Magyar politika és közélet, mi más?!

Csinn Bumm Cirkusz

Csinn Bumm Cirkusz

Orbán Európát már elbukta, de itthon még hasíthat a G-terv

2019. május 24. - Magyarulaszlo

A pártmédia váteszi képességekkel ruházta fel Orbánt, hívei szinte tévedhetetlennek, született vezetőnek állítják be őt. A valóság viszont az, hogy Felcsút Géniusza az utóbbi időben szinte mindig mellélő, a parlamenti választások óta gyakorlatilag egyetlen terve sem jött be. 

Az A-terv - Európa vezető géniusza

Tudjuk jól, hogy mi volt az A-terv: megszerezni a néppárt irányítását, azon keresztül az EU vezető helyét, majd  bölcs és rátermett vezetőként megteremteni az illiberális európát, aztán Lölőnek adni a kontinens összes közbeszerzését. Abcúg németek, hogy eddig nem nem hagyták!

Erre nyilván nem volt sok esély, de jól hangzott itthon, hogy Orbán akkora hatalmas spíler, hogy még akár az EU első számú vezetője is lehet belőle.

A B-terv - A Néppárt legerősebb tagja

Aztán szép lassan kiderült, hogy a Néppárt egyáltalán nem szimpatizál Orbán terveivel. Akkor jött az a duma, hogy "A néppárt mi vagyunk", illetve, hogy "a Fidesz a Néppárt legerősebb pártja". Ezt már akkor sem tudtam igazából hova tenni magamban, legyintettem hát: a 9 éve tartó folyamatos kampány sok mindent elbír.

A C-terv - a Néppárt egyik tagja

Aztán jött a Sargentini szavazás és a kapcsolódó néppárti pofon. Csúti arcán az igazság pillanatában olyan érzelmek jelentek meg, amelyeket utoljára a Gyurcsány-Orbán vitán láthattunk: a dühös kétségbebeesés, amikor kiderül, hogy mégsem neki a legnagyobb...

Úgyhogy változott a duma: "majd május 26. után eldől minden, amúgy pedig mi vagyunk a legfontosabbak a néppártban".

A D-terv - A Néppárt meg nem értett tagja

A nagy győzelemhez nagy plakátok kellenek nagy üzenetekkel.

Nem volt véletlen a Juncker kampány, de a tévedhetetlen megint túltolta: a néppárti pozíciója akkorát reccsent, hogy tulajdonképpen már akkor eldőlt, hogy a Fidesznek nincs ott tovább helye. Nem volt véletlen mindez, Orbán akkor már rájött, hogy az EU vezetői álom valójában már  kipukkant, az egyetlen esély, hogy őt ne nézzék levegőnek az, ha mégiscsak fontossá válnak az ő kis illiberális pártjának a szavazatai, akkor majd nagyon kell a Néppártnak. Ha viszont őt teszik ki agresszíven, akkor újjal mutogathat, hogy ő aztán szívesen vezetné egész Európát, de Soros már a Néppártba is betette a lábát.

Nem véletlen, hogy nem tették neki meg azt a szívességet, hogy páros lábbal rúgják ki Néppártból.  

Az E-terv - A Néppártból kitett meg nem értett zseni

Wéber ebbe a legutolsó lehetőségbe rúgott bele egy óriásit, amikor kijelentette, hogy márpedig Orbán szavazataival ő nem kíván a vezetői székbe ülni. Ezzel gyakorlatilag képletesen megszabadult az Orbáni öleléstől, és szinte már kitette az ajtón a csúti bűnszervezetét.

Viktorunk néppárti lehetőségei ezáltal hangyányira zsugorodtak.

Hol van ez már az eredeti tervhez képest, amikor ő majd egyesíti a mérsékelt erőket a szélsőjobbal?!

F- terv - Osztrák modellt Európának

Ha középről nem megy, majd szélről támadunk. A fociban ez bizony így megy, a politikában azonban nem. Elvben jól hangzik, hogy majd a jobbközép a jobboldallal összefog és miénk lesz Európa. Valójában azonban ez a létező  legostobább politikai terv (Habonynak kevesebbet kéne Ibizáznia, és kicsit többet dolgoznia), ugyanis egy jobboldali mérsékelt párt összefogása egy szélsőséges párttal jóval nagyobb önfeladás, mint ha egy baloldali, ám szintén mérsékelt párttal fog össze.

Mérsékeltek mérsékeltekkel, radikálisok pedig radikálisokkal tudnak összefogni, és ez az egyetlen helyes út.

Minden más a radikalizálódás felé mutat, ami sem Európának, sem a magyaroknak érdeke.

Amit Orbán képvisel, az csakis Putyin érdeke, hiszen az orosz terjeszkedést, a birodalom növekedését akadályozza az Európai integráció, és a jogállamiság Eu felől érkező követelménye. Az Orbán által hirdetett nemzetek Európája pedig egy csapda, Strache ügye is jól mutatja, hogy Putyin kilóra megveszi a kis szaros nemzeti pártok vezetőit és máris övé fél Kelet-Európa. Orbán azonban már elkötelezett, mindazt a gyakorlatban csinálja, amiről Strache csak pofázott a videón. Ne legyenek kétségeink, a megfelelő videó róla is megvan, csak nem egy bécsi páncélban, hanem a Kreml falai között.

Orbánnak nincs más választása, amikor a Néppártból kiteszik, Putyin pártjába fog belépni, Salvini és Lepen mellé.

Európa nem fog radikalizálódni, Európa békét és szabadságot akar.

Marad a G terv

A nacionalista, oroszos álmodozás ideje kezd lejárni, a valóság erősen kopogtat az ablakon: az osztrák szélsőjobb összedőlt, a hollandoknál Timmersman nyert az exit-poll adatok szerint, és az egész narratívát elrontotta, hogy Strache nyíltan beszélt arról, amit Orbán már meg is valósított. Az illiberális kártyavár omlani készül, a jó Dakota ilyenkor inkább új lóra ül.

Orbán nem érti Európát

Nem érti, hogy hiába van londoni médiaügynöksége, hiába plakátolja tele Sorossal, Nyugat Európában már megtanulták, hogy az ilyen agresszív, mocskos gazemberekkel hogyan kell bánni. Ott van még valódi média, igazi újságírókkal, akiket nem lehet kilóra megvenni, mint az ex-komcsi Bencsiket, a mocskosszájú Bayer Zsoltit vagy a mulyaképű Apáti Bencét. Ráadásul nyugaton még olyan szakma a politika, ahol vitatkozni kell, ütköztetni gondolatokat, ebben pedig vezérünk nagyon nincs edzésben.

És ott, ha valaki nem áll ki vitatkozni, az olyan, mintha beismerné, hogy veszített, mert nem jók a gondolatai, ha nem állják meg a helyüket egy vitában . Timmermans idejött vitatkozott volna, de Orbán gyáván megfutamodott.

A valódi demokráciában az ilyen politikusnak vége van, mint a bokszolónak, amikor már nem vállalja be a meccset, de még megtartaná a trófeát...

a_szomoru.jpg

 

Úgyhogy kedves csúti rém, neked marad a G-terv. 

A G terv nem lehet más, csak a rombolás, a karaktergyilkosság és az egybites kampányok. Ezzel a meglévő szervilis 3 millió magyar szavazót még meg lehet tartani egy ideig, viszont pont nem lehet bevenni Európát. Úgyhogy ha itthon még marad is az illiberalizmus pár évig, affelől nyugodtak lehetünk, hogy a falun túli valóságot nem Habony Árpi álmaival fogják telefesteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csinnbummcirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2414855598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis kiváncsi 2019.05.25. 16:08:15

@nemecsekerno_007: Mert igazán nincs ellenzék. Anno 1989 ben minden párt egyformán részesült a emberek pénzéből, a szocik alatt akik ugyan úgy ex komcsik voltak lett a 70-30% majd a Fidesz alatt akik megint ex komcsik hisz több MSZMP tag van náluk mint a MSZP ben. lett az hogy az ellenzéknek nulla és hagyják élni őket.De fizetést meg költségtérítést kapnak,kell a jelenlét hisz így mutatják fel a demokráciát. Miért nem sikerült egyetlen képviselőnek sem beadni lehessen szankcionálni ha rossz vagy téves a képviselők bevallása? Miért nem sikerült 1989 óta olyan jogszabályt hozni ami kötelezi a pártokat a tételes,nyilvános elszámolásra?

2019.05.25. 16:16:31

Ez inkább egy hatalmas C terv volt, aminek alapját egy ZS terv képezte.

ulpius66 2019.05.25. 16:24:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Itthon a fidesznek csak el kell indulnia a választáson, a többit elintézi az informatikai rendszer és szavazatszámlálók."

kedves Vezérparaszt!

Az még véletlenül se zavarjon, hogy 1-2% hibahatáron belül előre megjósolják a kőkemény ballibsi közvélemény-kutató cégek a választás végeredményét.

Azt azért még te sem gondolnád komolyan, hogy ezek a vér-liberális közvélemény-kutató cégek (a külföldiekről ne is beszéljünk) is Orbán kezében vannak, és a közvélemény-kutatásokat is manipulálja......

Kuglóf. Az 2019.05.25. 16:25:46

@degeco: Orbán Egy Géniusz? Ha te mondod!

Kuglóf. Az 2019.05.25. 16:36:57

@d.j: Q.rvára sajnállak, de komolyan.
1 A kamupártok mindenkinek rendelkezésére állnak. HA már valamit jelentenek. -- BUKTA.
2. A választási körzetek átszabása okán 400ról (vagymittoménmennyiről) 200-ra (vagy mittoménmennyire) CSÖKKENT a képviselők száma. EZÉRT lettek a választókerületek átszabva. Ha EZZEL nyerni lehetne, MINDEN ma hatalmon lévő párt minden országban megtenné. Ez egy faszmantra -- BUKTA.
3. A külföldi magyarok KETTŐ b+ KETTŐ helyet döntenek el, akkor is ha tízmillió levélszavazat jönne, vagy ha tízezer. Ha szerinted kettő hely eldöntése választási csalás, akkor te ostoba vagy. A kétharmadnak semmi különös értéke nincsen már a Parlamentben, hiszen az összes lényeges ilyen törvényt meghozták már. Semmi jelentősége annak, hogy a Fidesznek 2/3-ada van vagy csak 4/7-ede. Nem tudsz mondani 2018 óta egyetlen törvényt sem, amihez kellett volna a 2/3-ad. Szóval: -- BUKTA.
4. Ha a Fidesz NAGYBRITANNIÁBAN érte volna el ugyanezt, ott 85%-os többsége lenne a Parlamentben, és vagy még kéttucat országban is messze 2/3-ad fölött. NÉHÁNYBAN meg nem. A magyar rendszer annyira korrekt, hogy a 85% HELYETT csak kétharmad van. Ami csakis azért lehet, mert a túloldalon meg "semmi" sincsen. Egy országnak az az érdeke, hogy stabil kormánya legyen és nem az, hogy minden lófasz érdekcsoportnak, a buziktól a vakokon át a púposokig törpepártjaik legyenek a Parlamentben. -- BUKTA

NULLA választási csalást tudtok bemutatni, már egy-két lokál fasságokon kívül.

2019.05.25. 16:38:30

"volt az A-terv: megszerezni a néppárt irányítását, azon keresztül az EU vezető helyét, majd bölcs és rátermett vezetőként megteremteni az illiberális európát"

Hitlernek sem sikerült, pedig ő nem is volt cigány meg nem is lopott annyit, mint a fideszesek.

@ulpius66: @nemecsekerno_007: Ki kérte, hogy olvassátok ezt a blogot? Senki. Kit érdekel, amit felböfögtök, orbán-tolvajok? Senkit.
Hát akkor takarodjatok valami fideszes blogra (vagy a kurva anyátokba), hazaáruló bolsevik mocskok!

2019.05.25. 16:41:36

@Kuglóf. Az: A kurva anyád, fideszes tolvaj gazember! Putyin-szoftver, azzal került Trump idióta is a hatalomba. Takarodj a fideszes szemétdombra, ne itt szopd a libsiket. Ahhoz anyád jobban ért.

kolomparlole1114 2019.05.25. 16:41:57

"a megfelelő videó róla is megvan, csak nem egy bécsi páncélban, hanem a Kreml falai között."

Az akasztásos? Bárcsak legalább ot meglenne...

kolomparlole1114 2019.05.25. 16:45:43

@csobi2011: Az apja, Kádár Janó hosszabb ideig volt diktátor.

2019.05.25. 16:46:23

A csüngő hasú szotyis cigány Hitler akart lenni, de ma már erre semmi esélye nincs. No name ország, retardált szavazók: ez kurva kevés, fideszes bolsevikok. Európa többet érdemel, mint fideszes terroristák pénzelését.

2019.05.25. 16:51:00

Itthon már kiélte magát a cigány dakota vezető, ezért azt képzelte, hogy Európában is van annyi hülye, mint Magyarországon, hogy el tudja adni a Mein Kampf 2.0 című szerzeményét. Nem jött össze, pedig sok hazai tolvaj gazember és fideszes bolsevik támogatja. Csak ez soha nem lesz elég. Kommunista tolvajból nem lesz soha EU-vezető.

Kuglóf. Az 2019.05.25. 16:51:44

@Muie Orbán: Engem te ezzel az agyhalállal ami a fejedben van, nem tudsz megfogni. A dühöd a tehetetlenséget jelenti, amit én a legnagyobb örömmel veszek tudomásul. Kábé annyit mondhatok a neten talált egyik legjobb hesteggel, hogy #jukenbekap

ulpius66 2019.05.25. 16:57:43

@Muie Orbán: "A csüngő hasú szotyis cigány Hitler akart lenni..."
kolomparlole1114: "Ja, Kommunista Viktátor megbukik."

Fiúk!

Mostmár döntsétek el, hogy Orbán most akkor náci vagy kommunista!!!!!
(mondjuk annyiban igazatok van, hogy a fasiszták/nácik és a kommunisták édestestvérek....... a harmadik édestestvérük a sorban a liberálisok)

kolomparlole1114 2019.05.25. 17:04:09

@ulpius66: Miben különbözik a kettő? Mindkettő hazaáruló zsici fasz.

Magyarulaszlo 2019.05.25. 17:15:09

@Kuglóf. Az: AZ, hogy a köztévé, Origo, TV2, Lokál és a többi 429 kormányhaver-tulajdonból-központosított-alapítvány keretein belül ugyanazt a kormányzati agymosást nyomja, KÖZPÉNZBŐL KITÖMVE,
a tízmilliárdos nemzeti konzultációnak álcázott pártproganda és mideközben az ellenzék teljes ellehetetlenítése, a nekik járó kevés pénz visszatartása
már önmagában egy óriási választási csalás.

A felsorolt eszközök egyértelműen tiltott pártfinanszírozást szolgálnak, feljelentés minden fronton megtörtént , csak éppen se az ÁSZ, se s MÁk, se a Rendőrség nem lép...

Neked az törvényes választás, ahol a Kormányzó Párt telipofával használ állami forrást, folyamatosan hazudik, és elengedi a füle mellett a feljelentéseket?!?!?!?

Magyarulaszlo 2019.05.25. 17:18:55

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !:
Már megbocsáss, de pontosan arról írtam, hogy itthon még simán hasíthat, egy árva szó sincs elbizakodottságról a cikkben.

de a Putyin-párt ötlete Salvini Orbán, LePen és az osztrákok, lengyelek részvételével megbukott Európában.

Magyarulaszlo 2019.05.25. 17:23:08

@Kuglóf. Az:
Figyu, szerinted vezíredet mi motiválja?
Liberálisból illiberális,
Européerből EU ellenes,
Centristából szélsőjobboldali lett
nem vitatkozik senkivel
mindenkivel összeveszett akit tisztességesen választottak meg.

szerinted ehhez a folyamatos köpönyegforgatáshoz milyen érzelmi viharok kellettek?
az egész lénye a bosszúról és a megvetésről szól.

Dread Naughty 2019.05.25. 17:25:48

@pioneer2016: Jó írás, bazd+? Tények??

",a megfelelő videó róla is megvan, csak nem egy bécsi páncélban, hanem a Kreml falai között "

Itt hol a tény?

Vagy itt?
"Ráadásul nyugaton még olyan szakma a politika, ahol vitatkozni kell, ütköztetni gondolatokat,"
Mindezt abban a hónapban, mikor a Facebook letiltja az összes neves jobboldali gondolkodót...épp a választások előtt?
Arról a nyugati sajtóról beszél, amelyik a kerítést szárnyas kapuként értelmezve bólogat és amelyik pl. a skandináv lányok lefejezését gondosan elhallgatta, majd mikor kirobbant, csak simán elrelativizálta?
Nekem úgy tűnik, hogy a nyugati sajtóhoz képest még a HVG is inkább igazságszérummal belőtt cserkészek gyülekezete.

Tangooo 2019.05.25. 17:28:05

Azért az ritkaság, hogy egy valaki ennyi sok marhaságot képes összehordani, mint a posztoló. Gratulálok!

ulpius66 2019.05.25. 17:38:29

@Magyarulaszlo: Te aztán kevered a szezont a faszommal!

Honnan veszed azt a baromságot, hogy Orbán "Européerből EU ellenes" lett?

Orbán KIMONDOTTAN EU PÁRTI!

ORBÁNNAK A BRÜSSZELI VEZETÉSBŐL VAN ELEGE NEM AZ EU-BÓL!

AHOGYAN MONDOTTA VOLT: TÖBB EU, KEVESEBB BRÜSSZEL!

Kuglóf. Az 2019.05.25. 17:43:07

@Magyarulaszlo: Tudom, mindenki geci. Kivéve amikor a bíróságok komcsikat mentenek fel, na akkor ők nem gecik, meg amikor az ügyészség komcsik ellen ejt el vádat, akkor sem, meg amikor a világ nektek áll, akkor sem, csak akkor amikor ezek nem jönnek össze.

Mindenesetre egyeztess faszbarátaiddal, akik szerint a megvezetett ostobák, a genyó értelmiségiek, a töppedt nyuggerek, a hülye egyetemisták, a keresztény barmok meg a többiek nyertek a Fidesznek, vagy senki nem szavazott rájuk és az egész szoftveres csalás volt.

Olyan orbitális barmok vagytok, mint ide Lacháza (b+ most kb. 1500 kilométerre vagyok Lacházától!), szóval igen nagyon barmok vagytok. És megüthet titeket a guta is.

És ha a LeSZOP nyerne 101 egyéni képviselő helyet, akkor a LeSZOP pártnak lenne 2/3-adja. Pont.
De addig jó, amíg (ti) leSZOPOósok a "csalásvót", meg a "hülyékmindenkikek" témán rágóztok, és nem PROGRAMOT készítetek, ami az embereknek tetszene.

Obán Viktornak a múmiáját is kormáynfőnek fogják választani, ha csak ennnyit tudtok. és hát tényleg csak ennyit tudtok!

B60 2019.05.25. 17:43:17

Micsoda végtelen szánalmas és pitiáner a fidesz. Most olvasom a hírt , hogyvaz aktivistáikat elkapták Győrben egy tele kocsi letépett ellenzéki plakáttal , táblával. Undorító ,pitiáner szar párt. Mocsok hazug , csaló mind. Minden vége lesz egyszer, ott a falnál örökre.

Indriq 2019.05.25. 18:02:48

@Kuglóf. Az: csakhogy némi rálátásod legyen. A parasztbajszos fasz ismerte el, hogy a körzeteket úgy alakították át hogy saját maguknak jó legyen.

2019.05.25. 18:03:58

@Kuglóf. Az: Szánalmas fideszes tolvaj vagy. Egy bolsevik gazember, Orbán szarának a felzabálója. Nálatok ez családi hagyomány: apád ávós volt, nagyapád meg nyilas, Orbán- lepra unokával.

@Tangooo: A posztoló azért hordta össze a hülyeségeit, hogy helyet biztosítson a fideszes bolsevik propagandistáknak a blog rombolására. Nem hülye ő, hanem látens fideszes.

Blogolo Blogi 2019.05.25. 18:05:13

O1G, tartja a szalloige, van is benne valami. Az altala krealt migransuggyel a rettego falusi suttyok meg a komcsi nyuggerek serege ujra a csillagok koze fogja katapultalni Viktort.

Miert is talalo az O1G, mi is az igazsag migransugyben? Viktor az altala szivesen hangoztatott lozungokkal szemben adoforintokbol epit szallasokat az olcso migransoknak. Ahelyett, hogy a magyarokat segitenie, migransokkal tori le a novekvo bereket. Mit is mondott Petike tegnap elott az MTI szerint?

"A kormányok feladata kordában tartani a béremelkedést, mert különben gyengül az adott ország versenyképessége és kevésbé lesz vonzó a befektetőknek”

Klassz nem? Izlelgessetek fideszbirkak, biztosan emlekeztek ra, hogy aki Magyarorszagra jon, az nem veheti el a magyarok munkajat, ugye?

Szerencsetlen pancserek vagytok mind egy szalig.

Indriq 2019.05.25. 18:07:03

@ulpius66: azt mondd meg nekem, ha itthon azt hangoztatja a fütyesz, hogy a nép választotta, akkot miért emel hangot a brüsszeli vezetés ellen, amit szintén a nép választott? Esetleg a neki tetsző népakarat jó, a nem az nem jó?
Kettős mérce vagy hazudozás?

Muie Orbán (törölt) 2019.05.25. 18:07:28

@ulpius66: Inkább te dönsd el, mocsadék fideszes troll, hogy melyikünket szopsz le először. Ha nem tudsz dönteni, kérdezd meg anyádtól, mert ő profi.

Blogolo Blogi 2019.05.25. 18:10:16

@B60: ez valoban erdekes hir az ellenzeki hirdetotablak modszeres es szervezett leszaggatasarol. Igazi pitianer huzas, dehat ocska kis pancserekrol van szo ugyebar.

Blogolo Blogi 2019.05.25. 18:16:05

@ulpius66: Mester, par nappal ezelott olvastam egy hozzaszolasodat a Strache uggyel kapcsolatban. Eleslatasodra jellemzo modon addig jutottal, hogy valoszinuleg megrendezett volt az egesz. Azt hiszem mar akkor is gratulaltam, most ujra megteszem.

Gratulalok.

Muie Orbán (törölt) 2019.05.25. 18:18:48

@Dread Naughty: " a Facebook letiltja az összes neves jobboldali gondolkodót"

Szakadt náci nem lehet jobboldali gondolkodó, te nyomorult fideszes seggfej. Nem te mondod meg, hogy ki a gondolkodó, te kis szánalmas fidesznáci.

"a skandináv lányok lefejezését gondosan elhallgatta"

A skandináv lányok kivégzése várható volt, miután két hülye nem sokkal előtte a piramis tetején kúrt. Persze, most kussolnak a művészetükről.

Mocskos fideszes nácik nemrég még az araboknak szurkoltak Izrael ellenében, most meg migrik lettek a kecskebaszók.

Cycmen 2019.05.25. 18:25:40

@rallus: Orbánt csak úgy lehet megbuktatni, ha ilyen fékezhetetlen agyvelejű Magyarulaszlók kerülnek a stábjába................

:DDDDDDDDDDDDD Esetleg még pár értelmiségi, lehetőleg filozófus és "felmérések által kimutatottan magasabb iskolai végzettségű szavazók" !

Kuglóf. Az 2019.05.25. 18:28:36

@Indriq: Gyurcsány? Az kizárt. Nekem ezzel ne gyere, mert értelmetlen. Ha ez "megoldás" lenne, akkor a világ összes politikusa ezt csinálná.
Azt elhiszem hogy Ózdon vagy Miskolcon lehetséges ilyen IS, de hogy te erre alapozzál bármit, az a kétségbeesés értelmetlen virnyogása. És hát felőlem virnyoghatsz is.
Virny virny.

Indriq 2019.05.25. 18:36:30

@Kuglóf. Az: a parasztbajszos fasz a kövér laca... legalább azokat ismerd akiket szopsz... (amúgy Gyurcsánynak mikor volt bajsza?)

Cycmen 2019.05.25. 18:53:35

@Indriq: : csakhogy némi rálátásod legyen. A parasztbajszos fasz ismerte el, hogy a körzeteket úgy alakították át hogy saját maguknak jó legyen..........................

Ha ez igaz is, azért nem árt hozzá szavazó sem, mert különben b aszhatod! Az ellenzéknek most akárhogy alakíthatnád, még akkor is kiesnének ha gyedül indulnának!

Cycmen 2019.05.25. 18:58:06

@Muie Orbán:
Mocskos fideszes nácik nemrég még az araboknak szurkoltak Izrael ellenében, most meg migrik lettek a kecskebaszók......................

Lehet, de most jobban teszed ha a nácik mellé állsz a migrik ellenében, mert ha az arabok idetelepülnek, akkor elkapják a metélt pöcsödet és azoknak hiába holokausztozol, nem fogja őket érdekelni!

Kuglóf. Az 2019.05.25. 19:09:23

@Indriq: Mikor volt bajsza? Amikor a kígyók kígyóztak a terépcsecsőn. Akkor.
Úgy látom, TE ismered azokat akiket szopsz, én nem teszek ilyet. Azt mondják, a homofóbok látens buzik, végülis ebben a kategóriában ez rád is érvényes, mint látens szopó.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 19:42:39

@Indriq: Miért Kunczénak milyen bajsza van? És Bokrosnak?

Cycmen 2019.05.25. 19:57:26

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Miért Kunczénak milyen bajsza van? És Bokrosnak?........

Szép! :D

Spiritmonger 2019.05.25. 20:07:15

@csobi2011: minden nap megbukik. Sőt, keddenként kétszer is.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.05.25. 20:13:48

ez a medve esete lesz? a vadasszal vagy a bőrére?
na visszaterunk rá ha itt az ideje.

Muie Orbán (törölt) 2019.05.25. 20:30:43

@Cycmen: "ha az arabok idetelepülnek"

Anyád picsája, mocskos fideszbolsi. Csak azok a migrik települtek ide, akiket pénzért hozott ide a cigány vezéred, a többi meg nem akar ebbe a lepraországba telepüni, hanem bárhova, ahol nem lopnak a fideszesek. Anyádnak hazudozz, amikor feljön a sarokról, köcsög.

MACISAJT 2019.05.25. 20:53:41

"a hollandoknál Timmersman nyert az exit-poll adatok szerint, "ű

Ja. Egy exit poll szerint. És büszke 18 százalékot, amivel besöpörne combos 5(öt) mandátumot a Hollandiának járó 26-ból. És az a " Spizetnkanditat"...

A többi baromsággal meg nem is foglalkozom, holnap este úgy is kiderül hogy már megint megbukott Orbán....

Muhaha

Cycmen 2019.05.25. 21:08:27

@Muie Orbán: Jó ez a prolifolrklór
.@kolomparlole1114: Ez a szintetek.

morph on deer 2019.05.25. 21:38:42

@Kuglóf. Az:
“Obán Viktornak a múmiáját is kormáynfőnek fogják választani”

Remélem minél hamarabb igazad lesz!

Addig azért olvasgass egy kicsit, mert rád fér:
ahaza.blog.hu/2018/04/14/valasztasi_csalast_gyanit_az_informatikus

Szivesen.

Semper Fidelis 2019.05.25. 21:47:34

@MACISAJT: én is ezen röhögtem. 5 mandátum a 26-ból ;) :) :)
Elsöprő szoci győzelem :) Hogy is szokták itt az agyhalott libsik? Aszongya: 82 százalék NEM Timmermansra szavazott :)

Tartalom 2019.05.25. 21:51:08

@Magyarulaszlo: Tisztességesen? Szóval az ezelőtti szoclibnek hazudott kormányok tisztességes választással kerültek kormányra? Sem szociálisak, sem liberálisak nem voltak.

morph on deer 2019.05.25. 21:51:12

@MACISAJT:
“És az a " Spizetnkanditat"...”

És van mögötte egy egész frakció is, mint tudjuk.
Szemben például egy “orbán” nevű szerencsétlennel, aki akár tizenöt képviselővel a háta mögött is csak a sarokban való álldogálásig viszi ugye...

Mondjuk meg is dolgozott érte.

Most már csak azt kéne kideríteni, hogy miért is kéne ezt a lúzert igazából támogatni, mondjuk azok helyett, akik még tenni is tudnak valamit az országért?
Te talán tudod?

szamaritánus 2019.05.25. 22:03:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: igen, ez az oka mindennek, az informatika. nem az h az emberek ruhellik a komcsikat mint a szart :yDdddd

Kuglóf. Az 2019.05.25. 22:03:53

@morph on deer: Én meg azt gyanítom, hogy te hülye vagy. NA ÉS AKKOR MI VAN?
Gyanítani bárki azt gyaníthat, amit akar, még te is.

Cserébe te meg ezteteket olvasgassad.
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/13/csalasgyanu_valasztas_statisztika/
https://zoom.hu/tag/valasztasi-csalas/#!
g7.hu/kozelet/20180411/az-adatokbol-ugy-tunik-nem-tortent-rendszerszeru-valasztasi-csalas-vasarnap/

B+ és 3:1-re én nyertem :-) :-) :-)
A G7-es doksi talán a legjobb, na AZT egy informatikus írta, a tiedet meg a pártfasz.

Kuglóf. Az 2019.05.25. 22:06:52

@morph on deer: Ha volna kedved és nem szégyellted el még magad, az Avas Döghús MINDEN állítását meg tudom cáfolni, vagy NORMÁLIS kontextusba helyezni, mert anno már megtettem, csak fel kell idézni.

Bevallom, értelmetlen, mert minek égesselek le még jobban? Csakis ha akarod.

Szívesen én is.

C. Robert 2019.05.25. 22:14:45

Hát ha Orbánnak valóban ezek voltak a szándékai, akkor igazad van. De mi van ha nem ez volt? Hanem például ez: a választások előtt a Néppárt bomlasztása belülről, hogy a hagyományos nagy EP-frakciókból minél kisebbek legyenek, a választások után pedig elszipkázva a Néppárt jobb szárnyából akit lehet, saját frakciót alakítani, és stikában koordinálva a többi euroszkeptikus képviselővel/formációval ott tenni be az EU működésének, ahol lehet, így öt év alatt sikerülhet annyira frusztrálni az uniós polgárokat, hogy akkor már az euroszkeptikusoknak szavaznak többséget az EP-ben. Onnan meg … ???
A bomlasztás már megvolt: a Néppárt a bal szárnyán azért veszt szavazókat, mert túl puha volt Orbánhoz, jobb szárnyán meg azért, mert túl kemény.
Mindehhez előfeltétel, hogy földcsuszamlásszerű elmozdulás legyen az euroszkeptikusok javára a mostani választásokon. Szerintem Orbán erre tippel. És ne feledjük, milyen jól megtippelte a migránsinváziót is, meg Trump győzelmét. Tetszik-nemtetszik, van valamilyen váteszes vénája – és/vagy jó információi.
No de kire szavazzunk mi itthon? Meglepetés: a Fideszre. Ha Európa sorsa azon a 4-5 plusz szavazaton múlik, amit az „ellenzék” amúgy kapna, akkor annyi neki. Inkább használjuk ki a lehetőséget, és próbáljunk megszabadulni a mostani díszlet-ellenzékünktől, mert ez az első lépése az esedékes rendszerváltásnak.

Kuglóf. Az 2019.05.25. 22:27:52

@Magyarulaszlo: A Törvényes Választás az a választás, ami megfelel a törvényeknek. Amit ELFOGADNAK más demokratikus országok. Ami ellen nem emel kifogást az ellenzék, vagy ha emel, a független bíróságok elutasítanak, amit az államfő hitelesít, meg efféle dolgok.

A balliberálisoknak persze ez smafu, nekik az a törvényes választás ahol ők nyernek, vagy ha nem nyernek akkor is ők alakítanak kormányt. Meg is pukkadhatsz (pukk), de a 2018-as választások teljesen törvényesek voltak.

Magyarulaszlo 2019.05.25. 23:01:14

@Kuglóf. Az:
:D vicces vagy....

független bíróságok? mitől, a jogállamiságtól?
a legközelebbi független bíróság Bécsben található. Handó Tünde legfeljebb Szájertől független, Polt Péter a rokonok legrokonabbika,
érdekel, hogy miféle független bíróságra gondolsz...

kifogás
az volt, nem is kevés, az utaztatások, kimatekolt választási törvény és legutóbb például az MTVA felületek 100%-ig pártcélokra történő használata kapcsán. Lajtától nyugatra ez bűn!!!! és ott tényleg vannak független bíróságok! :)

államfő hitelesít....
:D :D :D
nokomment...

Te külföldön élsz, ugye?

Indriq 2019.05.25. 23:02:39

@Cycmen: ha igaz lenne az állításod, miért manipulálta a fütyesz kormány?

Indriq 2019.05.25. 23:09:41

@Kuglóf. Az: annyira penge a logikád, hogy csakis fütyesz bérenc lehetsz. Máshová nem férsz be a negatív iq-dal.
De ne bánkódj, szépen fogsz lengedezni a szélben a lámpavason :)

ember100 2019.05.25. 23:12:18

@csobi2011:
Helló !

Te ugye tényleg ilyen egyszerű vagy ?
Rákosi elvtárs pajtást is micsoda többséggel választották meg , meg aztán itt van ceausescu elvtárs mennyi ideig is uralkodott ?
De semmi gond a Felcsúti Géniusz is juthat még arra a sorsra .

morph on deer 2019.05.26. 00:00:28

@Kuglóf. Az:
“...minek égesselek le még jobban? Csakis ha akarod.”

Ugyan tedd már meg, légyszives!

Mellesleg egy “apróság” elkerülte a figyelmedet, ahogy a hivatkozott G7-ét is, nevezetesen, hogy nem egy “döntő” csalás történt, hanem számos kissebb-nagyobb, mindegyik “csak” párezrestől a pár tízezresig segített be, ami összesítve pont elég volt. Ezért nem talált “kiugró” eltérést, de talált “kissebb” eltéréseket kb mindenhol.

Az alábbi link elemzése szerint ha szabályos lett volna a választás, akkor egyszerűen nem lehetett volna kétharmad az eredmény, - az a potenciál egyszerűen nem jön ki, ha utánaszámolsz!

www.opendemocracy.net/en/breaking-fresh-evidence-hungary-vote-rigging-raises-concerns-fraud-european-elections/

sírjatok 2019.05.26. 00:11:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja ja, sőt nem csak az informatikai rendszer csal, hanem az összes közvéleménykutató is, azok is mind csalnak.

@Indriq: "De ne bánkódj, szépen fogsz lengedezni a szélben a lámpavason :) "

Ajj kérem, hát van itt európai értelemben vett tolerancia meg nyitottság.

sírjatok 2019.05.26. 00:17:05

@B60: "Minden vége lesz egyszer, ott a falnál örökre. "

@ember100: "meg aztán itt van ceausescu elvtárs mennyi ideig is uralkodott ?
De semmi gond a Felcsúti Géniusz is juthat még arra a sorsra"

@Indriq: "De ne bánkódj, szépen fogsz lengedezni a szélben a lámpavason"

Gyerekek tényleg elgurult a gyógyszer úgy látom, komoly, hogy ölni akartok, ha valaki nem oda szavaz ahova szeretnétek? Nem gyanús, hogy tán ezért vagytok ott, ahol?

illaim 2019.05.26. 01:19:30

Nyüszít a fidess SA csürhéje! Ez az írás az elevenjükbe talált! LOL Gratulálok az írójának!

flydomi 2019.05.26. 01:34:45

@MAXVAL bircaman közíró:

Te is buksz? :)) Aki egyszer balib volt,ugy,mint te,az most,hogy lehet illibsi fasiszta hivo? :))

flydomi 2019.05.26. 01:37:14

@C. Robert: A Grazi beteget nem veszi senki komolyan,meg a popsi tarsai sem. :)) Szerinted a csutinak van jovoje a Neppart nelkul? :) Wc papirnak hasznaljak a kis cigot. :)) Ha xaros a segguk,akkor a csutival toroltetik fel.............:))))

C. Robert 2019.05.26. 01:52:39

@flydomi: Ha bejön, hogy az euroszkeptikusok nagyot kaszálnak holnap, akkor van jövője. Sajnos megint csak reménykedhetünk, hogy rajtunk kívül álló erők kegyesek lesznek hozzánk. Pedig nem nagyon szokásuk.

jajdehülyevagyok 2019.05.26. 06:31:39

Marha. Európát az EU bukta el

MACISAJT 2019.05.26. 06:52:14

@morph on deer: "mondjuk azok helyett, akik még tenni is tudnak valamit az országért?"

Aha. gyurcsány apró dinasztikás klára, molnár csaba, újhülye istván, szanyi tibor, jávor benedekre gondolnál?

Nos, ezekről sok minden jut eszembe, érdemeik elismerése mellett, pl. hogy Magyarországnak ballib hazaárulókból is hagyományosan csakis a legalja jutott, hogy az nemrégi moszkovitákból ma brüsszeliták lettek, ilyesmik...
na de hogy ilyenekre szavazzak is valaha, az bevallom még soha sem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.05.26. 07:25:20

@sírjatok: Áááááá... szóval az informatikai rendszer annyira megbízható mint egy közvélemény kutatás?

Pop40 2019.05.26. 07:46:57

Kitűnő poszt.
Nem véletlenül fröcsög itt a teljes fideszes agirprop osztály.

Pop40 2019.05.26. 07:52:41

@MACISAJT:

Mindig megható, mikor azok a fideszes bérkommentelők moszkovitáznak, akiknek a csontig szopott vajdája lassan ki se látszik putyin elvtárs valagából :-)))

De ahogy mondod, nekünk ballib hazaárulókból is csak a legalja jutott, kitűnő példa vagytok erre. Igaz, a lótolvaj cigányod már azóta mással hülyíti a szellemi fogyatékos szavazóit, mióta a Liberális Internacionálé alelnöksége, meg a "térdre, csuhások, imához" nem jött be neki.
Utána lett polgári, majd kereszténydemokrata, ma a franc se tudja már, micsoda (már persze azon túl, hogy köztörvényes, golyóérett bűnöző.)

apro_marosan_petergabor 2019.05.26. 08:17:08

Nem únjátok szerencsételenek?
Elég nagy volt a csönd a Trup-OV találkozó alatt.
A EU még nincsen elveszve, OV -nek - és értelmes társainak köszönhetően V4 + Olaszország - megrendítette a liberók és bérencei pozícióit, Mo pedig elég stabilan halad előre, ebből még ti, szerencsétlenek is élvezitek az előnyöket.

Sir Galahad 2019.05.26. 08:47:36

Viktor valójában nem sokat veszített. A nemzeti erők áttörése talán elmarad, de a Fidesz itthon erősebb, mint volt. Így az esetleges kudarcokért továbbra is lehet ostorozni Brüsszelt, folytatódhat a kommunikációs szabadságharc, ami jól áll Orbánnak és amit szeretnek a szavazói. Az ellenzéket közben sikerült még jobban leverni és megosztani.

aztgondolom 2019.05.26. 09:10:08

azt gondoljátok hogy az valós eredmény és siker hogy a választáson kétmillión agymosott nyugdíjas és 10 kg krupllival megvett cigány , hatalomba tartja ezt a félnótás törpét . Persze nektek ez a jó hisz nem kell gondolkozn, és emmit sem tenni , a sültgalambból jut nektek bőven . azon az asztalon a morzsa sem kevés. Nem kell mást tenni érte csak jó Kádár Jancsi fannak lenni jó hosszú nyelvvel.

szepipiktor 2019.05.26. 09:23:34

Elbukta?
Öreg, mennyi egy menet az időgépeden?
Mert amit írsz, az a JÖVŐ és még NEM TÖRTÉNT MEG!
Leszrom a csútit, de ígért meg, ha nem ez fog bekövetkezni, akkor a tisztesség miatt lelépsz a blogtérből!

Magyarulaszlo 2019.05.26. 09:28:59

@Pop40: Itt vannak, de a poszt tartalmáról pont egy szót se ejtenek.
Pedig vártam volna tőlük valami érdemit...

CCnick 2019.05.26. 09:29:25

Látom az ellenzéki kommentelők és bloggerek ma is mindent megtesznek a fidesz sikeréért.

FOLYTASSÁTOK

szepipiktor 2019.05.26. 09:30:19

@aztgondolom: OK, egyetértek, hogy mi tartja hatalmona csútit, de ugye ez még nem indok arra, hogy a társadalom elég szépszámú halmazát gyalázd? Az az Ö ÉLETÜK, ha nekik ez a jó, akkor szavazzan ennek megfelelően.
Sem te, se a az ellenzéki szekták ugyanis sokmillió embernek - a fideszes 36 és a passzív 38% számára - semmiféle életképet nem kínálnak, így még érdekesebb az okfejtésed.
Ma az ellenzék, megosztva vagy együtt sem képviseli a többséget, ráadásul a izgága hangadói, pár tucat politkus, a bérbloggerek és a elvhű trolljaik gondolják úgy, hogy majd ők megmondják a többségnekj, hogy mi a jó, hogy kell élniük stb.
Gondolj csak bele, a sok kockásinges ökoterrorista ugatja le a mélyszegénységben élőket, hogy fával fűtenek télen, igaz ők a meleg irodákban pöffeszkednek, alternatívát nem mondanak (ja, azt igen, hogy sokmillióért korszersítsenek, majd fizessék a 50-80 ezres gázszámlát), és dízelautókkal szennyezik a környzeteüket.
Na, kb ezt mondod te is.
A sokmillió a mocsok, patkány galád, aki az ellenségedet hatalmon tartják, pedig a tutit majd te mondanád meg!
A demokrácia alapja a többségi akarat. Ezt kellene előbb elérnetek.
Pár százalékkal azért ne ugráljanak már a leghangosabbak!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.26. 09:37:34

@apro_marosan_petergabor: Tanulj meg magyarul, te szerencsétlen, idióta hazaáruló!

törppicur 2019.05.26. 09:39:44

@aztgondolom: nézd meg butus a dk zárorendezvény képeit, aztán átértékeled a szavazobázisokat

Full metal burka 2019.05.26. 10:00:43

Mar csak par ora a totalis kiszopasig, zsellerek!

Full metal burka 2019.05.26. 10:01:30

@aztgondolom: az eletben nem ment Magyarorszagnak jobban, mint most

Dan da Man 2019.05.26. 10:35:44

@C. Robert: De, ezek voltak a szándékai. Ha Occam borotvájának nem hinnél, akkor tudd, hogy a környezetében mindenki tudja, hogy neki mik az ambíciói. Ő már kinőtte Magyarországot. A baj csak az, hogy azért elengedni nem tudja. És mivel ebbe az ágba kapaszkodik, ezért nem éri el a következőt.

És ne, ne szántsuk be az ellenzéket, mert sajnos ő nem engedne egy újabbat kinőni, hiszen saját példából tudja, hogy az milyen veszélyes. Elvileg tehát igazad lenne, ha egy fair játékossal állnánk szembe. De orbán inkorrekt csávó. Nála semmilyen szabály nem igaz - csak az, amivel ő marad felül.

enrikokaruszo 2019.05.26. 10:46:22

lekerültek címlapról az okosságok, mert a többség más véleményen van:)

Anita Nagys 2019.05.26. 11:21:07

@Sir Galahad: orulok hogy ebbol a gyulolet-rendszerbol sikerult eljonnom... amit orban muvelt, muvel..

enrikokaruszo 2019.05.26. 11:41:29

@Anita Nagys: nincs olyan világ, ami mindenkinek egyformán tetszene, az arányokon múlik...az pedig pl. egy szavazáskor mutatkozik meg

morph on deer 2019.05.26. 12:28:19

@enrikokaruszo:
“az pedig pl. egy szavazáskor mutatkozik meg”

Meg az is, hogy ki használja profibb módon az agymosógépet!

Azt például meg tudnád mondani, hogy mi értelme is van most a fideszre szavazni?

Csak mert Európához eleve édeskevés közük van, most pedig, hogy napirenden van kiebrudalásuk az EPP-ből, még az országot érintő ügyekbe sem lesz érdemi beleszólásuk!

Ahogy aztán az orbán féle neofasiszta álom is szertefoszlott, drága jó vezérünk ott fog álldogálni a pálya szélén, - lényegében teljesen mindegy, hogy hány képviselővel, - és nézheti, hogy az események a fidesz nélkül zajlanak!

Míg a többiek - a saját frakcióik tagjaiként - de facto aktívan vehetnek részt annak politikájában, a fideszesek csak kivülről próbálhatnak belepofázni a dolgokba!

Szóval miért is kéne egy ilyen lúzer csapatra szavazni?

VT Man 2019.05.26. 12:45:01

Az a baj, hogy az indexen ma megjelent egy cikk, mely szerint németországban erõsödött az antiszemitizmus és nem javasolják a kipa hordását nyilvános helyen.

Na, ezt fogjátok Orbánra, cikkírók!

C. Robert 2019.05.26. 12:54:14

@Dan da Man: „Ha Occam borotvájának nem hinnél” Hiszek neki, azzal hasogattam szét a poszt által vázolt terveket, és maradt az az egy, amit én vázoltam fel.
„És ne, ne szántsuk be az ellenzéket” Az ellenzékiség nem feltétlenül pártokban kell, hogy működjön. Olyan ál-ellenzéki pártokban meg nem is tud, amelyek a rendszer szerves részét képezik.

aztgondolom 2019.05.26. 13:38:27

@szepipiktor:
ezt még el is fogadnám ha a hatalom legalább egy picit is a tisztesség és becsület, és nem az anyagi érdek vezérelné. A problémára nem az a válasz hogy az ellenzék is azt csinálta vagy csinálná. Szerinted ha az unió a közbeszerzések anomáliái (finoman fogalmazva) miatt 4-500 milliárdot vissza fizettet az rendjén lesz hogy nekem , neked is fizetned kell majd érte. Persze Soros keze van a dologban. Sem Mszp-s, sem Dk-s sem LMP-s ,de még zsidó sem vagyok. Mikor hisszük el hogy a cél nem szentesítheti az eszközt . mert ha igen annak igen rosz vége szokott lenni.

Magyarulaszlo 2019.05.26. 14:57:05

@Tartalom:
ezek viszont fiatalok és demokraták? :D

Tényleg, te ma kire adtad a voksodat? az alkalmatlanra vagy a Putyin-pártra?
Ja, hogy te sem tudod még?

mindenképpen írj, ha megtudtad a Vezértől, hogy kire is szavaztál pontosan....

enrikokaruszo 2019.05.26. 15:24:30

@morph on deer: én azért szavaztam rájuk, mert a nemzetek közti együttműködést preferálom a nemzetek feletti katyvasszal szemben, az önrendelkezés minél nagyobb mérvű megtartása, és a helyi tőke támogatása mellett

morph on deer 2019.05.26. 16:08:36

@enrikokaruszo:
Kösz a választ!
Most már csak az a kérdés, hogy ebből hogyan lesz úgy valami, hogy a viktor a kötözködésen kívül semmilyen más módszert nem ismer.
Tapasztalatom szerint ugyans tárgyalással és egyezkedéssel jóval több eredményt lehet elérni, mint a lépten-nyomon történő konfrontálódással, az is igaz, hogy én máshol és más módon nőttem fel. (Engem senki sem bántott, pl.)
Meglátjuk.

MACISAJT 2019.05.26. 16:09:26

@Pop40: "Mindig megható, mikor azok a fideszes bérkommentelők moszkovitáznak, akiknek a csontig szopott vajdája lassan ki se látszik putyin elvtárs valagából :-)))"

Csodás. Ez egyszer a cigányozást, bérkommentelőzést, az elmebeteg személyeskedést (mindezt egy "hozzászólásban", gratulálok). elengedem.

Nézzünk viszont pár tényt.
Az apró-gyurcsány dinasztika névadója és alapítója, apró(klein) antal akkora moszkovíta volt hogy
még csermanek-kádárt is ő súgta be ott folyamatosan.

No de nézzük a cikket:
www.hungary.mid.ru/hu/news09_03_2_hu.html

És ujjongott ekkor a komplett magyar(országi) ballib sajtó, mondván hogy a böszme micsoda reálpolitikus...
És árasztották el a nagyérdeműt Totó kutya nyalogatásával meg Apró Antal unokájáról készült bizalmas találkozókról készült képekkel.

És sajnálkoztak Orbánon, mondván hogy neki ez nem sikerül, Putyin őt "büntetőpadon"(!) tartja, debreczeni jóska a moszkvai vécében még a másodperceket is lemérte amit Putyin Orbán társasásában töltött, szerinte kevés volt.
nol.hu/velemeny/20091201-a_santa_kutyat_mar_nem_erik_utol-450671
www.atv.hu/belfold/20130209_gyurcsany_ferenc_putyin_buntetopadon_tartja_orbant

Aztán, ez a mese is megváltozott.

Muhaha

MACISAJT 2019.05.26. 16:20:26

@MACISAJT:

Bocsánat, most látom hogy az orosz nyerrlvű linket, amely egy olyan cikkre mutatott ahol a Putyin gyurcsányéknál szóló látogatásáról szóló fényképek voltak... eltűnt a netről.

Kárpótlásképpen:
www.origo.hu/nagyvilag/20091125-valgyimir-putyin-orosz-kormanyfonel-vacsorazott-moszkvaban-gyurcsany-ferenc.html

És most a 2006-os Toto kutyát és Putyiot a szemlőhegyi zabrált villában hagyom is.
süti beállítások módosítása