Magyar politika és közélet, mi más?!

Csinn Bumm Cirkusz

Csinn Bumm Cirkusz

Dj Jeszy váratlanul hülyét csinált a teljes Keménymagból

2019. május 24. - Magyarulaszlo

Igaz, valószínűleg ő sem így tervezte, de tény, hogy szakmailag egy perc alatt jobban lealázta a konzervatív újságírást, mint a teljes ellenzék az elmúlt 9 évben.

Az oroszoknak éppen a hazáját áruló Strache videók elemzésével nyitott az eheti Keménymag, benne vitathatatlanul a konzervatív újságírás mai fenegyerekeivel.

Dj Jeszy a tőle megszokott, tróger módon kezelte ezt az ügyet is és a videón látható szereplőket a következő szavakkal kommentálta: 

"...azért az orosz nőknek az ember könnyen bedől, és ha megnézzük a csajt, akkor azért valahol meg lehet érteni szerencsétlen straché-t, főleg hat órányi viszkizés után, hogy ennek a szőke csajnak egy kicsit bedőlt,..."

"... de hogy az enyhén kigyúrt, de már inkább löttyedő félben lévő pólós fiatalembert hogyan tudta komolyan venni Strache, azt még a hat órás viszkizés után is, azt picit furcsának találom. ..."

Jeszy tévedése nem kicsit ciki

Ez a fájától túl messze esett szerencsementes médiabohóc a videó tanúsága szerint meg van róla győződve, hogy a videón Strachéval az a két személy látható, akik csőbe húzták az osztrák nácit.

Ezek szerint Jeszy arra nem vette a fáradtságot, hogy egynél több cikket elolvasson a témában, merthogy szinte minden forrás arról beszélt, hogy az Ausztriai jobbszél teljes összeomlásához vezető videón Strache párttársa Johann Gudenus és felesége láthatóak. És aki csak egyszer rákeres Gudenus nevére, meglátja a képét, azonnal rájöhet, hogy mi a felállás, szóval ez nem rákitszájensz vag oknyomozóm újságírás, egyszerű guglizásról beszélek...

"Ha valaki hülyét csinál magából, az céltáblát rajzol az arcára"
Jeszenszky Zsolt (forrás)

 Jeszyvel legyünk elnézők

Jeszy vitathatatlanul a jobboldali média udvari bolondja, két értéke miatt lehet szeretni, az egyik apjának jól csengő neve, a másik pedig, hogy képes magából pillanatok alatt totál hülyét csinálni bármilyen közegben - na ez most itt is sikerült. Mindezek miatt őt nem korholnám túlságosan, egy szánalmas hülye, akinek nyilván nem számít, hogy kik vannak a videón, teljesen érdektelen, hogy mi történik körülötte, vélhetően az öszödi beszédből is csak a refrént hallgatta meg tízszer, mielőtt felment a politika színpadára, hogy jól megnevettessen bennünket annak idején. Nem az eszéért nem szeretjük, na.

jeszy.jpg

De mi van a többi keménykedővel?

Ott ül a jobboldali, konzervatív média keménymagja, Velkovics Vilmos, Apáti Bence, Dezső Balázs és hallgatják a csörgősipkás mondókáját. Két eset lehetséges:

- ők sem tudják, hogy pontosan kik láthatóak a videón

Ebben az esetben Dj Jeszynek sikerült belőlük totál hülyét csinálni, merthogy ez azt jelenti, hogy egyikük sem nézett utána, hogy pontosan mi történt - nincs ennél csodálatosabb látlelet a jobboldali média szánalmas helyzetéről. Illetve jó pillanat ez, hogy bepillantsunk a Fidesz-média kulisszái mögé: végy egy rakás felkészületlen, de nagyon gyűlölködő figurát, hitesd el velük hogy ők újságírók, és vedd rá őket a legválogatottabb gazemberségekre.

- tudják hogy Jeszy téved, és nem javítják ki


Ebben az esetben ők csináltak magukból hülyét, és nem kicsit... elképzelnem is nehéz, hogy vajon mi járt Apáti Bence fejében, miközben hallgatta a csörgősipkást és pontosan tudja, hogy Jeszy baromságokat beszél... Vajon mi járhatott a fejében, hogy hagyta, és mégsem szólalt meg, nem korrigálta a nyílt színi hülyeséget.

Pedig ha elfogadja Jeszy dumáját, miszerint jól láthatóak a videón az orosz csapdát állító személyek, akkor egy rakás kínos ellentmondás merülne fel az egész ügy kapcsán, merthogy egy csomó kérdés meg lenne válaszolva, például akkor nyilván pillanatok alatt el be lehetne azonosítani, hogy kik szerepelnek a videón.

Köszönjük Jeszy, hogy megint csak magad adod, csináld tovább, abba ne hagyd!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csinnbummcirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr714855490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yaffa · http://www.yaffa.blog.hu 2019.05.24. 14:14:11

Két alapvető tévedés van itt. 1) Ezek az emberek konzervatívok. Nem, nem azok. Ezek populista, habzószájú, álkeresztény, álkonzervatív nácik. 2) Ezek az emberek újságírók. Hát ezt nem is magyaráznám...

saul fika 2019.05.24. 14:23:18

Sivalkodjatok! Más nektek úgyse jár!

midnight coder 2019.05.24. 14:46:36

@yaffa: 1. A konzervatív besorolás jó kérdés. Akiket ma európában konzervatívnak hívunk, valójában mérsékelt kommunisták. 2. Pont annyira újságírók mint az indexesek, azaz semennyire.

Az persze, hogy a fenti celeb nem nézett utána a dolgoknak elég gáz, de ha országgyûlési képviselők "Képviselőkbe folytani a szót illendő?" táblákkal demonstrálnak akkor én már nemigen lepődök meg semmin.

midnight coder 2019.05.24. 14:53:02

Amúgy szerintem a videó tartalmával legalább azonos súlyú kérdés, hogy hogy jött létre. A dolgok jelen állása szerint ugye osztrák magáncég csinálta az ottani komcsik megbízásából, ami ha igaz azt jelenti, hogy egész helyre kis maszek titkossszolgálatok működnek a sógoréknál, az üzleti bizalom és hiperkorrektség fellegvárában. Aztán az is érdekes kérdés, hogy ha végül is az osztrák komcsik nem vetették be (és meg), akkor vajon ki ?

elvis56 2019.05.24. 14:59:07

A keménymag egy TEHETÉNYSÉGTELEN SEGGNYALÓ MEGÉLHETÉSI KÖCSŐGŐKBŐL áll .

Cycmen 2019.05.24. 15:08:39

Jeszy vitathatatlanul a jobboldali média udvari bolondja, ..................

Hát azért szalámit még nem lopott, valamint ez a műsor leginkább a heti hetesre hajaz, nem is akarják magukat komolyabbnak beállítani,tehát így kezelendő. Egyébként meg a magyar ballib erőlködése ellenére k. tényleg ennyi figyelmet igényel ez a videó részünkről.

zsírvulkán 2019.05.24. 15:08:54

Tény, hogy az egész Keménymag egy rossz vicc a "sajnos" megszűnt Sajtóklub 2.0-val együtt (R.I.P. Oláh Gellért). Ahhoz viszont igazán idiótának kell lenni, hogy valaki lehozzon egy blogbejegyzést arról, hogy DJ Jeszy mekkora nem-újságíró, mert faszságokat beszél egy videó szereplőiről úgy, hogy saját maga sincs tisztában az idézett videó szereplőinek kilétével. DEZSE Balázs, nem Dezső Balázs...

nikk rivers 2019.05.24. 15:09:26

@midnight coder: "azonos súlyú kérdés" - mint az öszödi beszédnél :'-D

Cycmen 2019.05.24. 15:17:01

@midnight coder: Amúgy szerintem a videó tartalmával legalább azonos súlyú kérdés, hogy hogy jött létre. A dolgok jelen állása szerint ugye osztrák magáncég csinálta az ottani komcsik megbízásából,...........

600 000 euróra tették a bekerülését, kíváncsi lennék hogy a párt könyvelésében miként tüntették fel. Egyébként ha használtak is magáncéget, az fedőcég volt csak, mert ez a munka akkora infrastruktúrát igényel, hogy tuti a titkosszolgálati részvétel.

Cycmen 2019.05.24. 15:20:34

@yaffa: Két alapvető tévedés van itt. 1) Ezek az emberek konzervatívok. Nem, nem azok. Ezek populista, habzószájú, álkeresztény, álkonzervatív nácik. 2) Ezek az emberek újságírók. Hát ezt nem is magyaráznám..............

Na te a heti hetes alatt legalább háromszor elmehettél amíg adták! Kinek a pap, kinek a papné!

midnight coder 2019.05.24. 15:33:40

@nikk rivers: Azóta sem tudja senki arról sem, hogy hogyan került ki... De ott ez azért volt egy fokkal kevésbé érdekes, mert kb. tudni lehetett hogy valahonnan az MSZP köreiből szivárgott, vagy maga Fletó tette ezt, rosszul felmérve a dolog hatását. Ez itt azért kényesebb egy picit, mert ha valóban titkosszolgálat van a dolog mögött, és nem a hazai, akkor ez az illető állam részéről bevatkozás egy ország belügyeibe.

MACISAJT 2019.05.24. 16:03:07

Én csak a népszagáig nyúltam, többet nem ér ez a szokásos hiszterolibsi bagázs, ami abból áll hogy az index címoldalán hülyéz le valakit, mint jelen esetben.

Lássuk hát, mit írnak a ballibák:
nepszava.hu/3036999_becsbe-vezeto-ibizai-szalak

" egy bécsi belvárosi ügyvéd hozta őt össze 2017 februárjában a csinos csalimadárral, az Anna Makarovaként bemutatkozó, lett származású nővel, aki érdeklődött a Gudenus család hatalmas erdősége iránt. Az ügyvédről az osztrák lapok csak annyit közölnek, hogy Ramir M. a Singergasséból. Neve a Google révén pillanatok alatt megtalálható, s az is kideríthető, hogy iráni származású. De köz- és magánnyomozók révén az is tudható, hogy M. már 2015-ben is megpróbált egy lejárató videót értékesíteni Heinz-Christian Strachéról (akkor egy garázsban volt látható a pártvezér, amint pénzt vesz át valakitől). Állítólag olyan nagy összeget kért a felvételért, hogy nem akadt vevője. Most viszont az derült ki, hogy M. hozta össze Gudenust a „civilben” feltehetően prostituáltként tevékenykedő nővel. Többször találkoztak Bécsben és a vidéki birtokon, az egyik alkalommal merült fel, hogy mivel mindkét fél kedveli a spanyolországi Ibizát, töltsenek el ott egy kellemes estét közösen. Ekkor lépett a színre egy bécsi és müncheni címmel is rendelkező osztrák detektív, a nő barátjaként, Julian Thaler álnéven bemutatkozó férfi – ő látszik a spanyol villa teraszán fehér nadrágban, világoskék ingben."

Na még egyszer: " Ekkor lépett a színre egy bécsi és müncheni címmel is rendelkező osztrák detektív, a nő barátjaként, Julian Thaler álnéven bemutatkozó férfi – ő látszik a spanyol villa teraszán fehér nadrágban, világoskék ingben."

Szóval, ki is itt a hülye?

Muhaha

Blogolo Blogi 2019.05.24. 18:11:54

"végy egy rakás felkészületlen, de nagyon gyűlölködő figurát"

Kulonosen igaz az index blogcsaladon tanyazo fideszgyoker berkommentelokre. A nagy resze akkora suttyo, hogy allando naplemente van a bejelentett lakcimukon.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.24. 18:48:58

A légérdekesebb, hogy a legutóbbi osztrák parlamenti választás előtt is nyilvánosságra hozhatták volna, de megvárták inkább az EU parlamenti választást.. Beszédes mennyire fosnak az európai politikai átrendeződéstől..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.05.24. 18:57:24

Ez.. ez, ez még nállam is hüjjébb..Hihi bruhaha..beeeeeeeee

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.24. 19:08:37

@yaffa: Elmondanád, hogy mitől konzervativizmus az, amikor Frankfurtból Mogadishut akartok csinálni? Mi ebben a konzervatív?

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.24. 19:11:49

@midnight coder: Azért lehet sejteni. Az anyag valahogy a Fideszhez került.Ezt megneszelték Fletóék, és úgy voltak vele, hogyha már nyilvánosságra kerül, akkor legalább úgy és akkor történjen, amikor ők akarják. (Orbán egyébként épp Brüsszelben tartózkodott a botrány kirobbanása idején..)

crue 2019.05.24. 19:38:44

A kényszerkommentelő viktorjugend is tudja, hogy ez a jeszy nevű kukac egy szánalmasan ostoba infantilis tahó, de egyszerűen képtelen ezt leírni, ehelyett hetet-havat összehord, hogy ki az MÉG.

kurafi egyemmeg 2019.05.24. 20:27:00

Te tényleg ilyen műsorokat nézel, hogy aztán meg tudj írni egy ilyen semmit? Ezzel a témával kb egy szinten vagy azokkal, akik a kommentekben gépelési hibákra hivatkozva vitatkoznak. Persze, van egy fasz szegeden, tehát az összes szegedi fasz. Karriered csúcsára érve majd adok egy 500ast, ha jössz a kocsisorok között a Blahán.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.24. 20:46:00

Strache egyébként maga nyilatkozta-magyazázni próbálva a történteket-hogy alkoholos befolyásoltság alatt játszotta a macsót egy szép nőnek.Vélhetően nem a párttárs feleségére gondolt..

icipici lencsilány 2019.05.24. 20:59:59

Szerintem, aki leír olyan faszságot, hogy valaki (nem) veszi a fáradTságot valamire, az inkább tartózkodjon mások kioktatásától, ill. minősítésétől.

István Tokány 2019.05.24. 21:10:15

@saul fika: Szopjatok! Nektek már úgyse jut más!

birka menet 2019.05.24. 22:21:39

@midnight coder: "1. A konzervatív besorolás jó kérdés. Akiket ma európában konzervatívnak hívunk, valójában mérsékelt kommunisták."

Köszi te index bohóca hogy helyretetted orbánt amikor állandóan azzal jön hogy a fidesz egy konzervatív párt.
Tehát valójában a fidesz a mérsékelt kommunisták pártja. Pontosabban a vérkomcsik pártja.

birka menet 2019.05.24. 22:29:53

Ez a dj jeszi a legjobb példája annak ahogy a fideszben a segghülye prolikat kiemelik (mett nem az ész hanem a hüség számít) errefel ezek a prolik azt hiszik hogy öket az eszükért emelték ki. Miközben az nekik pont annyi van mint bármelyik más fideszbirkának. Tehát semmi.

Aztán a segghülye prolijai annyira belelendülnek az önámításba a tv-ben, rádiíban, hogy észre se veszik hogy a publikum már régóta csak a proli ostobaságukon röhög.

Magyarulaszlo 2019.05.24. 23:19:03

@zsírvulkán: :D
esküszöm nem írtam volna meg, ha nem csapdosom a térdem a röhögéstől, ahogy Apáti arcán láttam a gyötrő bizonytalanságot, miközben Jeszy lelkendezett... aztán ahogy még párszor megnéztem, arra jutottam, hogy simán lehet, hogy tévedek, és ezek tényleg mind pont azt (nem) látták a videón, amit Jeszy...

Tény viszont: egy "igazi" újságíró egy ilyen tévedést azonnal kijavít, nem hagyhatja szó nélkül, mert a történet egyik kulcsa, hogy kik vannak a videón és mit történik.

Rodzservótersz 2019.05.25. 01:01:38

Jeszenszky egy darab szar

hidroponi 2019.05.25. 02:02:51

@MACISAJT: maciszar.. te is olyan kocsog vagy mint djjeszi.
nezd meg mar a bejatszast..az idiotaja meg mutogat is a kepernyore amikor az FPO-s faszit meg a feleseget mutatjak es roluk beszel..

élveteg 2019.05.25. 06:58:23

"Igaz, valószínűleg ő sem így tervezte, de tény, hogy szakmailag egy perc alatt jobban lealázta a konzervatív újságírást, mint a teljes ellenzék az elmúlt 9 évben"

Ha egy bohóc képes erre egy perc alatt ulászlókám az a teljes ellenzéket is minősíti ám

midnight coder 2019.05.25. 07:26:05

@birka menet: És ezek szerint te egyetértesz Orbánnal ebben.

midnight coder 2019.05.25. 07:32:37

@crue: Ez egy bohóc. Kb. hasonló súlyú figura mint manapság a Fajkasházy, azzal a különbséggel, hogy ez utóbbi azért még volt valaki úgy 30 évvel ezelõtt, csak azóta van mélyrepülésben. Arra nyitni egy postot, hogy egy ilyen súlyú figura mondott valamit, hát... Különösen annak fényében, hogy MSZP-s országyûlési képviselõk lóbálnak táblákat olyan helyesírási hibákkal, amiért anno a Kádár-rendszerben a nyelvtantanár úgy buktatta meg a nebulót, hogy taknyán-nyálán csúszik vissza a hatodik osztályba.

Magyarulaszlo 2019.05.25. 07:33:06

@élveteg: Orbán 13 éve nem vitatkozott senkivel. Olyan mintha egy bokszoló nem állna ki senki ellen, csak villogna az érmeivel. A közmédia nem teremt egyáltalán alkalmat, hogy az ellenzék és a kormányoldal vitatkozhasson.

Ha lehetne érdemi vita, pillanatos alatt szét lehetne szedni a kormánypárt politikáját. Az, hogy nincs, a demokrácia hiányát mutatja.

Másrészt nem csak Orbán impotens már politikailag,
ugye nem gondolja komolyan bárki, hogy egy Németh Szillárd, vagy egy Hollik, egy Kocsis Máté képes lenne bárkivel érdemben vitázni.
Ezek felolvasó emberek, a főni igéinek hirdetői, bármi másra teljesen alkalmatlanok...

ezt bizonyítja pl. az is, hogy nem mernek leállni senkivel vitázni.

BOLDOG NEGYEDIK KÉTHARMADOT LIPSIK ! 2019.05.25. 08:02:57

Szánalmas libsik, inkább a SZTRÁJK szot probálnátok már egyszer hibba nélkül leirni.
Ez már megint nem sikerült, most éppen az ATV-nek.
kep-feltoltes.info/?pm=5CTC

dukeekud 2019.05.25. 08:22:09

@midnight coder: "Amúgy szerintem a videó tartalmával legalább azonos súlyú kérdés, hogy hogy jött létre."

Szerintem nem azonos, hanem sokkal fontosabbak a tartalomnal, a keszites korulmenyei. Az az igazi kerdes, kik azok, akik a hideghaborut idezo titkosszolgalati modszerrekkel buktatnak meg demokratikusan megvalasztott kormanyokat, bekeidoben, az Europai unioban. Ezt barmi aron ki kene deriteni.
Megis mi lesz a kovetkezo lepes, bergyilkosag ? A liberalisok, a nekik nem tetszo politusokat lelovetik, mint JFK-t ??
Szoval a video tartalma lenyegtelen, a dobbenetes tamadasi modszerhez kepest. Ebbol kene nemzetkozi botranynak lennie, nem abbol hogy egy luzer politikus lejaratja magat reszegen.

hidroponi 2019.05.25. 08:31:21

@dukeekud: azt mondod orbannak a bortonben a helye az oszodi beszed miatt?

midnight coder 2019.05.25. 08:35:07

@hidroponi: Az öszödi beszédet egész biztos hogy szocik szivárogtatták ki, a kérdés csak az, hogy maga Fletó, vagy valamelyik tettestárs. És ehhez azért nem kellett túl sok titkosszolgálati tevékenység, csak egy diktafon.

midnight coder 2019.05.25. 08:36:45

@BOLDOG NEGYEDIK KÉTHARMADOT LIPSIK !: Ez csak egy sima elgépelés, nem az alapmûveltség hiánya.

midnight coder 2019.05.25. 08:39:05

@Magyarulaszlo: "Ha lehetne érdemi vita, pillanatos alatt szét lehetne szedni a kormánypárt politikáját"
Lószart lehetne szétszedni. Csak viktor bácsi már annyira nem fitt szellemileg, hogy valós időben szarrá alázza az ellenfelet mint 20 éve tette.

antiinternáci 2019.05.25. 09:31:36

Nem emlékszem, hogy a szerző szóvá tette volna a szRTájk, a folytja, stb... ordenáré hibákat.
Meg azt, hogy a többi internáci miért nem javította ki azokat.
Vagy például a Lenin-fiúk és leányok akcióját az MTV székházban Pókházy, meg Bengáné szánalmas produkcióit.

antiinternáci 2019.05.25. 09:45:36

@Magyarulaszlo:

Orbán egyszer vitatkozni próbált Gyurcsánnyal. De Fletó ordenáré hazugságaival nem tudott mit kezdeni, mert nem is lehetett. A szomorú az, hogy ezt a mérhetetlen gazságot, ahogyan Gyurcsány hazudott regge, délben meg este, a bolsevista média "győzelemként", nem pedig a világtörténelem legszégyenletesebb eseményeként merészelte emlegetni. Persze ez nem meglepő, hiszen ezek orcájára az is ráfért, hogy amikor Gyurcsány tiktokban beszélgetett a rablóbanda többi tagjával, azt meg "igazságbeszéd"-dé varázsolta.

Szóval Orbánnak nem kell vitatkoznia a bolsevistákkal, hiszen a direkt és köztudott hazudozás és gyűlölködés ellen nincs szó, ami elegendő lehetne. Inkább a tények beszéljenek, ott pedig óriási előnye van amíg az emberek emlékeznek a 2002 és 2010 közötti rémkormányzásra, amely az országot a középkorba vetette vissza mind gazdasági, mind erkölcsi téren.

A bokszolós példa sem jó.
Mike Tyson sem állt volna ki Mikiegerek ellen, hiába akarták volna azok kihívni.

Novák Aircraft Ferencné 2019.05.25. 09:53:46

A videón ki van takarva a szőke lány arca. Akkor honnan lehet tudni, hogy ő Gudenus felesége?

antiinternáci 2019.05.25. 09:57:46

@midnight coder:
Szerintem Fletó maga tette közzé.
Látta, hogy mind erkölcsi, mind gazdasági tekintetben csődbe jutott, biztos a bukta.
Mindig is brahista hazárdőr volt, nem ért semmihez a kommunista bla-blán kívül, ez látszik az ország csődbe juttatásán is.
Gondolt egy merészet, és bedobta ezt a témát, megszervezték a zavargásokat, hátha valami kijön a helyzetből, nincs mit veszteni.

A még egy évig prolongált Gyurcsány-dúlásnak szörnyű következményei lettek, mert a hülye szadeszmp -megkoronázva addigi siralmas és elképesztő teljesítményét- nem mondatta le azonnal.

sírjatok 2019.05.25. 11:29:38

@Magyarulaszlo: "Orbán 13 éve nem vitatkozott senkivel. Olyan mintha egy bokszoló nem állna ki senki ellen, csak villogna az érmeivel."

Azért a választásokat behúzza, te, okoska :D Ha a boxolós példánál maradunk, max. kihagyja az elején a szájkaratét. A meccseket meg kiütéssel nyeri.

Magyarulaszlo 2019.05.25. 11:44:11

@midnight coder:
Hát nekem egészen más emlékeim vannak.
Horn Gyulát talán talán lenyomta, de pl. Megyó ellen bukott 2002-ben, és ott bizony a vita volt a bukta oka.
2006-ban gyurcsány ellen is bukta.

Túlképp pontosan mire gondolsz? Hirtelen nem emlékszem, hogy nyílt vitában bárkit valaha látványosan lenyomott volna...

Kérlek, idézz néhány fényes orbáni győzelemmel végződött vitát, hátha neked van igazad...

Magyarulaszlo 2019.05.25. 11:47:08

@sírjatok:
Gondolkozz kérlek!!!!
A választás nem vita, hanem a népszerűség megmérése.
A vita az a helyzet, amikor érveket ütköztetnek.
A választóknak az érvek ütköztetése után lehetne eldönteniük, hogy kinek adnak igazat.
De a választáson a hangerő dönt, mivel vita nincs.
A hangerő pedig elsősorban pénzkérdés, plakátok számáról, felületek megvásárlásáról szól, a Fidesz pedig mindent magához ragadott.

Magyarulaszlo 2019.05.25. 11:53:01

@antiinternáci:
Ki kell ábrándítsalak.
Fletó hazugsága gyakorlatilag az volt, hogy sokat ígért és elhallgatott tényeket a valós gazdasági helyzetről...
A Fidesz akkor náluk SOKKAL TÖBBET ígért, enneélfogva sokkal többet hazudott!!!!

Azóta pedig Orbánék nem hogy elhallgatják a valós gazdasági helyzetet, de gyakorlatilag mindennek az ellenkezőjét hazudják.

NINCS OLYAN KORÁBBI BŰN, AMIT A FIDESZ NE CSINÁLNA SZÁZSZOROSAN,

a módszerük pedig az, hogy úgy tesznek, mint ha nem is lenne vád, nem is lenne bűntény, nem beszélnek nem válaszolnak és nem indítanak még eljárást sem....

Aki gyurcsányt nem szerette, annak Orbánt gyűlölnie kellene, ha valóban az igazságot keresi.

de sajnos itt a focidrukkerek országában a saját csapatának megbocsájtanak a szurkolók...

GulyásGergely minapi nyilatkozata is ezt bizonyította:
nem azt mondta, hogy a Fidesz nem követ el Stracjhe-hoz hasonlóan hazaárulást, hanem azt, hogy
hasonló video nem készülhet, mert ügyes gyerekek....

olyan országban akarok élni, akkor nem az a kérdés hogy lebukik e a bűnöző miniszterelnök, hanem az is, hogy erkölcsösek, jók-e a tettei.

Orbán szerintem nettó hazaáruló egyébként....

Magyarulaszlo 2019.05.25. 11:55:52

@midnight coder:
vicces vagy :)
eleve a kormánypártnak a migránsozáson, Sorosozáson és az állítólagos családtámogatáson kívül nincs politikája!!!!
ha mégis, akkor az a bankok, nagytőke támogatása, Lölö lopása és a kisemberek elnyomása, az oktatás és az egészségügy szétverése.

de ez is csak egy értelmes vitában derülne ki, ahhoz viszont túl gyávák...

jürgen baromartz 2019.05.25. 12:50:47

Na jó, ezt a nyomorúságos ripacskodást nézze végig az, akinek két anyja van. Láttam már ebből eleget, az egész kormánymédiás csürhe ilyen, Huruth Gergelytől Bayer Zsóóttiig: Orbánék legundorítóbb hazugságait negédeskedő vihorászással felvizezve tálalják a háziasított szavazódroidjaiknak, akik meg ezt zabálják kétpofára, másra nincs is igényük. Kiábrándító förtelem ez az egész.

antiinternáci 2019.05.25. 13:27:34

@Magyarulaszlo:

Szerintem meg a bolsevisták a hazaarulók. (És szerencsére nem csak szerintem.)
Azok, akik itthon és külföldön gyalázzák -mondjuk úgy- származási országukat, akik uszítanak a határon kívülre kényszerített magyarok ellen, de az erőltetett bevándoroltatást nyomják ezerrel, akiknek hivatkozási alapot jelentenek az olyan Soros-terroristák mint Sargenti, Verhofstadt, TASZ meg Helsinki elvtársak. Akik képesek a saját országuk ELLEN szavazni. Mondj még egy országot, ahonnan nem vasvillával hánynák ki az olyan gonosztevőt, aki -csak kénytelen vagyok leírni- a hazája ellen merészelne szavazni...

antiinternáci 2019.05.25. 13:37:05

@Magyarulaszlo:

És az internáciknak eleve milyen politikája van az "Ezek is lopnak..." kampányon kívül?
Meg az innivációként tálalt EUS projekten kívül? De ahelyett azt is mondhatták volna, tereljék ide a Földközi tengert, az ugyanannyira reális...

2019.05.25. 14:12:24

Bárki átutazhatja a fél világot, fogadom őt egy fél órára este 8-kor úgy, hogy a gondolataim teljesen máshol járnak. Cserébe majd azt nyilatkozom, hogy szinte ikrek vagyunk, de ne kérjétek, hogy emlékezzek is a nevetekre!
süti beállítások módosítása