Magyar politika és közélet, mi más?!

Csinn Bumm Cirkusz

Csinn Bumm Cirkusz

Nyílt levél Orbán Viktornak a jövő történelemkönyvéről

2016. március 02. - Magyarulaszlo

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az elmúlt két hétben az Ön kormánya még a leghűségesebb Fidesz hívek számára is visszatetsző, borzalmas tetteket hajtott végre. Eljött az idő, hogy szembenézzen eddigi teljesítményével és eljött az idő, hogy a magyarok újragondolják viszonyukat a hatalommal, és az általuk választott vezetőkkel.

Az elmúlt 6 évben megtanulhattuk, hogy az Ön ígérvényeit és kijelentéseit hogyan kell értelmeznünk.

Megtanultuk, hogy amit Ön meg kíván védeni (nyugdíj, termőföld, oktatás, közpénz...), azt valójában ellopja és a saját barátainak osztogatja szét - csak Ön tudja, hogy pontosan milyen feltételekkel. Ön ezek alapján nem nevezhető Maffiózónak, hiszen míg ők "csak" védelmi pénzt kérnek, Ön általában elvesz mindent, amihez hozzáfér. Ha pedig nem fér hozzá, akkor gyorsan törvényt módosít.

Megtanultuk, hogy amit Ön állít, annak jó esetben a fele igaz, rosszabb esetben pedig pontosan az ellenkezője:

orban-viktor-d0001a6f54a9ab7a8fcb5.jpg

  • a megígért kisebb parlamentben ma jóval többen dolgoznak, mint valaha,
  • az államadósság csökkentése helyett újra és újra újabb rekordok születnek,
  • Ön vizet prédikált hitelfelvétel ügyében, majd Paks kapcsán az oroszok felé adósítaná el a magyarokat,
  • egymillió új, pénztermelő munkahely helyett a MI pénzünkből finanszírozott közmunka program,
  • azt mondta, hogy megszünteti a szerencsejátékot, ehelyett fogta és az egészet producer barátjának adta
  • a szocialisták állami vezetőitől ellopta az extra fizetést, Matolcsy viszont rekordfizetéssel dőzsölhet és ellenőrzés nélkül osztogathat százmilliárdokat,
  • azt ígérte, hogy megszünteti a korrupciót, ehhez képest államosította azt.

Mi - vállalkozók, egészségügyi dolgozók, pedagógusok, nyugdíjasok, rendfenntartók, stb. - már mind megtanultuk, hogy Ön az erő és az erőszak nyelvén szeret és tud beszélni, csak a sajátjaival egyeztet és ha nincs barátja, aki ezen jól járna, akkor esze ágában sincs az ország érdekét képviselnie.

Megtanultuk, hogy Önre nem számíthatunk, viszont Öntől félnünk kell, hiszen ma már nincs Alkotmány, csak egy, az Ön hatalmi törekvéseire szabott Alaptörvény, nincs független intézmény, ami az Ön hatalmát korlátozni tudná, nincsen független ügyészség és bíróság.

Ön egy folyamatosan növekvő hazugságspirálba keveredett, egyre nagyobbakat kell füllentenie, hogy ne bukjon le és elleplezze a korábbi disznóságokat. Ma már Európai szintű balhéban kell vezető szerepet játszania ahhoz, hogy alattvalóit, hűségesebb híveit és a külső veszélyektől rettegő polgárokat egy akolban tudja tartani.

Ma már pontosan tudjuk, hogy az idegenekkel kapcsolódó félelemérzet és a migráns áradat fenntartásában az ön segítője és partnere Vlagyimir Putyin, aki egyértelműen Európa destabilizálásában érdekelt. Félő tehát, hogy Ön az Európai Uniót is pontosan úgy akarja megvédeni, mint a nyugdíjpénztárakat vagy az iskolákat.

Ma már tudjuk, hogy Ön komolyan gondolta, hogy a "Népszavazás intézményét nem lehet elvenni", mármint nem a magyaroktól, hanem Öntől, mert a jelek szerint még egy kopasz-kommandót is bevet azért, hogy más ne adhasson be népszavazási kezdeményezést.

Miniszterelnök Úr!

A repedéseket ideiglenesen be lehet tömködni.
Megfélemlítéssel és újabb hazugságokkal lehet egy kevés időt nyerni.
Jogi csűréssel-csavarással Ön még sok száz milliárdot el tud lopni. Csalással és antidemokratikus törvényekkel talán még 1-2 választást meg fog nyerni.

De a jövő történelemkönyveit nem Habony Árpád fogja írni, és a jelenlegi állás szerint a jövő könyveiben Ön úgy fog szerepelni, mint a legkorruptabb magyar miniszterelnök, az Európai Közösség legfőbb ellensége és a nacionalista gyűlölködés legfőbb táplálója.

Az utóbbi 30 évben egyetlen magyar vezető sem bírt akkora hatalommal, mint Ön, azonban ezzel Ön nem az országot, hanem a politikai hátországot, nem a családokat, hanem a saját családját és nem az európai érdekeket, hanem az Ön európai érdekeit szolgálja.

A mai tetteivel még átszerkesztheti azt a bizonyos történelemkönyvet, fontolja meg alaposan, hogy hogyan kíván benne megjelenni.
Ne feledje, hogy már talán holnap is túl késő lesz 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csinnbummcirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr308434814

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2016.03.02. 14:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.03. 10:22:42

A jövő történelem könyvében főnöködnek Gyurcsány Ferencnek a 2006.10.23-i ellenzék veretésére fogunk emlékezni.
Mikor meazonosítahatatlan karhatalmistákkal veretett tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverekkel ellenzékieket.
Mikor ellenzéki politikust, a rendőrök "Mocskos Fideszes" felkiáltással rugdustak ájulásig.
Mikor kormánypárti politikusok ezen képviselőn a történtek után a rommá vert képviselőn gúnyolódtak.

Ti dumáltuk demokrációáról, emg autokrációról ???
Mocskos ballib diktatúrapárti tetvek !

Potyka Kálmán 2016.03.03. 10:38:02

Többé-kevésbé stimmel. Mondjuk az is igaz, hogy Viktornak megmondta Barroso: nincs több hitel. Képzeld el kedves blogger ugyanezt, de Ferencnek címezve (ja igen: konvergencia program. Azon bukott meg végképp az elvi alapú liberalizmus magyarországi ügye... mert ugye a gazdasági liberalizmus betonba lett öntve ).

De semmiből nem lesz valami. Márpedig a baloldal jelenlegi tartalma: üres levegő.

Egy kék, egy bordó, egy zöld és egy kékesvörös lufi. Még csak nem is meleg levegő: az legalább felhajtaná.

Parajpuding 2016.03.03. 10:43:00

Már most is késő. Orbán egy sz*r ember, nemhogy nem államférfi, de a rendszerváltás utáni első bűnöző miniszterelnök. Amikor lesz működő és független ügyészség és bíróság, akkor ezt jogerősen is meg fogják állapítani.

Parajpuding 2016.03.03. 10:44:53

@Ballib cenzúrázók réme 4: Vísíts csak mint egy disznó, ettől még elér téged is a sorsod :DDD.
Nem vagy emberi létre alkalmas.

kis864 2016.03.03. 10:59:06

Minek?
Csak végképp eltörölni.
A lámpavasat vajon miért hozta példának?

worxland 2016.03.03. 11:33:24

A cikk utolsó bekezdése felesleges volt.
A rendszerváltás óta történt/történő folyamatos lopásokból a viktoriánus kor emelkedik ki: míg a privatizáció során cirka ezer milliárdot nyúltak le, és Gyurcsányék is százmilliárdokat talicskáztak ki, addig Viktor és az ötven rabló már ötezer milliárd körül jár.

bölcsuhu 2016.03.03. 12:10:05

@Parajpuding: megártott a zöldség az OPNI-ban?

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.03. 12:10:20

@worxland:

Ha ez igaz, akkor az elkúrók jobban elkúrták mint gondoltam.

Hisz ha kevesebb lopással is kategóriákkal jobban rommá adósították az országot, akkor még attól is szarabbak, mint ami látszik.
GyK. Gyurcsányék 54%-ról 82% fölé adósították az országot.

Orbánék meg jelenleg 75%-s GDP arányos államadósság körül járnak.

Manfréd Sipeki 2016.03.03. 12:14:53

Az ök unokái nem történelemkönyveket fognak bújni, max. valami BMW-katalógust. A Te unokád meg mehet kapálni három piros kavicsért (nagypapa megszerezte fél Nógrád megyét pl.). Oszt' jónapot.

Jabi 2016.03.03. 13:01:01

@Ballib cenzúrázók réme 4: És elfelejted a az utóbbi évek alatt kapott rahedli EU-s pénzt meg a nyugdíjpénzünket? Ezekkel a potom tételekkel tényleg nem számolsz??
Huncut kurva élet, hogy Gyurcsányék is loptak, nincsenek illúzióim, de könyörgöm gyertek már ki a fényre: Amit a fidesz művel az TÖBB NAGYSÁGRENDDEL állva hagyja a Bajnai libái meg Sukoró meg mittudomén milyen aprópénzeket. Azok még csak lassan akartak meggazdagodni és csak ők.
Ezek a nyomorultak pedig villámsebesen, több generációjukat és polgármesterüket, futsal-haverjukat, házmesterüket, szomszédjukat hízlalják fel. Mindezt olyan háttérmunkával, hogy ez így is maradhasson, napfényben, intézményesítve, jogszabályba iktatva és nem csak egy-két ciklusnyi sikkasztásra berendezkedve.
DE! Mindezeket ráadásul nulla félelemérzettel és a világon még nem látott cinizmussal és vastagbőrrel teszik. Sőt: Aki dumál ellene, azt le is zsidómigránslibsikockásingesezik, csak hogy még érezze magát rosszul is, aki pofázik.
Biztos nem vagyok egyedül, ha azt mondom egyik sem vagyok, de hogy ezeket már a Dunába lőném, az 100.
És még valami: A történelmünk legnagyobb hazaárulása, hogy mindezt a nemzeti érzelmekre érzékeny magyar emberekre kábító hatású "NEMZETI" és "MAGYAR" jelzők, intézmények, retorika használatával pofátlanul el is adják.

Jabi 2016.03.03. 13:06:30

@Ballib cenzúrázók réme 4: Egyre jobbakat nevetek gyurcsány kormánybuktató-beismerő "elkúrós" monológjára. Van egyébként bárkinek is ebben az országban olyan illuziója, hogy az állampárt belső berkeiben nincsenek ilyen beszédek?? Ezek sokkal okosabbak, ezerszer óvatosabbak és összetartóbbak, de ugyanúgy fekszenek le aludni, hogy ők is tudják: Hazudtak és hazudnak éjjel-nappal.
De amíg ez nem botlik ki egy pógár számára is egyértelműen érthető hangfelvétellel, akkor akármeddig lehet csinálni. És ezt is halálpontosan tudják.

aetius70 2016.03.03. 13:10:25

@Ballib cenzúrázók réme 4:

A ,,jövő" történelem könyvei reményeim szerint, a valóban megtörtént dolgokat fogják tanítani...
De ehhez kell hogy a társadalom hajlandó legyen szembenézni a saját tetteivel a múltban, hogy a napi politika ne telepedjen rá az oktatásra, hogy az 50, 100 évre titkosított iratok kutathatok legyenek..
A Blog írójával annyiban értek egyet, hogy a történelem könyvekben mint ,,Orbán éra", szereplő
időszakot, valószínűleg mint az elszalasztott lehetőségek korszakát fogják említeni...
Az MSZMP-ből az MSZP-be való békés átmenet után, ami a rendszerváltás helyett történt, ez a kormány minden lehetőséggel, és jogosítvánnyal rendelkezett ahhoz, hogy valódi rendszerváltássá formálja a történéseket...
A történelem kutatás majd felfedi az okokat ez miért nem valósult meg, miért és hol sikkadt el a késztetés...
Egy dolog már most is kijelenthető, Magyarországon valódi rendszerváltás nem történt...
A magyar politikai felső vezetés már egyébként is elöregedett, és erkölcsileg, politikailag erodálódott rétegének cseréje NEM rendszerváltás...
Főleg mert jó magyar szokás szerint a volt rendszer ,,ejtőernyősei" szinte minden jelenlegi pártban megtalálhatók...
Nem részletezném...
Még annyit, pontosan tisztában vagyok azzal milyen a családom vérvonala, megköszönöm ha nem akarja erre senki sem felhívni a figyelmem...
A családom nőnemű tagjai jól vannak, és pénzt sem sűrűbben fogadnak el a szexért mint bárki más...
Tudomásom szerint... :)
Köszönöm hogy zavarhattam...

high up! 2016.03.03. 13:18:42

@Ballib cenzúrázók réme 4:

jaj te hibbant birka, há nem Pót Péter meg az egész fideszkomcsi banda adott papirost arról, hogy gyúrtcsány és az egész ballibsi tábor mindenben ártalmatlan, ezek nem követtek el semmit?

Há nem Pótpeti adott papírt arról, hogy gyúrtcsányt még megvádolni sem lehet semmivel, annyira törvényszerü vótt a kormányzása, oszt nyugodtan hazamehet?

Háttemeg kijafasz pofátlan ellenforradalmi kis szargubac vagy, hogy ellent mersz mondani Pótpetinek meg Orbaneszkunak meg a többi gazdidnak? A helyedben fosnék, hogy a gazdid úgy megharagszik most rád, hogy a TEK-eseket küldi ki hajnalban a családodra, ráadásul az összes rezsicsökkentésedet visszaveszi.

FOLYTASSUK!

high up! 2016.03.03. 13:23:44

@Ballib cenzúrázók réme 4:

amúgy ne szarj be, van még Orbaneszkunak két éve, hogy bebörtönözzön néhány ballibsit. De szerintem nem fog, mert arra utazik, hogy 2018 után ellenzék nélküli emelet felelős főnök legyen a Csillag börtönben.

FOLYTASSUK!

Nagyorrú Barbi 2016.03.03. 13:38:59

Orbán Viktor miniszterelnök válasza:
Tisztelt Magyarulaszlo!
Ülök házam legkisebb helyiségében. Levele még előttem van. Nemsokára mögöttem lesz...
Na kb ennyit ért a libsi-bibsi nyafid öcsi...

csak egy néző 2016.03.03. 13:39:04

@Ballib cenzúrázók réme 4:
Faszfejkém, kihagytad a héberül beszélő rendőröket és a békésen gyújtogató csőcseléketeket.

s 2016.03.03. 13:41:34

"De a jövő történelemkönyveit nem Habony Árpád fogja írni, és a jelenlegi állás szerint a jövő könyveiben Ön úgy fog szerepelni, mint a legkorruptabb magyar miniszterelnök, az Európai Közösség legfőbb ellensége és a nacionalista gyűlölködés legfőbb táplálója."

És akasztott ember. Ez fontos.

drover(fanyul társa) 2016.03.03. 13:50:57

@Nagyorrú Barbi:
Szerintem nem lesz. Mondták a testőrök, hogy nem mernek neki még szólni, hogy a wc- kefe nem arra való, amire használja, a gurigás papír meg nem azért van hogy jegyzeteljen szarás közben....

s 2016.03.03. 13:54:24

@Parajpuding: Nem lesz ilyen. Ezt a népnek magának kell, hogy elintézze. Miért, te komolyan azt gondoltad, hogy bárki hagyna egy olyan független bíróságot működni, ami őt magát elítélné? Vagy hagyna bárki mást hatalomra jutni demokratikus úton, aki elszámoltatná? Mennyre vagy teljesen naiv? Nem lesz törvényes út. Már csak az erőszakos út maradt. Ezt mindenki tudja, mi is, ők is. Várunk. Bár a faszom sem tudja, hogy mire.

s 2016.03.03. 14:01:01

@aetius70: "A történelem kutatás majd felfedi az okokat ez miért nem valósult meg, miért és hol sikkadt el a késztetés..."

Mert ezek nem államférfiak. Egyszerű köcsög autóneppert ezért ne juttassatok legközelebb magas pozícióba, mert ez lesz belőle.

s 2016.03.03. 14:02:50

@aetius70: A rendszerváltás nyomatékát a kivégzések adják meg. Mi ezt kispóroltuk, mert azt gondoltuk, hogy így is jó lesz. Nem lett jó.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.03.03. 14:30:49

A jövő törvénykönyvét író Ras Maliki majd csak lábjegyzetben fogja megemlíteni az 1989 utáni pártokat. Mármint biztos érdekes téma azoknak akik szeretnek utánaolvasgatni dolgoknak, de a tesztben az Óhaza történelme fog csak szerepelni.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.03.03. 14:38:48

@s: nem kell várni te kis fotelforradalmár. Gyertek csak elő. Ha a nagyon nagybetűs NYUGAT nem intézi el nektek a dolgot, nem rakja a kis porban kúszó-mászó alázatos vazallus kis seggetek alá az országot, akkor ebből semmi nem lesz, de legalább jól szórakozunk, ahogy pár elmeroggyant, fegyvert soha nem látott szerencsétlen, akik a félresikerült életük miatt a politikát hibáztatják, megpróbálja átvenni a hatalmat a fidesznyikektől.

Erőszakkal. :D

Azt ajánlom csináljátok hétvégén, mert akkor már hétfőn mehetnek dolgozni a rendes emberek.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.03.03. 14:53:44

@Jabi: na de legalább hazudni tudnak. Mit várjunk azoktól, akik még annyira is hülyék?

Minden az ellenzék felé lejt, nyomja a pénzt és propagandát Soros, a norvégok az egész libsi kurzus. Az egész Nyugaton az őket erősítő propaganda folyik még a csapból is.

Most már Merkelék és az európai "konzervatívok" is csak fúrnak a narancsos állampárt ellen. De csak nem megy, csak nem akar összejönni. Mert az egész magyar ellenzék még a kormánypártnál is alantasabb emberi hulladékból áll, pár üdítő kivételtől eltekintve és még ők is sokszor hajmeresztő baromságokba képesek beleállni.

A magyar emberek többsége nem akar migránsokat, nem akarja, hogy Magyarország ne legyen magyar, helyette afrikai négereket, veszélyes, évtizedek óta háborúban szocializálódott afgánokat és legalábbis más kultúrkörből származó szíreket és irakiakat kelljen nagy számban befogadnia.

Ők sem akarnak ide jönni, mert itt kevesebb a pénz és bizony ezek az emberek nem az életveszély elől menekülnek és pár évet akarnak valahogy kihúzni, hanem beletörődtek, hogy a saját országuk vacak és új hely után néznek.

A magyar ellenzék akár a legvérmesebb humanistaként hőböröghetne a kvóták ellen, kiállhatna amellett, hogy ne kelljen agyatlan szabályozásokat aláírni, aminek bizonytalan a betartatása. Mert hazug dolog úgy jótékonykodni, hogy más emberek, más országok kontójára történik a dolog. Ha a németek nem akarnak embereket befogadni, akkor akit nem akarnak befogadni, ne telepítsék le más országokba a tetszésük szerint, hanem valljanak színt és kezeljék a saját ügyeiket. És volt is aki ezt mondta az ellenzékből is.

Mások pedig egyszerűen ott ragadtak le, hogy Orbán. Orbán rossz és mindenkivel, minden árpn össze kell fogni, mert őt meg kell dönteni. Nincsenek tervek, nincsenek programok. Még annyi se, mint a Fidesznek. Ami a Fidesz előtt volt, pedig egy katasztrófa, totális katasztrófa minden téren. Most se jó, de ha csak ennyi tellik, akkor ezért felesleges kormányváltással fáradni.

Akkor vigye Vitya az országot örökös tartományként, mert a magyar nép ennyire volt képes, jobb is neki jobbágyként, ha ennyire hülye.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.03. 15:12:09

@Ballib cenzúrázók réme 4: Tényleg az anyád picsáját már. Sohasem fogod megunni. Kibszott unalmas már, te tényleg beteg vagy...

Peterpapo 2016.03.03. 15:14:44

@Ballib cenzúrázók réme 4:

Orvosnál voltál már? Voltál és azt mondta, hogy vigyenek haza és jól mosdassanak meg.

Orbán meg takarodjon a jó büdös kurva anyjába, az a mocskos kis bélféreg, hogy rohadna meg ott ahol éppen van!

Éhes ló 2016.03.03. 15:25:06

Szerencsére a szadesz már lábjegyzetben sincs, 2018 után a ballibbant pártcsírák jutnak hasonló sorsra.
A többi pedig ott dekkol majd jó pénzért és ajvékol, mint most:
kozvelemenykutatok.hu

Senkik vagytok, de azok is csak kevesen.

s 2016.03.03. 15:26:22

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Öreg, nekünk ehhez kurvára nem kell a Nyugat. Mondok jobbat. Még ők is elfordítják majd a finnyás fejüket, amikor itt elkezdődik a cirkusz. Ide küldik a BBC-t, meg CNN-t, hogy az egész kibaszott világ láthassa, hogyan lesznek ezek a faszszopók átszúrva vasvillával.

Conchobar 2016.03.03. 15:26:52

"a szocialisták állami vezetőitől ellopta az extra fizetést, Matolcsy viszont rekordfizetéssel dőzsölhet és ellenőrzés nélkül osztogathat százmilliárdokat" - Baszki! Nem kellett volna ennyire egyértelműen megírnod, hogy nem az a bajod Orbánékkal, hogy lenyúlják a közpénzt, hanem az, hogy nem hajlandók osztozkodni, a tieid nem kapnak belőle

s 2016.03.03. 15:28:49

@Éhes ló: 40%, baszod. Annyi nektek sosem volt. Nem a dk, meg az mszp, meg a faszom tudja ki az ellenfél. Aki kussol, az az ellenfél, de még ehhez is hülye vagy.

s 2016.03.03. 15:30:07

@Conchobar: Neki talán ez a baja. Nekem nem. Majd beadok egy módosítót. Rakétával.

Peterpapo 2016.03.03. 15:36:49

@Éhes ló:

Még jó hogy Te vagy valaki.

Valaki kivihetné a szemetet.

Peterpapo 2016.03.03. 15:37:40

@Éhes ló:

Csak azt nem tudom még, ha kiviszed, ki marad itt a Fideszből?

s 2016.03.03. 15:37:43

index.hu/belfold/2016/03/03/lazar_janos_kormanyinfo_41_tajekoztatoja_-_menekultek_nepszavazas_mnb-kozpenz/

Lehet a közpénzek nyilvánosságát korlátozni.
MI A KIBASZOTT BUZI KURVA ROHADT ANYÁDRÓL HANGOLSZ ITT, TE ELMEBETEG NYÁLADZÓ CIGÁNY LÓTOLVAJ.
A kurva anyád nyilvánosságát lehet korlátozni, bazdmeg, de nem volna érdemes. Minden kibaszott menet hoz 500 magyar forintot a konyhára. Te ne mondjad meg, hogy az a pénz, amit én befizetek, bazdmeg, ahhoz van -e közöm, vagy már azt sem tudhatom, hogyan lopod el. Menjél vissza a mocsok tripperes geci anyád pinájába és úgy basszad szájba nekifutásból bazdmeg, hogy műfogsora lyukat üt, a kéklő égbolton. Te rohadék mocsok fattyú.

high up! 2016.03.03. 15:40:20

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

de szép beszédet nyomtál le Orbaneszku eftárs rabló banda rendszerének a védelmére. MIntha csak 30-40 évvel fiatalabb lennél oszt éppen a Kádárnak írt ódádat olvasnád fel. Talán még Ceaucescunak meg Janukovicsnak is bedógoztál. A szöveged teljesen kompatibilis. Csak pár szót kell cserélni, oszt minden diktátor megkapja a maga szeretett verzióját. Az imprilista szót le kell cserélni EU-ra meg külső erőkre, a CIA szót Norvég alapokra meg Sorosgyurkára, a Coclizmus fennsőségét meg a Nömzöti fennsőségre meg Gyorsnaszádra. Az osztályellenes szó maradhat, az időt álló.
Oszt ezzel kész is van korunk diktátorainak a hordószónoklata.

Hát hiába, milliónyi NER-kompatibilis Átlaghülyemagyar országa vagyunk,, tele a cseléd genetikájú seggnyalók millióival. Gyúrtcsánynak, Orbaneszkunak igaza vótt, ezekre nem szabad időt pazarolni hogy gondolkodjanak, meg szellemileg fejlődjenek, hanem be kell őket fogni a birkatáborba, bele kell adni a jelszavakat a szájukba, oszt vezetni kell őket az orruknál fogva.

FOLYTASSUK!

high up! 2016.03.03. 15:44:12

@Éhes ló:

Te szegény zabhiányos állat, ha tényleg bevezetnék Kósa Mekegi Lajcsi javaslatát, hogy a politikai analfabéták milliói nem szavazhatnának, akkor a fidesz ott állna szavazótábor nélkül. Mi lenne akkor veletek?

FOLYTASSUK!

Conchobar 2016.03.03. 15:58:28

@s: "Neki talán ez a baja. Nekem nem. Majd beadok egy módosítót. Rakétával." - Ebből én arra következtetek, hogy te azok közül való lehetsz, akik támogatják a menekülteknek mondott arab és néger migránsok Európába özönlését. Ugyanis az övékéhez nagyon hasonlít a demokrácia-felfogásod. Tudod, bármennyire is rühelljük Orbánékat, tiszteletben kell tartanunk a többség, az Orbánra szavazók döntését. most is, meg akkor is, amikor majd másképp döntenek

Éhes ló 2016.03.03. 15:58:41

@s: valami súlyos gondod lehet a valóság értelmezésével, mivel szerencsére a szadesz már lábjegyzetben sincs, 2018 után pedig a ballibbant pártcsírák jutnak majd hasonló sorsra.
A többi pedig ott dekkol majd jó pénzért és ajvékol, mint most:
kozvelemenykutatok.hu
Senkik vagytok, de azok is csak kevesen, a 40%-ról pedig ne álmodozz, nektek még a jobbikos 20%se jön ma össze ha a törpepártjaitokat összedajátok se.
Ezen az se segyt, ha itt kapsz agyvérzést te szerencsétlen hülye.
Sőt.
Pont ezért kerüólnek el benneteket az emberek, mint a leprásokat.

@Peterpapo: nos ők maradnak savazni, ti meg buktok megint, mint 2006 óta minden alkalommal országos választásokon: kozvelemeénykutatok.hu

@high up!: kozvelemenykutatok.hu ez lenne velünk, ti meg mentek a pöcegödörbe a szadesz után.
Ez van.
Szeretni nem kell, de azért jókat nevetek rajtatok.

HÚZZATOK BELE!

Peterpapo 2016.03.03. 16:00:38

@Éhes ló:

Ja tudom. Pont úgy, mint Salgótarjánban a hétvégén.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.03.03. 16:00:48

@high up!: ha nem nyomta volna az EU (ugye-ugye a Phare-program) és az USA tele zsetonnal az országot Kádár után, nem is lenne itt semmi. A rablókapitalizmus alatt nagyot zuhant az ország, kiszolgáltatott lett az egész régió és Ukrajna például teljesen tönkrement.

Lehet itt hőzöngeni, handabandázni a diktatúráról, de ettől függetlenül még marad a kérdés. Kire?

Mert bizony nem mindegy, hogy ki jön Orbán helyett. Sőt, egyedül az számít. Jövőkép és irány nélkül "megdönteni" Orbánt csak az akarja, akinek minden mindegy, csak legyen káosz és tudjon a zavarosban halászni, lehessen egyszer ő a rabló és nem az akit kirabolnak; vagy pedig végzetesen hülye.

Amúgy pedig 2018-ban egyszerűen le lehet őket szavazni. A bevett pozíciók pedig nem fizikai erődítmények. Ha az ellenzék össze tud fogni kétharmaddal onnan is ki lehet túrni mindenkit, ha kell alkotmánymódosítással ugyan így.

Nem kell úgy tenni, mintha ez lenne az első alkalom, 40 év szovjet megszállással támogatott egypártrendszer alatt a cél a teljes kulturális és demográfiai kontroll volt. Nem is lettek elhajtva a bírák és mégkik, mert már egy idő után nem maradt fa, csak a szú.

s 2016.03.03. 16:13:15

@Conchobar: "tiszteletben kell tartanunk a többség, az Orbánra szavazók döntését."

Vasárnapi boltbezárás. TECCIKÉRENI? V A S Á R N A P I B O L T B E Z Á R Á S .
Na mostan, ha eddig kb. megvagy - nem biztos, de tegyük fel mégis - akkor pofázz nekem a többség akaratáról. Addig kussolsz, bazdmeg, beállsz a függöny mögé és kivered a faszodat, mint orbán apád.

s 2016.03.03. 16:20:38

Egyébként hamis reménység az, hogy orbánt csak akkor lehet leváltani, ha van kire. FASZT. Van a reménytelenségnek és szarrá baszottságnak egy olyan foka, amikor ezzel már a kutya fasza sem fog törődni. Csak simán megindul a dolog. A közvélemény kutatók sem fogják előre jelezni, mert nem lehet. Az adatok begyűjtése és feldolgozása két, három hétig eltart. Egy ilyen akció meg két nap alatt már le is zajlott.

s 2016.03.03. 16:22:03

@Éhes ló: "mint ha holnap lennének a választások"
Nem lesznek választások. Ne is reménykedj, hogy ezt egy választás elvesztésével meg fogjátok úszni.

new_boy_on_the_block 2016.03.03. 16:52:21

Én elégedett vagyok Orbánnal bár ki nem szarja le..

ami szabad 2016.03.03. 17:03:58

@Ballib cenzúrázók réme 4: Ja, dec. 31.-re., amikor vallani kell. Január 10.-én már ismét nőtt vagy 500 Mrd-dal, ami egy szufficites hónapban töléketesen alátámasztja, hogy még ha kérdez is hazudik. :)

Éhes ló 2016.03.03. 17:23:00

@s: ne fenyegess te szerencsétlen ávósfattyú, mert lehet, hogy ti lógtok majd ott, ahová minket szánnátok oszt azért már nem lesz kárpótlás az abortuszmaradékaitoknak.

Éhes ló 2016.03.03. 17:24:33

@csak egy néző: én is ezt gondolom, mert jól csináják és ti is jól csináljátok:
kozvelemenykutatok.hu

HÚZZATOK BELE!

1ghost 2016.03.03. 17:28:31

@s:

"Van a reménytelenségnek és szarrá baszottságnak egy olyan foka, amikor ezzel már a kutya fasza sem fog törődni. "

Ez pontosan így van. Mert ezekhez a narancstetvekhez képest mindenki Grál lovag, és így szétbaszni országot mások szánt szándékkal sem tudnak.

csak egy néző 2016.03.03. 17:45:10

Csapás csapás hátán.

"Klaus Iohannis román elnök csütörtökön visszavonta Tőkés Lászlótól az 1989-es forradalom kirobbantásáért és a román kommunista rendszer felszámolásáért kapott Románia Csillaga érdemrendet."

erdely.ma/ujkepek/2010/09/nagy/6328941.jpg

Bűz Mária Országa 2016.03.03. 18:00:34

köszönjük, Salgótarján, hogy rajtatok keresztül ISMÉT megmutatkozott az ország véleménye a kormányról!
március 15 újabb tüntetés!
ORBÁN TAKARODJ!
a híveknek pedig nem felejtünk!

s 2016.03.03. 18:04:02

@Éhes ló: Fosol, mi? Paripa elvtárs, hamarabb itt lesz a vég, mint sem gondolnád.

Lajos Csánó 2016.03.03. 18:06:13

@Ballib cenzúrázók réme 4: Ebből megint csak az jött le,hogy vagy tájékozatlan vagy,esetleg gyengeelméjű!Személy szerint én a másodikra voksolok!

s 2016.03.03. 18:13:42

@Lajos Csánó: Nem kell választanod. Mindkettőt betippelheted, szerintem az lesz a helyes.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.03. 18:16:16

@Éhes ló: miért lennének ott a képzelt ellenségeitek "elvtárs"? Zemút 6 évben nem történt semmi.

Éhes.ló 2016.03.03. 19:09:13

@s: szerintem nincs okom "fosni" egy magadfajta ávósfattyú fotelforradalmártól, aki csak a cenzorokban, kápókban bízhat a gyalkázkodása közben.
Szórakoztatók vagytok a saját alternatív valóságotokban elmerülve immár 10 éve. :)

@fidesz maszop dk egykutya: nem vagyok "elvtárs", főleg nem egy magadfajta hülye "elvtársa" nem vagyok. Az ávósfattyú haverod fenyegyetésére:
"... Nem lesznek választások. Ne is reménykedj, hogy ezt egy választás elvesztésével meg fogjátok úszni. ..."
adott válaszomban csak annyit írtam, hogy nem egészen biztos az, ki kit akaszthat fel.
Lehet ti fogtok lógni, nem azok, akiket ti lógatnátok.

sutyerák 2016.03.03. 19:37:45

ez a kis stirci sosem fog megváltozni,csak rosszabb lesz.
pénze lehet milliárdnyi,gerince sosem lesz már

Peterpapo 2016.03.03. 20:42:17

@Éhes ló:

Nagyon cuki vagy mikor lelkesen kopizgatod a régi választási eredményeket. Csak a 2002-es pofára eset felejted el mindig idézgetni, de nem baj, majd a 2018-as friss lesz és aktuális. Jobb lesz, ha lélekben felkészültök egy jó nagy pofára esésre, talán kevésbé fog fájni, amikor a nagy arcotokról lefagy a mosoly.

Merlot 2016.03.03. 21:06:11

@kis864: "lámpavasat vajon miért hozta példának? "

Emlegeti már maga a miniszterelnök is, aki minden magyar idők Tolvajának Fejedelme.
Ezzel csak erősíti, amit az egyszerű magyar ember a cigányokról álmából felkeltve is tud:
LOP, mert cigány mivoltát az ország első embereként sem képes feledni. A vérében van.

Szóval vissza lámpavashoz.
Minap mondta fennhangon az ország Gecije, hogy amennyiben ő beleegyezne a migránsok honi letelepítésébe Brüsszelben, itthon őt felakasztanák egy lámpavasra.

Nem kívánom a halálát, csak ÚJRA egy grazi pszichiátriai intézet vasrácsos szobájában látnám szívesen.

jágör68 2016.03.03. 21:50:32

Edward Snowden: az európai vezetés az NSA bábja

www.theguardian.com/us-news/the-nsa-files

Dr. Paul Craig Roberts (Ronald Reagen pénzügyminiszter- helyettese) honlapján írja:

"A nyugati médiának mindössze két eszköze van.
Az egyik a nyilvánvaló hazugság.
Ez az agyonhasznált eszköz már nemigazán működik- kivéve a s*gghülye amerikaiakat.
A másik: egy probléma hosszas megvitatása, anélkül, hogy a kiváltó okokról beszélnének."

Udo Ulfkotte: a nyugati médiának a CIA mond tollba:

www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro

www.youtube.com/watch?v=Q83P0oz6wOM

russia-insider.com/en/germany/germans-abandon-major-news-sites-anger-over-slanted-russia-coverage/ri885

s 2016.03.03. 23:14:22

@Merlot: " ÚJRA egy grazi pszichiátriai intézet vasrácsos szobájában látnám szívesen"

Légy megnyugodva, már fényesítik neki a sokkolót és húzzák fel az ágyát. Nem fog oda sem meglepetésként érkezni.

has 2016.03.03. 23:26:26

@Ballib cenzúrázók réme 4: Azt a gané bandát ellenzéknek nevezni túlzás.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.04. 00:38:28

@Éhes.ló: nem véletlenül írtam az " jelet "elvtárs", ezzel mutattam rá, hogy nem az én elvtársam vagy, hanem a komcsi "elvtársak" közé tartozol, a fideszbuzi kádárista, hazaáruló tolvajpárti, pártfunkcionárius férgek közé. Persze, hogy nem vagy az elvtársam, mert nekem nincs ilyen, amúgy is utállak titeket komcsikat.
Azt írtam, hogy logikátlan hogy arról beszélsz, hogy a pártod ellenségei lógni fognak, mivel a támogatottságotok már nem olyan, amennyi 6 éve volt(köszönhetően a gyurcsányékat felülmúló rablásotoknak, és a fletót alulmúló "kormányzásotoknak"). És akkor nem lógtak, most miért lógnának? El kell keserítselek " elvtárs", azt amit a ávós, mkps, mszmps őseid megtettek, te már nemnagyon teheted meg, mert egy ponton beavatkoznának a szomszédok.

Május 40. 2016.03.04. 03:39:31

Mondjon valaki egy pártot és egy nevet, aki jobb lenne a Fidesznél és Orbánnál. "Bárki más", "mindegy", "majdcsakleszvalaki" válaszok nem érnek.

Peterpapo 2016.03.04. 09:05:48

@Május 40.:

"Mondjon valaki egy pártot és egy nevet, aki jobb lenne a Fidesznél és Orbánnál. "Bárki más", "mindegy", "majdcsakleszvalaki" válaszok nem érnek."

Mivel a bárki mást eleve kizártad, így tényleg nem tudok kit mondani, mert nem lehet felsorolni az összes többi magyar állampolgárt. Nincs rá sem időm, sem helyem. Szóval ez a kérdésed kb olyan, mintha azt mondtad volna, hogy mondjatok egy nevet, aki jobb Orbán Viktor lenne, Orbán Viktornál, de csak Orbán Viktort fogadom el válaszként. Összegezve bárki jobb lenne ME-nek, mint Orbán. Érted, Bárki. Lehet, hogy még Te is.

s 2016.03.04. 09:52:30

@Május 40.: Anyád. Te pedig lehetnél a kabinetfőnöke. Simán rátok szavaznék, mert annál, ami most megy bármi jobb.

2016.03.04. 10:18:14

Nem tudom,hogy itt látta-e valaki az ATV-n a reggeli Start műsorban azt a kopasz majmot, akit "kormányszóvivőnek" aposztrofálnak.

Én igen.
De ha ott lettem volna személyesen, bizonyosan pofán vágtam volna!
Azt a nagyképű, lesajnálós, semmitmondó, mellébeszélő, megalázó, kioktató és végtelenül cinikus válaszokat, amit adott, az egyszerűen bicskanyitogató!

Szegény műsorvezetőnő megpróbált értelmes és jól összeszedett kérdéseket feltenni - a Matolcsy-féle közpénz, illetve a kormány véleménye volt terítéken -, de ez a gyökér, ez rendre úgy beszélt vele, mint az óvodában szokás az 5 évessel.

És ez főleg azért pofátlanság és vérlázító, mert a TV-k előre szokták egyeztetni a kérdéseket, tehát TUDTA a paraszt, hogy mire kell válaszolnia. Ha nem akart, akkor miért engedte a kérdéseket a műsorba? Ha meg akart, akkor mi a tetves, retkes, gennyes, redves, kékeres méteres faszért nem válaszolt normális hangnemben és főleg értelmesen?

Mert sötét, nagyképű pöcsfej.

Peterpapo 2016.03.04. 10:33:30

@Látens Inszinuáció:

Most ne haragudj, hogy megkérdezem, de Te hol éltél eddig? Ezek mind ilyenek és 6 éve ezt csinálják. Azt is jól tudjuk, hogy miért?

Csak.

Rhonin 2016.03.04. 10:58:30

Az egyértelmű, hogy ez a hazáruló társaság bukni fog. Nekünk állampolgároknak az az egyik legfontosabb feladatunk, hogy olyat válasszunk következőnek, aki valóban végrehajtja az elszámoltatást is. Amit ez a kormány művel, az a magyar holokauszt, amit akként is kell majd kezelni. Fel kell áljon a saját "Wiesenthal" központunk, ami ha kell a világ másik végéről is visszahozza, ha kell hetediziglen a családból az ellopott pénzeket és magukat a tolvajokat is. Követelnünk kell az új földosztást, a haverokhoz vándoroltatott cégek és iparágak visszaszerzését és és újra, vagy éppen visszaprivatizálását (pl. trafikok). Még egyszer nem lehetünk a következmények nélküliek országa...

conmorientes 2016.03.04. 12:57:03

@Május 40.:

Sajnállak, mert csak és kizárólag a jelenlegi képviseleti demokrácia rendszerében vagy képes gondolkodni. Neked egy párt meg egy ember kell aki téged vezet.
Ez a működés juttatta el a modern demokráciát a jelenlegi alkotmányos diktatúráig.
Szerintem a legjobb vezető Breki béka volna a Muppet Showból, a párt pedig a karzaton a két vén bolond. Azok pontosan ugyanúgy vezetnék ezt az országot mint a jelenlegi rezsim. Nem lenne lényeges különbség.

conmorientes 2016.03.04. 13:44:11

@Rhonin:

Ezzel a gondolattal teljes mértékben egyetértek.
Kiegészítésként hozzá kívánnám azt is tenni, hogy:
1) Aki a továbbiakban bármilyen állami vezető (ide tartozik minden túlnyomó többségben állami tulajdonban álló, vagy más módon az állam által befolyásolt bármely szervezet) tisztséget szeretne viselni, annak a személyes felelősség vállalásának módját és mértékét, annak egyértelmű szankcióit csak minősített népszavazással megváltoztatható jogszabályban szükséges rögzíteni.
2) Mindannak aki tisztséget kíván viselni, szűkebb és tágabb körű családi környezetével együtt tételes vagyonvizsgálat alá kell vetnie magát, amelyet a tisztség megszűntével meg kell ismételni. Vállalnia kell hogy a vagyonvizsgálattal érintett kör tisztsége alatt a munkabéren kívül központi költségvetésből közvetlenül, vagy közvetve származó jövedelmet nem szerez, valamint hogy amennyiben ilyen mégis felmerül, azt a jogalap nélküli gazdagodás szabályai szerint visszafizeti, részesedését végrehajtás útján értékesíti.

Rhonin 2016.03.04. 14:43:44

@conmorientes: Tökéletesen egyetértek veled. Először is a magyar átok az pont az, hogy nálunk az elit soha nem ütötte mega bokáját. Máshol azért a polgári forradalmaknál látták már az elit levágott fejét két perces időközönként végiggurulni pl. a párizsi macsakaköveken. Hidd el ez az élmény évszázadokra rögzül a társadalmi tudatban. Nem véletlen, hogy azonnal lemondanak arrafelé, ha kiderül, hogy csak egy ív papírt is hazavitt valamelyik.. Nyilván senki sem azt kívánja, hogy idáig fajuljanak a dolgok, de itt az ideje, hogy a magyar elit is megtanulja, hogy mindennek következménye van minimum vagyonelkobzás és szabadságvesztés formájában. Aztán meg, melyik az a foglalkozás, ahol nincsenek következmények? Ha az orvos, a mozdonyvezető, villanyszerelő kárt okoz, felel érte. A politikus miért nem? Végül pedig egy társadalom nem működhet így. A jelenlegi kormány minden mozdulata felbujtás arra, hogy senki ne adózzon. Ha nekik lehet, akkor holnaptól én is azt írom majd az adóbevallásomba, hogy nem közpénz és egyébként is családi segítségből éltem az elmúlt egy évben. Oszt' jó napot! Ez így nem mehet tovább, rendet kell rakni és el kell számoltatni!

conmorientes 2016.03.04. 16:37:00

@csak egy néző:

Van egy olyan érzésem hogy pont erre gondolt.
Hozzátenném, nem vagyok egy agresszív típus, visszafogom magam és pozitív dolgokra kívánom elfecsérelni az energiáimat, de hetente átlag személyesen kétszer látom ezt a homonculust és akkor már a látványától is az Összeomlás című filmben látható érzések fognak el, és most itt csak neked bevallom szívesen tunkolnám fel a vérével annak a SuperB-nek a vezető ülését amiben terpeszkedik..... :)))

conmorientes 2016.03.04. 16:45:54

@Rhonin:

Nem szívesen értek veled egyet a formát illetően, mert a fejek gurulását követően olyan fejek is szoktak elgurulni akiknek semmi köze sincs ahhoz az okhoz amiért elválasztják a testüktől. Azonban be kell lássam, ebben a társadalomban és ebben a helyzetben már lehetetlen az az értelmes és jól felfogott érdekeket vér nélkül kísérő változást hozó társadalmi paktum amely mondjuk 1973-ban Spanyolországban, vagy 1989-ben itthon volt példa. Ráadásul azt is be kell látnom hogy ennek oka kizárólag az a pszichikai árokásás, hitépítés, gőg és értelmetlen harácsolás amivel csak ez a rezsim büszkélkedhet.
Mert épelméjű ember nem gondolja az elmúlt majd 6 év tapasztalataiból komolyan hogy ezek a fiúkák képesek és alkalmasak az önkorlátozás, az önkritika, a visszafogottság megvalósítására a társadalom széles rétege elégedettsége érdekében. Ugyanígy azt sem tudom elképzelni, hogy a rekvirálás útján kialakított gazdasági pozícióikról bármely mértékben is képesek lennének lemondani.
A legförtelmesebb indoka megszüntetésüknek és ezt még kimondani is szörnyű, hogy velük érdemben teljes képtelenség tárgyalni.

Ernő Földes 2016.03.05. 19:13:26

Ha ilyen rossz ahelyzete Orbán Viktornak,akkor hogy,hogy "még egy-két választást is menyerhet" ilyen hüllye lenne a nép? Vagy csak nállatok van a tuti!. 2018-ban minden eldől,kiderül,hogy a nép kit támogat!

ciprióta 2016.03.16. 14:25:38

Orbán kapcsolata putyinnal merő hazai fikció, én itt élek Oroszországban és tapasztalom,mennyire közömbösek irántunk a pravoszláv ujfasiszták.....vigyázzatok ,nehogy ismét a spejzetekben landoljanak a....ruszkik..LOL

2016.03.18. 06:08:16

@fidesz maszop dk egykutya: Országházunk bemutatja,

Az értetek vagyunk, című bohózatot! Szereplői a honatyának öltözött, rosszarcú, indulatú, vagyonszerzésre koncentráló, pénzért mindenre vállalkozó, ki- és megválasztottak! Két fő csoportjuk, ódaluk van, jobb, és bal! A jobbnak csak a neve jobb. A bal meg a Kölcsey-féle balsors, kit régen tép, akkor érünk víg esztendőt, ha nem érnek többé jövendőt!
A színjáték rossz, az előadás még rosszabb! A feszültség csak a két tábor között. A darab témája, ki hazudik nagyobbat, ki lop többet, ki a nagyobb gazember! A másik eredményét fel, magukét alul lértékelik! A vita eldöntetlen eldönthetetlen! Igazi „eredményeikkel” egyik sem dicsekszik, azt a másik kutatja, rákiabálja, míg az elkövető titkolni igyekszik! Szemérmetlen, és szégyentelen mindkét azonos nemzeti gyökerű, csak „világnézetük” más! Elvi szemmel néznek mindent. Mit tudok elvinni! Nem a balhét, a vagyont! A megúszás világbajnokai! Nincs olyan párt bíró aki fel ne mentené őket!

2016.03.18. 06:12:18

@Parajpuding: Miért csak utólag?

Mért csak utólag, tudunk rájönni
Miniszterelnök, lehet egy senki,
Fajankó, embernek is utolsó,
Ezerszer különb, meg bujdosó!
Gömbös, Szálasi, Rákosi, Kádár,
Sok aljas, hazaáruló, szamár!
Ideológia csecsen nevelkedett,
Népének aljas ellensége lett!
Lógó nyelvvel csóválja farkát,
Úgy lesi, ura parancsoló szavát!
Jó gazdám, ma kibe marjak,
Le kit ültessek, tartóztassak
Bizonyítván hűségem,
Kipusztítom a népem!
Földjét is néked adom!
Részegít a hatalom!
Bámulhattuk furcsán,
Hogyan virít a zsivány
Kisszerű, szűk eszével!
Mi mindent, nem ér el!
Mert megszavazta
Sok potyaleső buta!
Őt a magas polcra.
Jövődet is eladja,
Adósságba veri,
Kellemes uralma.
Attól lesz neki!
Zárom Széchényi szavával
„Az önkény karöltve jár, az ostobasággal!”
2010

2016.03.18. 06:20:46

@Parajpuding: Korrupt országokban a panamákon szokás leginkább felháborodni. Imádott hazánk pedig igen-igen korrupt ország. Ebből kifolyólag természetes, hogy itt minden ember fölháborodik, ha a másik ember panamázik… A magyar társadalomban, mint minden fenékig romlott társadalomban privátim, kis körökben, bizalmas tereferék közt vidáman és szemérmetlenül szoktuk tárgyalni mindezt. Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek. Ady, Menjünk vissza Ázsiába! 1902!
Aljasabbnak látszunk Szerbiánál. Szerbiában lemészárolták a királyi családot. Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja az országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferáljak (lenézik), a népet, a nép jogait, a hazát.(Akkor a Habsburg, ma az Európa Birodalomba) Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk Európa testén. Lesz- e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?… Rettenetes, rettenetes történet ez. Panama és anarchia Nagyváradi Napló: 1903.

Ajtony 2016.03.24. 19:32:34

@worxland: Számolgass még egy cseppet: 2002-2010 között 40 milliárd euró hitelt vettek fel, ami eltűnt mint Petőfi a segesvári ködben.

Ajtony 2016.03.24. 19:34:49

@Parajpuding: ahogy elnézem a dumád, simán dékás agyalágyult vagy :D :D

n_dy 2016.04.13. 18:18:38

a többség nem így látja ... ez a te peched

patkányarcúáginéni 2016.05.18. 20:02:06

Népet megkérdezni minek? Még a végén a patás mögé állnak, mi pedig, szerencsétlen fizetett libsi bértollnokok elmehetünk a kurva anyánkba!
süti beállítások módosítása