módosítása