Magyar politika és közélet, mi más?!

Csinn Bumm Cirkusz

Csinn Bumm Cirkusz

Orbán megfeszitené Jézus Krisztust

2018. május 30. - Magyarulaszlo
Ha elfogadják a Stop-Sorost, az igaz keresztényeket börtönnel sújthatják.
A Helsinki Bizottsag közleménye szerint a Stop Soros törvénycsomag ellentétes, mindazzal, amit jogállamnak vagy európai értéknek nevezünk, és ebben valószínűleg teljesen igazuk is van.
A vak is láthatja ugyanakkor, hogy az Orbán által mostantól börtönnel sújtható migráns-segítők leírása tökéletesen ráillik például Jézus Krisztusra is, aki vitathatatlanul kiállt volna az elesettek és üldözöttek mellett, inni és edni adott volna nékik, még akkor is, ha neadjisten illegálisan jöttek volna hozzánk, hogy menedékre és jobb életre leljenek.
face_of_jesus_610x300_copy.jpg
Mostantól neki is coki

A keresztényeket Orbán tehát börtönnel sújthatja vallásuk gyakorlása miatt

ha olyan ostobák lesznek, hogy a keresztény tanítás szellemében segítenek majd menekülteken, vagy ha vakmerően a jócselekedetek és az ítélkezés nélküli szeretet erejéről és jelentőségéről mernének szónokolni. Pedig ránk férne, nem igaz? Már csak a saját üdvünk érdekében is - hiszen a többi út bizonyosan a pokolba visz!

De a keresztény egyházvezetőket foglyul ejtette és zsebre vágta a NER

És erre a legékesebb bizonyíték, hogy egy ilyen orosz kottából írt, embertelen, a kereszténység legfőbb üzenetet sáros lábbal tipró törvénycsomag kihirdetésekor is csak kussolnak és ahelyett, hogy minden lehetséges fórumon képviselnék a keresztény értékeket, csak a markukat nyújtják Viktor apu fele a havi apanázsért.

Nem vitás hogy sokba kerül ez az árulással felérő hallgatás Orbánnak.
De biztos hogy megéri!

Ezt a bravúrt ugyanis még Hitler is megirigyelné

hiszen míg neki lelkészek, papok és igaz keresztény vértanúk ezreit kellett gázkamrába küldenie hogy az egyház megtanulja, hogy hol a helye a náci Németországban, az idegengyűlölettel és burkolt zsidózással választást nyerő Orbán éppen arra készül, hogy a modern kor első kereszténydemokrata diktátoraként vonuljon be a történelembe - tömjénfüst a hazai egyházfők áldással felérő hallgatása mellett.

Pedig Jézus értük is meghalt azon a kereszten... és most mégis pironkodás nélkül szarnak az egészre csendesen és jelentőségteljesen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csinnbummcirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3314011774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.30. 07:08:00

Nem létezik olyan keresztény parancsolat, mely szerint illegális segélyvadászokat kell segíteni.

Alick 2018.05.30. 10:32:36

Ugyanakkor: Jn 10.1 „Bizony, bizony, mondom nektek: Aki nem a kapun megy be a juhok aklába, hanem máshonnan hatol be, az tolvaj és rabló."

Helga Beauty Salon. 2018.05.30. 10:51:11

A liberális banda a keresztény értékekre hívatkozik és Krisztushoz hasonlítja magát!
A rendszeres vallásgyalázásotok közben ilyen kijelentéseket tenni tudathasadásos állapotra utal.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 10:54:37

"Orbán megfeszitené Jézus Krisztust"

A legújabb történelmi kutatások szerint Orbán maga a Sátán, aki már 2000 éve Júdás alakjában elárulta Jézust. Ma pedig Orbán alakjában lázad Jézus ellen.

"migráns-segítők leírása tökéletesen ráillik például Jézus Krisztusra is"

Nemcsak hogy rájuk illik, de valójában ők Jézus Krisztus mai reinkarnációja, ezúttal több személyben.

hidroponi 2018.05.30. 11:28:32

@Alick: ugyanakkor szarban es bandaja nem engedi a kapukon sem bejonni a menekulteket es honapokat kell hoban, fagyban satorozni nekuk, mig aztan 1 nap alatt elutasitjak a kerelmuket..

Helga Beauty Salon. 2018.05.30. 12:19:24

@hidroponi: Kit nem engedtek be érvényes útiokmányokkal? Mutasd már meg az illetőt (ket), esküszöm segítek neked háborogni, mert az törvénytelen!
A csőcseléket meg ne is engedje be, ezért választották újra harmadszor kétharmaddal!

konrada 2018.05.30. 12:36:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
...ezért jön a Stop-Soros is!;))
(...valszeg rá gondolt a blogíró is...;)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 12:39:05

@hidroponi:

Nem kell hóban-fagyban sátorozniuk, senki nem hívta őket.

konrada 2018.05.30. 12:40:01

...ja és psszt: de nincs esetleg valami apró hejessírási hüba a címben? Mert bár utálom a nyelvtannácikat, de azért úgy egy kicsit ciki...;)

konrada 2018.05.30. 12:41:01

@hidroponi:
...tényleg, milyen kötelességükről írsz?

Kampfer 2018.05.30. 12:41:12

"Orbán megfeszítené Jézus Krisztust"

Ez vagy így van, vagy nem, de nem is ezért választották miniszterelnökké. És nem is ezért van támogatottsága az Országgyűlésben.

"Ha elfogadják a Stop-Sorost, az igaz keresztényeket börtönnel sújthatják."

Nagyon helyes! Már évek óta időszerű lett volna a zsohárzsuzsákat, a pardavimártákat, az ivánjúliákat és hasonszőrű társaikat minimum sittre tenni az aknamunkáért, amit az ország ellen tettek!

"A Helsinki Bizottsag közleménye szerint a Stop Soros törvénycsomag ellentétes, mindazzal, amit jogállamnak vagy európai értéknek nevezünk, és ebben valószínűleg teljesen igazuk is van."

VALÓSZÍNŰLEG??? Ember! Ez vagy igaz, vagy nem. Jogi kérdés, jogi kategória. Miért menne a jogállammal szembe az, hogy ha egy korábban nem látott élethelyzettel, majd az általa szült konfliktushelyzettel kapcsolatban legitim módon születik egy törvény és azt végrehajtják??? Valószínűleg...? Hát ez édeskevés...

"z Orbán által mostantól börtönnel sújtható migráns-segítők leírása tökéletesen ráillik például Jézus Krisztusra is, aki vitathatatlanul kiállt volna az elesettek és üldözöttek mellett..."

Lásd fentebbi idézetet: „Bizony, bizony, mondom nektek: Aki nem a kapun megy be a juhok aklába, hanem máshonnan hatol be, az tolvaj és rabló."
Ha majd pontosan leírod, hogy a szerb-magyar határon tetvészkedő migrinek mi elől kell menekülnie Szerbiából, akkor lesz értelme visszatérni erre az ostobaságra! Addig ez csak egy libbant agymenés.

"A keresztényeket Orbán tehát börtönnel sújthatja vallásuk gyakorlása miatt"

Én azért lehet, hogy a ME helyében jogi úton kérnék erre bizonyítást! Minden templomjáró gyülekezeti tagot lesittelnek holnaptól Magyarországon??? Az szép lesz! Vagy csak poszter hazudozik...

"...ha olyan ostobák lesznek, hogy a keresztény tanítás szellemében segítenek majd menekülteken"

Amint mutatsz EGYETLEN MENEKÜLTET a szerb-magyar határon, igazad is lesz! Talán... De amíg csak migriket látni ott, addig ezeken nem kell semmiféle segítséged adnunk. Eldönthetjük, hogy bejöhetnek-e, avagy sem. Döntöttünk. Ennyi.

"De a keresztény egyházvezetőket foglyul ejtette és zsebre vágta a NER
És erre a legékesebb bizonyíték, hogy egy ilyen orosz kottából írt, embertelen, a kereszténység legfőbb üzenetet sáros lábbal tipró törvénycsomag kihirdetésekor is csak kussolnak és ahelyett, hogy minden lehetséges fórumon képviselnék a keresztény értékeket..."

Poszter! Vezesd már le kérlek, hogy milyen keresztény üzenet értelmében kellene egy hazudozó, agresszív, sunyi és lusta muszlim bandának segítséget adni, beengedni, befogadni, ne adja az ég: letelepíteni Magyarországon? Különös tekintettel az elmúlt három év nyugati tapasztalataira? Mi a fészkes fenéért nem tudjátok már megérteni, hogy qrvára semmi szükség, továbbá semmilyen társadalmi igény nem mutatkozik ezekre??? Miért látjátok értelmét nyomin ezt az agybeteg és süket dumát már évek óta? Mintha az élet nem sz@rná torkon az ostobaságaitokat szinte minden héten...!
Csak egy gondolat a politikai vetületről: úgy tűnik, egy jelentős népesség inkább tűr meg egy álkeresztény és korrupt politikát, mint azt az agybajt, amit ti és a pardaviék képviselnek! És ez három éve nem esik le nektek! Ez azért rólatok is elárul néhány dolgot. Szerintem...

@hidroponi: "ugyanakkor szarban es bandaja nem engedi a kapukon sem bejonni a menekulteket es honapokat kell hoban, fagyban satorozni nekuk, mig aztan 1 nap alatt elutasitjak a kerelmuket."

Ha a kapunk akar bejönni, még nem jelent menlevelet a nappaliba! Állhat a kapuban, de a döntés akkor is a miénk. Jöhet, vagy nem. Hát nem. Ennyi. Mehet vissza Szerbiába, vagy ahová akar, de ide nem. Továbbá miért kéne hetekig rágni egy kérelmet, ami hazugságokon, hamis iratokon és naponta változó állításokon alapul? És mi elől kell menekülniük Szerbiából???
Kamp.

Void Bunkoid 2018.05.30. 12:54:49

Tök vicces elnézni mind a két oldalt, ahogy egymás torkának esik, az egyik Jézust emlegetve mint példaképet és jóságos menekülteket, a másik meg a gonosz migriket, akik nem menekülnek, csak ingyenélni akarnak.

A nagy büdös helyzet az, hogy ha utánanéztek a statisztikáknak, a januártól mostanáig terjedő időszak összes délhatári "migrije" kényelmesen elférne egy ikaruszban.

A kormányoldali hangos, marha prominens, akár nemzetközi színtérre is vitt migrizés mindössze egy szavazópolgármegtartó eszköz (főleg a kétharmadot adó tanulatlan/vidéki/mélyszegény bázisé), ami már három éve kurva jól működik, és bizony akárhogy is kapálózik ellene akármelyik ellenzék, mindig is kurva jól fog ( -> megvédjük az országot a gonosz démon-majom-niggerektől - de hát nincs is migráns - na ugye, milyen jól megvédjük, szavazz ránk továbbra is).

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 13:02:05

@Void Bunkoid:

Érdekes az érvelésed. A kerítés betölti a szerepét, nem felénk jönnek a migrik. Ettől már feleslegessé vált? Hiszen épp azért nem felénk jönnek, mert betöltoi a szerepét.

nemecsekerno_007 2018.05.30. 13:02:10

Látom gyúrtok az újabb 2/3-ra gyerekek :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 13:11:58

@Void Bunkoid:

De ha kétségeid vannak, nézz utána a statisztikáknak, milyen mértékben csökkent a Magyarországra illegálisan belépő migrik száma a kerítés üzembe helyezése után.

@nemecsekerno_007:

2010-ből, 2014-ből és 2018-ból semmit nem tanultak és semmit nem felejtettek.

Void Bunkoid 2018.05.30. 13:17:45

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a kerítéssel semmi bajom nincs, ezt már többször is kifejtettem. Határ, igen, kell határkerítés. Speciel én simán a schengenen belüli határra is húzkodnék, márcsak bűnüldözési szempontból is hasznos, a saját gazembereink nehezebben tudnak külföldre menekülni, és kevesebb nemzetközi körözéssel kellene sz*rakodnia az Interpolnak.

Viszont a folyamatos tamtamverést azóta, arra mondtam. Már bő két éve nagyon is tisztában van az egész világ - és Afrika is - azzal, hogy a szlávok, de főleg a nem szláv, de szláv népek gyűrjűjében középen ücsörgő magyarok ugyan nem tudni miért, de zsigerből és GECIRE utálják a négereket, meg arabokat, meg tökmindegy, bárkit aki nem fehér ember és keresztény. Nagyon jól tudják, hogy itt nem éreznék jól magukat, és az igazat megvallva ők már akkor sem akarnának idejönni, ha nem lenne kerítés. Sőt, ha - mint ugye ezzel fenyegetőzik a kormány már évek óta - erőszakkal ide lennének telepítve, egymást taposva menekülnének innen, és iszonyat sok illegális határátlépés történne, de KIFELÉ tőlünk.

Szóval igazából az ország már rég meg van védve a muszlimoktól meg négerektől, mert már rég nem akarnak idejönni - viszont nem ok nélkül néznek le minket. Nem azért, mert irtjuk őket, vagy bármi, egyszerűen mert befásult, múltban ragadt, változást elfogadni képtelen és önként magát izoláló, bácsiszagú nép vagyunk - még egyelőre nem tartunk Észak-Korea szintjén, de záros határidőn belül simán odajutunk.

És - megint olvasd el a a komment tetejét - nem, nem értek egyet semmiféle erőszakos idetelepítéssel, a kerítéssel meg igen, viszont az egész dolog retorikája, amikor bármilyen okfejtésre irányuló kérdésre nem válaszolunk, meg csak verjük az asztalt a cipővel jó Hruscsov módra hogy a keresztény fehér értékek és mert a keresztény fehér értékek mivelhogy a keresztény fehér értékek, ez kb ugyaolyan érv/magyarázat az egészre, mitha azt mondanák hogy "mert csak".

Sőt, az utóbbi még vagányabb is, mert az fiatalosan bunkó, nem bácsisan avíttas.

láplidérc 2018.05.30. 13:18:46

@maxval balcán bircaman: egy hozzád hasonló, végtelenül cinikus, lelketlen szörnyeteg talán ne akarjon szakérteni a keresztény értékekről, meg úgy általában semmiről, aminek egy morzsányi köze van az empátiához, emberiességhez. Bár a lelked mélyén te is érzed ezt, remélem...

baldoc 2018.05.30. 13:21:49

@nemecsekerno_007: "Látom gyúrtok az újabb 2/3-ra gyerekek :)"
Csak nem a CSALÁSRA gondol??
Megint CSALNI fognak??

Void Bunkoid 2018.05.30. 13:22:18

Sőt, amúgy az "erőszakkal idetelepített kvótamenekült"-nek, ha netán történne ilyen, miután kapott schengeni belépési okmányokat, szabadon mozoghat az EU területén, senki nem tilthatja meg, hogy miutána idevezényelték és leadminsztrálták, ne szálljon fel az első Bécs fele tartó vonatra - és meg is tenné a jó 98 százalékuk egyből. Mint ahogyan amúgy speciel a JELENLEGI legállisan, eljlárás után menekültstátuszba kerülőek is csinálják - szinte mind amint végigjárta a kis stációkat, azonnal megindul Németország felé.

Ezt igazából a németek b*szták el kurva keményen, hát egyék meg. Nekünk meg nem kellene megint végvárasdit játszani azért, hogy a nyugateurópaiak profitáljanak belőle - oké, gyüjjön be, pecsétet neki, oszt tessék, arra van dajcsland.

baldoc 2018.05.30. 13:25:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "semmit nem tanultak és semmit nem felejtettek"
Mit?
Hogy hazudni kell az embereknek teljes propagandával közpénzből??
Hogy gyűlölni kell a menekülteket??

baldoc 2018.05.30. 13:28:32

@Kampfer: Maga olvasta egyáltalán a Bibliát?
Ismeri Jézus Krisztust személyesen?
Mert, tudja Ő most is ÉL, mert feltámadt!!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 13:36:23

@baldoc:

Olvass vissza, és talán rájössz, kikre utaltam.

konrada 2018.05.30. 13:39:09

@Void Bunkoid:
...háát van igazad, s valóban a németek szúrták el...

...de mégis: az egyik legutóbbi hír onnan az volt, hogy egy befogadótáborból kikergették a rendőröket, amikor azok kI akartak toloncolni valakit.
...amit persze megoldotak, és így nem is kéne ezt a hírt túllihegni.

...csak hát volt benne egy olyan mondat is, melyben elmondsták hogy hová: Olaszországba, mert ott lépett be.
Nem a kis hazájába, nem Libiába, hanem az első schengeni országba.
...szóval nem biztos, hogy mindenki egyből neki indulna németeknek, ha azzal kockáztatná az eljárást, s az se feltétlen lenne jó, ha Magyarországra lenne bízva a további kitoloncolás, mint ahogyan most az olaszokra lőcsölik rá...

baldoc 2018.05.30. 13:40:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kikre?
Menekültekre nem, mert 2010, 2014 -ben nem volt menekült.
Kikre?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 13:42:12

@Void Bunkoid:

"senki nem tilthatja meg, hogy miutána idevezényelték és leadminsztrálták, ne szálljon fel az első Bécs fele tartó vonatra - és meg is tenné a jó 98 százalékuk egyből."

Ahogy azt sem, hogy idővel ide jöjjenek hozzánk, mert nálunk azért még mindig jobb, mint Líbiában.

"nem tudni miért, de zsigerből és GECIRE utálják a négereket, meg arabokat, meg tökmindegy, bárkit aki nem fehér ember és keresztény."

Senki nem gyűlöli őket. Ezerszer leírtam: Az, hogy nem akarok arabokat vagy négereket a saját hazámban, még nem jelenti, hogy gyűlölöm őket. Téged sem gyűlöllek, jó eséllyel mégsem venném jó néven, ha be akarnál költözni a házamba.

Kampfer 2018.05.30. 13:49:31

@Void Bunkoid: Nagyvonalakban egyetértek a gondolataiddal, de néhány dolgot azért még fölvetnék!

A retorikát illetően igazad van. Azt kell látni, hogy a kormányzat retorikája nem a 'képmutató' hazudozás miatt olyan, amilyen. Egyszerűen jól ismerték föl az ellenzékük gyengeségeit és ostobaságát. Vagyis kidomborítják azokat az alapvonulatokat, amiben BIZTOSAN beleszalad az ellenzék a falba a maga ostobasága miatt. A migráció pont ilyen kérdés! Emlékezz a '15-ben levezényelt 'plakátkampányra'! Az se nekünk szólt, nem is a migriknek. Egyszerűen azért tették tele az országot velük, mert grammra ki volt számítva, hogy az ostoba ballibák rárepülnek és a kérdéssel szemben definiálják magukat, majd hónapokkal később, mikor már egyértelmű volt a szopóálarc, nem tudtak hogy kifarolni a kérdésből arcvesztés és bamba ostobaság nélkül. A mai retorika is egyértelműen az alapvető különbségek leegyszerűsített és fölerősített kommunikációját jelenti. Bugyuta és egyszerű, de valahol igaz és a valóságtartalmát sem kérdőjelezi meg az, aki kilát a fejéből. Jönnek? Igen. Niggerek, muszlimok, barnák? Igen. Láttátok, mit művelnek nyugaton? Igen. Akarjátok, hogy itt is az legen? Na ugye, hogy nem. De a gaz ballibák és a sorosék és a pardaviék ezt akarják és ezeket etetik! Erre épül a sztori. Ennyi. Működik? Igen. Az ostoba ellenzék pedig száztizenkettedszerre is belenyomja a pofáját ugyanabba a bödönbe, amibe még most is csak szart talál nutella helyett. És meglepődik! Újra! És fúj a kormányra, mert megint szart tett a bödönbe a nutella helyett. Akkor ki az ostoba???

"...miutána idevezényelték és leadminsztrálták, ne szálljon fel az első Bécs fele tartó vonatra - és meg is tenné a jó 98 százalékuk egyből."

Tehát ők sem akarnak itt lenni. A kormány sem akarja, hogy itt legyenek és mi sem akarjuk, hogy itt legyenek. Akkor ugyan miért kell beengedni?
Aki a határon itt pampog, az sem akar itt maradni, menne tovább. Na, őt akkor miért kellene beengedni? Szépen el kell haladnia a belgrádi német követségre és ott előadni a panaszát. Ha megkapja a menekültvízumot, máris mehet át LEGÁLISAN a fritzekhez. De ha a fritzek sem adnak neki menedéket, akkor mi ugyan miért adnánk???

"Nekünk meg nem kellene megint végvárasdit játszani azért, hogy a nyugateurópaiak profitáljanak belőle - oké, gyüjjön be, pecsétet neki, oszt tessék, arra van dajcsland."

Na, ezt semmiképp sem szabadna! Szépen menjen vissza Belgrádba, ott lehet kuncsorogni a németeknél és ha AZOK megadták neki a papírokat, AKKOR (és csak akkor) át lehet vonatozni. Vagy, ha ez nem tetszik, lehet menni a horvátok felé! Ami nagyon fontos, hogy ide Szerbiából menekült NEM JÖHET be, mert nincs miért meneküljön. Szépen haza is lehet menni. Ha mi pecsételünk bele, akkor a dublini sztori miatt minket vehetnek ismét elő.
Az a szerencsés az eddig beengedettekkel is, hogy azok leléptek. És a dublini sztori miatt a nyugatiaknak a magyar pecsétet követően 180 napjuk van rá, hogy visszapaterolják őket ide. A 181-dik napot követően már nem küldhetik vissza csak úgy őket, mivel a 181-dik napon jogvesztő hatállyal megszűnik a menedékes eljárás. Ekkor a BÁH Magyarországon is megszünteti az eljárást. Ahogy ez egyébként tízezerszám történt '15-ben is! Egy a lényeg, hogy ide ne jöjjön lehetőleg egy migri sem, ha pedig itt van, akkor húzzon el vagy dobjuk vissza a szerbeknek!

@baldoc: Hülyeségeket kérdezel, továbbá irreleváns a megállapításod. Lényegtelen.
Kamp.

midnightcoder2 2018.05.30. 13:57:04

Nem igazán emlékszem olyasmire a Bibliából, hogy Jézus konkrétan a zsidókat és keresztényeket kiirtani akaró népeket akart volna tömegesen Izraelbe telepíteni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 14:02:24

@Kampfer:

"Egy a lényeg, hogy ide ne jöjjön lehetőleg egy migri sem, ha pedig itt van, akkor húzzon el vagy dobjuk vissza a szerbeknek!"

Pedig a németeknél is milyen szépen megemelték a GDP-t. :DDD

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.30. 14:08:50

@láplidérc:

Mi köze az empátiának a migrációhoz? A migráció nem alapjog.

Magyarulaszlo 2018.05.30. 14:28:11

@maxval balcán bircaman: Persze, hogy nem alapjog a migráció ... a sötét középkorban, a véres diktatúrákban és az illibierális autokráciákban.
Tudom, hogy neked ez új, de már röghözkötés sincsen.
És képzeld, te is odaköltözhetsz a földön nagyjából ahová akarsz.
Hatszázezer magyar már el is ment innen.

És a főGeci már több tízmilliárdot költött arra, hogy véletlenüól se jöjjön ide 1200 menekült.
Orbánnál nagyobb szarkupacot nem mutatsz ma európában...

Magyarulaszlo 2018.05.30. 14:37:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez nem vicces, csak nevetséges.

A kilencvenes, kétezres években már volt több migrációs hullám, elbírtunk 40.000 balkáni menekülttel is, nem volt gond.

A 15-ös migrációs hullám elsősorban a szír polgárháborúhoz köthető. Amiben masszívan részt vesznek az oroszok.
Szerinted megsúghatta Orbánnak Putyin, hogy a migráns téma kapcsán mi várható?
Szerinted spontán menekült-gyülekezés volt a Keletiben, vagy azért nem mentek tovább, mert a magyar hatóságok blokkolták a továbbhaladást?
Szerinted Soros duzzasztotta fel a tömeget, avgy esetleg épp ez volt Orbán terve?

Szerintem aljas, mocskos hazaárulás, ha az egész balhé egy tudatosan megszervezett kampány része, aminek pusztán az volt a célja, hogy Orbán hatalomban maradhasson!

ételizésítő 2018.05.30. 14:42:07

Tanulj meg írni, te ostoba pöcs.
Ez a hányadék ezzel a helyesírással olvashatatlan.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.30. 14:47:58

@Magyarulaszlo:

Szóval azt mondod, elköltzhetek az USA-ba, s semmi joguk ebben korlátoznia engem az ottani hatóságoknak?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 15:23:25

@maxval balcán bircaman:

"A migráció nem alapjog."

Az ENSZ keményen dolgozik azon, hogy az legyen. Lásd a legutóbbi tervezetüket, amit a magyarok nem írtak alá.

Kampfer 2018.05.30. 15:24:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: :-)

A németek rákúrtak. De a hétvégén is négyszer akkora tömeg 'állampolgári' német ment neki az AFD demonstrációnak, mint az volt! Hát, ha megnyerték, hadd vigyék... Csak ne rajtunk keresztül! A jövőt illetően pedig tényleg érdemes elgondolkodni a nyugati határon is egy szép kis kerítés/fal/aknamező/robotgéppuskák kombón (arra az esetre, ha a fritzeknek mégis megjönne az esze...)!

@Magyarulaszlo: "Persze, hogy nem alapjog a migráció ... a sötét középkorban, a véres diktatúrákban és az illibierális autokráciákban."

Most sem és itt sem az! Kérlek idézd pontosan az ezt rögzítő jelenleg is érvényes egyezményt! Előre is köszi!

"És képzeld, te is odaköltözhetsz a földön nagyjából ahová akarsz."

Kérlek próbálkozz is mindjárt az USA-ban, Ausztráliában, esetleg Új-Zélandon! Utóbbiról épp van egy személyes jóbarátomnak tapasztalata! Sok sikert előre is és várjuk a tapasztalataid a próbálkozásról! Mellesleg LÓF@SZT költözöl oda, ahová akarsz! Oda költözöl, ahol az OTT ÉLŐK azt mondják neked, hogy üdv és jöhetsz! Ha azt mondják, hogy takarodj, akkor takarodsz. Ez ennyire egyszerű.

"Hatszázezer magyar már el is ment innen."

Eurostat szerint 325 ezer.

"És a főGeci már több tízmilliárdot költött arra, hogy véletlenüól se jöjjön ide 1200 menekült."

Buta vagy! Az a több tízmilliárd többek között arra volt jó, hogy az ostoba ellenzék hülyét csinálhasson magából. Természetesen volt egy nem elsődleges propaganda hatása is, de a legfőbb célja a kunhalmifélék és a tóbiások ostobaságának bizonyítása volt, ráadásul saját maguk által. Sokba került, ez tény. De még ennyit is megér, hogy az a semmirevaló szar ellenzék a hatalom közelébe se kerülhessen soha! Az 1200 beengedett oltalmazottról pedig te is olvashattad már, hogy kevesebb, mint 300 van még itt. A többi már rég megpattant. Ergo nekünk még a dublini sztori szerint sincs már semmi dolguk azokkal! És ez jól is van így!

"Orbánnál nagyobb szarkupacot nem mutatsz ma európában."

Ez vagy így van, vagy nem. Szerinted így van. Mások szerint pedig nem. De akárhogy fröcsögsz is, mégis ő alakított kormányt és nem a migriszopó koszhadék brigád! Elhiszem, hogy ez neked fáj, de ha úgyis oda költözöl, ahová akarsz, indulhatsz is mindjárt Líbiába. Ott van migri is bőven, importálni sem kell. Ha gondolod, az ottani tapasztalataid is várjuk.

"A kilencvenes, kétezres években már volt több migrációs hullám, elbírtunk 40.000 balkáni menekülttel is, nem volt gond."

Na, arra a helyzetre volt érvényes a konvenció! Nem mellesleg azok haza is mentek, miután otthon visszaállt a rend. Akikről te pampogsz, azoktól SOHA az életben nem szabadulnánk meg! Azt se tudjuk, honnan jöttek, kicsodák! A délszlávok a papírjaikkal jöttek!

"A 15-ös migrációs hullám elsősorban a szír polgárháborúhoz köthető."

Hazugság! A világ 169 országából jöttek és kevesebb, mint 30% volt bizonyítottan szír! A többi mindenféle 'sallang' volt, akik szépen felültek a 'szír vonatra'!

"Szerinted spontán menekült-gyülekezés volt a Keletiben, vagy azért nem mentek tovább, mert a magyar hatóságok blokkolták a továbbhaladást?"

A vonatkozó EU-s szabályok szerint a migrinek ABBAN az államban kell megvárnia az elbírálást, ahol belépett a 'zunijóba'! A görögök leszarták a projektet, itt meg regisztrálták őket. Ergo csak úgy simán nem lehetett őket tovább engedni. Ezért irányították őket a táborokba (ahová basztak elmenni)!

"Szerinted Soros duzzasztotta fel a tömeget, avgy esetleg épp ez volt Orbán terve?"

A 'bíbíszí' riportere az Orbán kiadványait találta meg tonnaszám a görög szigeteken, vagy a soros szervezetei által nyomtatott és kiadott 'okosításokat'??? Csak úgy kérdezem...

"Szerintem aljas, mocskos hazaárulás, ha az egész balhé egy tudatosan megszervezett kampány része, aminek pusztán az volt a célja, hogy Orbán hatalomban maradhasson!"

Szerintem kezeltesd a fóbiád, mert kóros. Nyilván a párizsi merényleteket is a 'zorbán' szervezte meg, igaz? Vagy a brüsszeli és nizzai poénkodásokat is! Nem igaz??? Beteg vagy!
Kamp.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 15:26:32

@Magyarulaszlo:

"elbírtunk 40.000 balkáni menekülttel is, nem volt gond."

Azok nem is telepedtek le nálunk, hanem a háború után hazatértek. A Közel-Keleten azonban évtizedekig lesz még háború.

"A 15-ös migrációs hullám elsősorban a szír polgárháborúhoz köthető. Amiben masszívan részt vesznek az oroszok."

Na meg az Arab Tavasznak, amiben masszívan részt vettek az amerikaiak.

"aminek pusztán az volt a célja, hogy Orbán hatalomban maradhasson!"

És milyen szerencse, hogy így történt!

Mr. Neutron 2018.05.30. 15:29:00

Már ott bukik a poszt okfejtése, hogy a Bibliában egyetlen szó sincs a migránsokról, sem az Ószövetségben, sem az Újszövetségben. Konkrétan rákerestem az egész szövegben és 0 találatot adott.

Éhesló 2018.05.30. 15:31:22

Vicces, amikor ballibbant ateisták, holokultuszhívők értekeznek a keresztényi kötelességekről.
Bocsi.
Nem az.
Szánalmas és aljas dolog.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 15:33:37

@maxval balcán bircaman:

Az ENSZ-ben többségben vannak azok az országok, amelyeknek érdekükben áll az Európába irányuló migráció, mert így megszabadulhatnak a föléös embereiktől.

Egy ENSZ-határozat meg - bár senkit nem érdekel és jogilag kötelező ereje nincs - erős kártya lesz/lenne a migrisimogató ballibák kezében. Hogy lám, az egész világ helyesli a migrációt, csak mi magyarok nem.

A soha sehol nem definiált ún. "európai értékek", "szolidaritás" stb. mellett akkor már azt is mondhatnák, hogy Magyarország szembe megy az egész világgal.

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.30. 15:39:35

Okoskák!

A gránit szilárdságú alaptörvény sokadik módosításának tervezetébn benne van, hogy idegen népesség nem telepíthető Magyarországra.

N, de letelepedési kötvényért sem? HE?;D

Kampfer 2018.05.30. 15:43:39

@látjátok feleim szümtükkel: szövegértés...

Az Országgyűlés döntése NÉLKÜL vagy annak ellenére nem telepíthető be. Ettől még én is azt gondolom, hogy ez a kötvényes ökörködés tényleg egy nettó balfaszság, el kéne már felejteni végre! De a kettő a fentiek miatt nem összevethető.
Kamp.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 15:53:15

@Kampfer:

" ez a kötvényes ökörködés tényleg egy nettó balfaszság"

Annál sajnos sokkal több. Lényegében egy bankjegynyomda a haverok számára.

felucca02 2018.05.30. 16:25:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Csöppet elfelejted azt a tényt, hogy a migrik nem a kerítés miatt nem jönnek, hanem amiatt, hogy a törökök elvégzik (egyelőre és fintorogva) a piszkos munkát. Abban a pillanatban, ahogy a törökök beintenek, a migrik bele fogják taposni a kerítést a mórahalmi néni veteményesébe. Orbán király vitészségétől függetlenül.

Orbánnak kurva kínos lesz, amikor majd erdélyi véreink felé is kerítést kell építeni, merthogy a fizika az fizika, kíváncsi leszek a magyarázatra, és hogy a csahos kutyák hogyan fogják ezt is védeni.

felucca02 2018.05.30. 16:32:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Szerintem keversz két dolgot.
Van az országban egy réteg, amelyik rühelli orbánt, mert olyan politikát folytat, amivel árt az országnak, nagyon sok területen.
Mivel orbán politikáját (a permanens lopáson kívül persze) semmi más nem határozza meg, mint a migránsozás, ijesztgetés, rémhírterjesztés és gyűlöletkeltés, aki orbánt kritizálja, az automatikusan migránssimogatóvá válik a kormányközeli narratíva szerint.
Ez aztán az olyan embereket, mint én, akik elutasítják a migrációt, de elutasítják az orbán-féle politikát is, légüres térbe lökik. Nektek persze migránssimogató vagyok, ez tök érthető.
Az ellenzés tényleg balfasz, mert egy migráns- és orbánellenes politikával simán választást lehetne nyerni.
Előbb-utóbb jön valaki, aki ezt felismeri.

GyMasa 2018.05.30. 16:48:04

@Void Bunkoid:
... Nagyon jól tudják, hogy itt nem éreznék jól magukat, és az igazat megvallva ők már akkor sem akarnának idejönni, ha nem lenne kerítés...
Azert ebben annyira ne legyel biztos.
Szerinteed, egy napi <2USD-bol elo szubszaharai lakosnak mekkora elorelepes egy havi 40kHUF-os (igazabol nem tudom, mennyi penzt kapnak most) segely?
Es, mennyivel kevesbe vonzo - penzugyileg legalabbis - a 170 EUR-os nemet segely helyett 135EUR-os magyart kapni?
Es, ha az otthon megkeresett havi 60 USD-hez hasonlitod, akkor mekkora elorelepes ez nekik?

GyMasa 2018.05.30. 16:56:21

@Void Bunkoid:
"ne szálljon fel az első Bécs fele tartó vonatra"
Na, ezzel az a baj, hoyg amint "leadminisztraltak" oket MAgyarorszagon, onnantol a magyr kormany feladata (felelossege) lesz a csavo.
Tehat, ha elkapjak Becsben lopasert, akkor szepen Magyarorszagra toloncoljak vissza, azt' Magyarorszagnak kell Chartergepet berelnie, hogy kitoloncolja oket mondjuk Afganisztanba.
Most, akkor szamold ki, hany ilyen gepre van szukseg 100 000 menekult elszallitasahoz?
Mennyibe kerul az neked, hiszen a magyar allam a te adodbol fogja ezt fizetni.
Szorgalmi feladatnak szamold ki, hogy mennyi ideig tart hazatoloncolni 100k afgant, ha egy repulogepre felfer 200 db, es naponta szuken csak ket jaratot tudsz inditani.

GyMasa 2018.05.30. 17:00:20

@Kampfer:
A kormany migrancsos kampanya teljesseggel adekvat, volt es szinvonalaban semennyiben nem tert el az ellenzek altal tolt "orbankataroggy!" tartalmu kampanytol.

GöTi 2018.05.30. 17:17:07

Realista szeretnék lenni, amikor a cimkézők az izmusokat osztogatják...

A minden oldalról torzító propagandával átszőtt hírközlés és véleményközlés a közlők értékrendi zűrzavarát tükrözi számomra.

Akik szegény megsegítendő menekültekről mesélnek megnézték-e a nemek és életkor szerinti megoszlást?

Ezek nagyrészt életerős fiatalemberek, akik lenyúlták a család javait, hogy az embercsempészeket meg tudják fizetni. Magukra hagyták édesanyjukat, lánytestvéreiket a háborús övezetben...

Aki egy háború sújtotta országból 20-30 évesen megpattan, az esetleg nem katonaszökevény titulust érdemel a szegény menekült helyett?

Igazán megérdemlik, hogy finanszírozzuk itteni jó életüket?

bbwd 2018.05.30. 17:29:48

hazudsz, blogger :)

a törvény a gazdasági bevándorlókra vonatkozik, akiket egyáltalán nem kell segíteni semmiben

menekültek nem is juthatnának el Magyarországra mert a menekült státuszuk csak az első biztonságos országig áll fenn, az pedig Törökország (abból az irányból)

kicsit olvasgatni kéne blogírással egybekötött hisztériázás előtt ;)

Rot 2018.05.30. 17:57:54

@Mr. Neutron: ha a te atyádfia elszegényedik vagy keze erőtlenné válik melletted, segítsd meg őt akár JÖVEVÉNY akár zsellér hogy megélhessen melletted
Mózes könyve

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:04:36

a keresztény hülyesggel az a baj, hogy Orbán is keresztény, meg aki segít a menekülteknek, az is. Jézus ugyanis az evangéliumok szerint segítőkész is volt, békés is volt, meg agresszív is. az evangéliumok ugyanis ellentmondásos faszságok.

ateistaklub.blog.hu/2016/11/13/az_agressziv_jezus

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:06:11

@bbwd: hol van a megfelelő iránymutatás az evangéliumokban? például: "szeresd felebarátodat, kivétel, ha van köztetek egy biztonságosnak számító ország!"?

nemecsekerno_007 2018.05.30. 18:13:48

@baldoc: Ha elcsalható a választás, akkor semmi értelme elmenni szavazni.

Heremóka 2018.05.30. 18:20:10

A blogoló kamuzik, majd arra tovább építi a hülyeséget.
1. A déli határaink kerítését átvágók nem menekültek.
2. A kereszténység nem feltétlen egyenlő a gyengeelméjűséggel.
3. A keresztények nem született rabszolgák.
Lehet tovább vonaglani.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:21:08

@GyMasa: hol láttál Orbántakarodj plakátokkal kiplakátolt utcákat, te náci fasz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:24:06

@Heremóka:

"1. A déli határaink kerítését átvágók nem menekültek."

de.

"2. A kereszténység nem feltétlen egyenlő a gyengeelméjűséggel."

speciel de. de ez nem tartozik ide.

"3. A keresztények nem született rabszolgák."

ti vagytok Orbán rabszolgái. amúgy ezt se tudom, hogy jön ide.

Orbán nácizmusa ellentétes a Jézusról szóló tanítások jótékony értelmezésével. az egyetlen mód, hogy fel lehessen oldani az ellentétet, annak elismerése lenne, hogy az evangéliumok hülyeséget mondanak. de Orbán ilyet nem tett, tehát marad az önellentmondása.

és nem, semmiféle olyan kivétel nincs az evangéliumokban, hogy "szeresd ellenségeidet, kivétel a kerítésvágó meneülteket!"

a gyengeelméjű te vagy, meg Orbán

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:26:31

@GyMasa: "Es, mennyivel kevesbe vonzo - penzugyileg legalabbis - a 170 EUR-os nemet segely helyett 135EUR-os magyart kapni?"

sokkal. hozzáadva a két ország közötti óriási különbségeket. egyébként ki az a hülye, aki önként lemond havi 35 euróról?!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.30. 18:38:15

Én meg orbánc pöcsét feszíteném ki egy felhőkarcoló földszintjétől a legfelső emeletéig.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:48:58

@felucca02: "Az ellenzés tényleg balfasz, mert egy migráns- és orbánellenes politikával simán választást lehetne nyerni.
Előbb-utóbb jön valaki, aki ezt felismeri. "

a balfasz te vagy.

1) Jobbiknak nevezik a pártodat
2) semmit nem ér, ha a Jobbik diktatúrásodik a Fidesz helyett

a lényeg az, amit fel kéne ismerni, hogy ha valaki migránsellenességgel nyer, az nem létezik, hogy jót tesz az országnak, hiszen az egy ostoba, faszfej, náci párt, ostoba, faszfej náci szavazókkal. ezek csak tönkretenni tudják az országot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:52:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Az ENSZ-ben többségben vannak azok az országok, amelyek"

no né már, valaki azt mondja, hogy a többség hülye?! vagy, hogy a többségnek nem kéne lenyomni az érdekeit a kisebbségen? a különbség az, hogy az ENSZ többsége az értelem többsége.

"Hogy lám, az egész világ helyesli a migrációt, csak mi magyarok nem."

ja, de hát egy nácinak a többség csak akkor számít, ha az ő hülyeségét nyomja.

"A soha sehol nem definiált ún. "európai értékek", "szolidaritás" stb."

a nácik funkcionális analfabéták.

ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights/your-rights-eu/eu-charter-fundamental-rights_en

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:53:22

@Éhesló: a szánalmas és aljas dolog, amikor a keresztények pofán szarják a hangoztatott elveiket.

midnightcoder2 2018.05.30. 18:54:23

@Rot: A migri nem atyámfia. Ahogy Mózesék idejében sem igen számított atyafiúnak az, aki nem a Választott Néphez tartozott. Egész városokat irtottak ki csak ezért.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 18:57:02

@Mr. Neutron: amikor az ostoba náci még azt se tudja, hogy Jézus maga volt menekült Egyiptomban.

röf 2018.05.30. 19:02:46

Ha jól veszem ki, a libbant cikkírók megkapták az iránymutatást, full gázzal nyomni a migránts-mosdatást.
Ti tudjátok.
(Huszonkettőben meglesz a három harmad...?)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:05:20

@midnightcoder2: "Mózesék idejében sem igen számított atyafiúnak az, aki nem a Választott Néphez tartozott. "

a kereszténység lényege, hogy ebben szakított a zsidó vallással, te hatökör!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:07:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: oroszok nélkül már rég vége lett volna a szír háborúnak. és az amcsik ott már évek óta nem csinálnak semmit. oroszok bombáznak klórral civileket. az oroszok csinálják a menekültválságot

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:08:24

@maxval balcán bircaman: az ENSZ a világ népei. nem te, faszfejkém.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:09:27

@Kampfer: "a párizsi merényleteket is a 'zorbán' szervezte meg, igaz? Vagy a brüsszeli és nizzai poénkodásokat is! Nem igaz???"

egyiket sem 2015-ös menekült szervezte meg, húgyagyúkám. semmi köze hozzájuk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:10:34

@ételizésítő: "Tanulj meg írni, te ostoba pöcs."

Felszólító mondatok végére felkiáltójelet teszünk, te ostoba pöcs!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:11:31

@maxval balcán bircaman: az empátia nem alapjog. az olyan elmebeteg patkányoknak, mint neked nincs, és nem is jár.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:12:53

@midnightcoder2:

a kurva anyád akar kiirtani keresztényeket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:14:14

@Kampfer: Hitler is azt hitte, hogy zseniális, aztán főbe lőtte magát, és elégettette a testét, mert fosott a közutálattól.

$pi$ 2018.05.30. 19:15:47

Mit tett volna Jézus a muszlimokkal? Egyszerű, itt egy idézet a bibliából:

"Sõt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én õ rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg elõttem!"

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:17:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Az, hogy nem akarok arabokat vagy négereket a saját hazámban, még nem jelenti, hogy gyűlölöm őket."

De, pontosan azt jelenti, náci faszfejkém.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 19:18:36

Remek cikk..

Van benne minden.. Kersztényekért aggódás, miután bejegyzéseken keresztül köpködte őket.
Jézusra hivatkozás, holott gyűlöli minden ballib a nevét is leírni.
Hitlerezés, mint kötelező elem.

Azaz tökéletes bérrettegő cikk született.
Én be is szartam Orbántól nagyon.
Naggyon nagggyon félelmetes, és sejtelmes, mint a hasfelmetsző.
Kösz mégegyszer.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:18:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: én például úgy dobnám ki az összes nácit Magyarországról, hogy zakkannának, de nem vagyok olyan kétszínű barom, hogy közben azt hazudjam, nem gyűlölöm őket. Az egy más kérdés, hogy sajnos nem lehet kitoloncolni a náci patkányokat, mert senkinek nem kellenek ilyen állatok.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 19:19:46

@math0:

Dehogy.
A történet annyi, hogy a magyarok nem szeretnének magyarok maradni saját hazájukban.
Nacionalizmus van ebben persze. Nácizmust csak az agyhalott komcsik keverik bele.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 19:20:49

@math0:

A sötétben bújkáló ellenforradalmárokat már a munkásőrségben kiirtottátok.
Nyugodj meg, és szedd be a gyógyszered ! :DDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:22:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a menekültek száma a kerítéstől egy kurva darabot nem csökkent, a török egyességtől csökkent, te faszfej! Merkelnek köszönhetjük.

$pi$ 2018.05.30. 19:22:27

@math0: "közben azt hazudjam, nem gyűlölöm őket"

Az, hogy te magad gyűlölködsz nem bizonyítja, hogy más is gyűlölködik, csak azt, hogy te csinálod. Kirekesztő, gyúlölködő, megkeseredett ember vagy. Mások nem ilyenek. Mások például nem patkányooznak embereket, nem nevezik őket állatoknak. Aki ilyet tesz, az gyűlölködik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:23:30

@Kampfer: ""Orbán megfeszítené Jézus Krisztust"

Ez vagy így van"

akkor mit kereszténykedik ez az elmebeteg faszfej?!

$pi$ 2018.05.30. 19:24:02

@math0: "menekültek száma a kerítéstől egy kurva darabot nem csökkent"

Az országba bejutott menekültek száma napi cirka 10,000 főről napi cirke 10 főre csökkent abban a pillanatban, ahogy a kerítés elkészült. A törökökkel való megállapodás hónapokkal később volt.

GyMasa 2018.05.30. 19:26:44

@math0:
Az a rész megvan, hogy egy választási kampány NEM CSAK plakátokból áll, ugye?
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+takarodj&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjjudLK-a3bAhXCzRQKHYNlDxgQ_AUICigB&biw=1769&bih=983
Amúgy, azt ugye tudod, hogy az veszít, aki elkezd nácizni?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 19:27:00

@felucca02:

"Csöppet elfelejted azt a tényt, hogy a migrik nem a kerítés miatt nem jönnek"

Hazudsz, de nagyon aljasul. MIHOZZÁNK, RAJTUNK ÁT a kerítés miatt nem jönnek. MI ennyit tud(t)unk tenni, Más ország meg úgy védekezik vagy nem, ahogy tud vagy akar.

Másnak írtam már, nézd meg az illegális határátlépők statisztikáját a kerítés beüzemelése előtt és után. Tudom, fáj az igazság, ezért nem fogod megtenni.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.30. 19:28:46

@math0: Orbánc nem náci. Még csak egy rasszista fasiszta. Nácivá majd később válik, amikor majd megszorongatják a tökeit, és tovább őrül.

felucca02 2018.05.30. 19:29:23

@math0: Igen, ebben igazad van, a jobbikkal annyira nem számolok, hogy ki is ment a fejemből.:)

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 19:29:45

@math0:

Azt ugye vágod, hogy Izraelben jobban utálják Sorost, mint nálunk, és hogy ott már meg is hozták a Soros ellenes törvényt ?
Ezt csak azért mondom, mert az lesz az igazán mókás, ahogy a a zsidókat kezded nácizni ugyanazért, pöcsfej.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 19:33:08

@felucca02:

"egy migráns- és orbánellenes politikával simán választást lehetne nyerni. Előbb-utóbb jön valaki, aki ezt felismeri."

A mostani ellenzék biztos nem, mert katasztrofális arcvesztés nélkül nem tudnak visszakozni a migrisimogatásból. Egész "ideológiájuk" a migráció hasznosságáról szól, na persze Orbán bármely és minden lépésének az ellenzése mellett. Ha Orbán hirtelen támogatni kezdené a bevándorlást, a mai ellenzék ugyanolyan hirtelen - még az arcresztést is vállalva - ellenezni kezdené. Csak úgy zum Trotz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:33:24

@Kampfer:

Már évek óta időszerű lett volna a MésárosLőrinceket, a RogánAntalokat, az OrbánViktorokat és hasonszőrű társaikat minimum sittre tenni azért a rombolásért, amit az ország ellen tettek!

"Miért menne a jogállammal szembe az, hogy ha egy korábban nem látott élethelyzettel, majd az általa szült konfliktushelyzettel kapcsolatban legitim módon születik egy törvény és azt végrehajtják??? Valószínűleg...? Hát ez édeskevés..."

a jogállamnak van pár alapelve, például nem hozunk törvényeket arra, hogy csak és kizárólag a nekünk nem tetsző hangokat elhallgattassuk, mert az diktatúra. meg mondjuk önmagában az is, hogy emberi jogok tekintetében segítő szervezetet büntetnek, az emberellenes bűncselekmény.

"Ha majd pontosan leírod, hogy a szerb-magyar határon tetvészkedő migrinek mi elől kell menekülnie Szerbiából"

a hangoztatott jézusi elvek nem kérdezek ilyen baromságokat, hanem segítségre szólítanak fel.

"Amint mutatsz EGYETLEN MENEKÜLTET a szerb-magyar határon, igazad is lesz! Talán... De amíg csak migriket látni ott, addig ezeken nem kell semmiféle segítséged adnunk. Eldönthetjük, hogy bejöhetnek-e, avagy sem. Döntöttünk. Ennyi."

Orbánék a menekülteket se engedik be. papírjuk van róla, strasbourgi bíróságon. hazudós náci geci vagy.

"Poszter! Vezesd már le kérlek, hogy milyen keresztény üzenet értelmében kellene egy hazudozó, agresszív, sunyi és lusta muszlim bandának segítséget adni, beengedni, befogadni, ne adja az ég: letelepíteni Magyarországon?"

a "szeresd felebarátaidat". semmiféle válogatásra nem szólít fel, te náci köcsög!

" Mi a fészkes fenéért nem tudjátok már megérteni, hogy qrvára semmi szükség, továbbá semmilyen társadalmi igény nem mutatkozik ezekre??? "

a köcsög, tanulatlan, ostoba parasztokban nem.

"Csak egy gondolat a politikai vetületről: úgy tűnik, egy jelentős népesség inkább tűr meg egy álkeresztény és korrupt politikát, mint azt az agybajt, amit ti és a pardaviék képviselnek! És ez három éve nem esik le nektek!"

a náci Németországnak 12 évébe tellett, mire leesett az, hogy mennyire kurvára nincs igazad. de amikor leesett, az kemény volt. úgyhogy elmész a kurva anyádba az embertelen faszságaiddal, te náci elmebeteg!

"Továbbá miért kéne hetekig rágni egy kérelmet, ami hazugságokon, hamis iratokon és naponta változó állításokon alapul? "

mondjuk, mert a jogállam nem az, hogy egy olyan náci fasz, mint te dönti el, mi a hazugság.

GyMasa 2018.05.30. 19:34:41

@Rettegek mert ballib vagyok:
...hogy Izraelben jobban utálják Sorost...
Hát, ez azért lehet, mert az igazi (hatékony) nácikok nyilvánvalóan ott lehetnek, hiszen az a mondás, hogy "közöttük tudsz nekik a legtöbbet ártani" .

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:36:03

@Helga Beauty Salon: "Kit nem engedtek be érvényes útiokmányokkal? Mutasd már meg az illetőt (ket)"

őket, te ostoba fasz:

444.hu/2015/09/16/akik-beleptek-az-europaba-vezeto-feher-ajton-de-a-magyar-rendorok-visszakuldtek-oket/

várunk az Orbán elleni tüntetéseken, te barom!

Éhesló 2018.05.30. 19:36:08

@math0: az elveiket azok szarják pofán, akik keresztényebbnek hazudják magukat a keresztényeknél, holott közük nincs semmihez, amit a kereszténység jelent.

Egy keresztényt sem utasít semmi koszos moszlim arabok és niggerek befogadására, sem a hitelvei, sem az egyháza, sem a józan esze. Nem is utasítható erre senki.
Egy keresztény sem szorul a hitetlen és becstelen képmutatók, hazugok útmutatására.

Maguk döntik el miként élnek és nem szorulnak a keresztényellenes újmarxisták és sorosista zsidók tanácsaira.
Sosem is szorultak ilyesmire.

illaim 2018.05.30. 19:37:58

@$pi$: "Az, hogy te magad gyűlölködsz nem bizonyítja, hogy más is gyűlölködik, csak azt, hogy te csinálod. Kirekesztő, gyúlölködő, megkeseredett ember vagy. Mások nem ilyenek. Mások például nem patkányooznak embereket, nem nevezik őket állatoknak. Aki ilyet tesz, az gyűlölködik."
Ilyenkor nem undorodsz magadtól? Nehogy már erényt akarj kovácsolni az általad is hirdetett aljasságból!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:42:21

@Helga Beauty Salon: "Helga Beauty Salon"

amikor idejön az IQ-negatív barom okoskodni, és még reklámozza is, hogy milyen hülye. beauty salon, bazdmeg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:44:03

@Helga Beauty Salon: a tudathasadás, amikor Orbán kereszténykedik

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:44:47

@Helga Beauty Salon: Orbánnál nagyobb skizofrént még nem látott a világ a politikában

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.30. 19:44:54

@bbwd:

kivéve, ha átjön a szerbektől, mert az nem uniós orszáh, és akkor már mi menekültünk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:46:44

@Helga Beauty Salon: ne okoskodj, inkább fésülgesd a rajzolt szemöldöködet, te szellemi fogyatékos!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.30. 19:47:17

@Heremóka:

Az április 8-i szégyenteljes bukás után azt hittem, hogy az ellenzék és a bértollnokai magukba szállnak és elgondolkodnak az okokon. De úgy látom, ugyanazt a vinnyogást és hazug nnyüszítést folytatják, amiről már bebizonyosodott, hogy csak veszteni lehet vele.

aptikjampó 2018.05.30. 19:48:50

@ételizésítő: Te is elmmehtnél az anyádba ostoba nyelvtannáci gyökér.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:49:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne: legutóbbi kutatások szerint te egy egyiptomi ganajtúró reinkarnációja vagy.

aptikjampó 2018.05.30. 19:50:20

@math0: Mizu doktor úr? Ismét kiszökött a kórteremből?

Helga Beauty Salon. 2018.05.30. 19:53:01

@math0: Uram, ön vendégem egy ingyen gyantázásra!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:53:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne: április 8 óta tudjuk, hogy Magyarországon kritikus mennyiségben van a túl hülye, akikkel katasztrófába lehet vinni az országot. a végén ti fogtok vinnyogni, te fogsz a legjobban, mivel tudjuk, hogy egy igen hülye, ostoba, tehetségtelen balfasz vagy. nagyon fog neked fájni az, ahova Orbanisztán tart.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:55:39

@Éhesló: "az elveiket azok szarják pofán, akik keresztényebbnek hazudják magukat a keresztényeknél, holott közük nincs semmihez, amit a kereszténység jelent."

azaz Orbán.

"Egy keresztényt sem utasít semmi koszos moszlim arabok és niggerek befogadására, sem a hitelvei, sem az egyháza, sem a józan esze. Nem is utasítható erre senki."

de, az evangélium tele van ilyen igehelyekkel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 19:58:18

@Rettegek mert ballib vagyok: nekem Izrael nem követendő minta. neked igen?!

Éhesló 2018.05.30. 20:00:06

@math0: elsőre is, sehol nem nyilatkoztam a vallásomról.
Másodjára a büdös kurva anyádat faszfejezd te trágár barom.

Harmadjára, ha nem érted a magyar nyelven leírt szöveget, húzz innen a kurva anyádba!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:01:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a menekültek úgy kerülték meg a kerítést, ahogy akarták, te húgyagyú! Merkel egyessége zárta le a balkáni útvonalat, Orbán egy ostoba kis senki ehhez.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:02:09

@GyMasa: ezen képek egyike sem párt kampánya, te faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:02:53

@GyMasa: most az, hogy a felháborosott közemberek elküldték a gecit a gecibe, az egy dolog, és jogos.

Helga Beauty Salon. 2018.05.30. 20:06:26

@math0: Te viszont egy elmebeteg genetikai hulladék vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:07:09

@$pi$: én a nácikat gyűlölöm, joggal. ti ártatlan emberek millióit. ti vagytok ostoba, megkeseredett emberek, akik elbaszták az életüket, és ezt kompenzálják.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:10:34

@Rettegek mert ballib vagyok: a magyarok már rég nem magyarok, genetikai értelemben, te ostoba! sőt, soha nem is voltak azok.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

ja és bocs, de ez nácizmus. egy arab megtanulhat magyarul, ha megtanul, és magyarnak vallja magát, akkor tekinthető magyarnak. aki szerint nem, az náci is, meg ostoba is, mert a tudomány cáfolja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:15:13

@Rettegek mert ballib vagyok: "a magyarok nem szeretnének magyarok maradni saját hazájukban."

Nem szeretnének?! Azért az se semmi, hogy még magyarul se tudtál megtanulni, te hazaáruló, náci geci! Egy arab, aki megtanul magyarul, az különb magyar nálad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:16:04

@Rettegek mert ballib vagyok: érved nulla, tipikus náci genetikai selejt vagy

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:18:28

@röf: megint egy náci fasz, akinek érve nincs

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:19:06

@midnightcoder2: a keresztényeknél már atyámfia, ez volt az újítás, te műveletlen barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:19:54

@Helga Beauty Salon: Te viszont egy elmebeteg genetikai hulladék vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:20:30

@Éhesló: Másodjára a büdös kurva anyádat faszfejezd te trágár barom.

Harmadjára, ha nem érted a magyar nyelven leírt szöveget, húzz innen a kurva anyádba!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:21:20

@Helga Beauty Salon: gyantázd meg nyugodtan magadat, az IQ-dat már nem csökkentheti!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:21:57

@aptikjampó: Mizu elmebeteg? Ismét kiszöktél a kórteremből?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 20:25:39

@Éhesló:

két este van:

1) keresztény vagy, akkor ne ugrálj, hogy annak vettelek.

2) nem vagy keresztény akkor érthető, hogy fingod nincs a Bibliáról, az viszont, hogy miért ugrálsz a nevükben, miért akarsz a nulla tudással kioktatni másokat? és a teteje az, hogy nem keresztényként beleugatsz abba, hogy nem keresztények beleugatnak a kereszténységbe. azaz olyan penetránsan szúrtad tökön magad, hogy az orrodon jön ki, te faszfej!

jobban jársz, ah az elsőt választod, és kereszténynek vallod magad, akinek fingja nincs a kibaszott szaros Bibliájáról, és szépen kussolsz a sok hülyeséged miatt

GyMasa 2018.05.30. 20:55:05

@math0:
Mivan Matyika, miért kellett nevet változtatni?
Jobb lenne, ha a modorodon csiszolnál egy kicsit.
Az többet segítene.

Éhesló 2018.05.30. 21:44:14

@math0: nos a poszt nem rólam szólt.
Te egy tárgár balfék vagy, aki elmehet a kurva anyjába.
A hitemhez pedig semmi közöd te barom, mert nem osztottam meg veled, miben és miért hiszek.
A kurva anyádnak tarts katekizmust.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.30. 21:46:37

@Éhesló: na, belesültél, nincs érved, ezért anyázol. Nettó anyázol, ennyit tudsz, és még te ugrálsz az anyázás miatt. Ennél nincs lejjebb.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.30. 22:04:40

@math0: Ne változtass a modorodon. Ezek a fideszfaszfejek ezt érdemlik. Én már meguntam, hogy ezt a sok patkányt aki itt okádja az orbánszart, elküldjem a halál faszára. Szerencsére leváltottál, és ezért köszönettel tartozom. Folyamatosan kell a pofájukba üvölteni, ha kell életük végéig. Minden szavaddal egyetértek, ne csüggedj, vagyunk egy páran, akik így gondoljuk, és ha te is megunod folytatja más. Ezt a tolvaj, hazug, csaló bandát szidni kell minden fórumon.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.30. 22:07:35

@math0: Viszont mindegyiket listáztam, ha kell akcióba lendül és lecsap a listám, még ha nem is vagyok mindig jelen a készenlétem fennmaradt, kivárok, és a kellő időben teljes erőmmel fogok lecsapni azokra, akik a retkes fidesztolvajokat támogatják.

Éhesló 2018.05.31. 07:51:53

@math0: baromarcú provokátor geci, olvass már vissza mielőtt ilyen aljas módon hazudsz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.05.31. 08:32:58

@Éhesló: baromarcú provokátor geci, te hazudsz aljas módon.

midnightcoder2 2018.06.01. 07:23:18

@math0: A nácik picit fel vannak fújva. A kommunisták anno alsó hangon is 10x annyi embert gyilkoltak le mint amit Hitlerék a Holocaust során. Csak a kínai kulturális forradalomnak volt vagy 60 millió ártatlan áldozata, és akkor még kimaradt Lenin elvtárs, Sztálin elvtárs. De az amcsik is több tízmillió "jó" indián csontjaira építették fel az USA-t.

És hülye vagy, ha azt hiszed, hogy a történelem megállt itt, és ezzel vége a népirtásoknak. Ahogy akkor is, ha azt hiszed, hogy csak a fehér ember képes faji, vallási alapon a tömeggyilkosságra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.06.01. 07:35:32

@midnightcoder2:

1) a nácik sokkal kevesebb idő alatt, sokkal kisebb területen, sokkal kevesebb emberből irtottak ki fajlagosan sokkal többet

2) a nácik faji alapon irtottak, azaz, aki zsidónak született, és elérték, annak általában nem volt menekvése. a kommunisták általában politikai alapon üldöztek embereket, azaz, ha behódoltak, akkor sokan jó eséllyel megúszták

ezt egy olyan hülye fasz, mint te, persze nem fogja fel.

Egyébként semmi újat nem sikerült kipréselned az idióta fejedből. Már rég megvolt előre erre a válaszom:

ateistaklub.blog.hu/2013/09/12/az_ateizmus_a_kommunizmus_es_a_vallas_remtettei

Még arra se vagy képes, hogy valami eredeti, új baromsággal gyere, te elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.06.01. 07:36:20

@midnightcoder2: "ha azt hiszed, hogy a történelem megállt itt, és ezzel vége a népirtásoknak. Ahogy akkor is, ha azt hiszed, hogy csak a fehér ember képes faji, vallási alapon a tömeggyilkosságra. "

senki nem mondott ilyet, és nem is érv. terelsz. mert ostoba vagy, és nincs igazad.

Alick 2018.06.01. 10:29:45

@hidroponi: A schengeni határon EU-s segítséggel megfelelő átmeneti zárt befogadó táborokat kellett volna építeni azoknak, akik a döntésre várnak. A befogadást vagy elutasítást pedig egységes európai jogelvek szerint kezelni, amelyek a menedékkérő együttműködő igazolására építenek.

Magyarulaszlo 2018.06.01. 10:46:02

@Helga Beauty Salon:
Jelenleg épphogy az illiberális banda hivatkozik egyfolytában és hamis módon a kereszténységre, már a diktatúrájukat is kereszténydemokráciának neveznék, miközben Orbán, Rogán és a teljes bűnöző rezsim nem éppen keresztényi módon a gyűlöletre és a félelemre építik hatalmukat.
És én pontosan ezt kritizálom a posztban..
Szóval a Te üzeneted nem nekem szól, hanem inkább a miniszterelnöknek tűnő gengszternek...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.06.01. 14:22:27

@midnightcoder2:

"Ahogy akkor is, ha azt hiszed, hogy csak a fehér ember képes faji, vallási alapon a tömeggyilkosságra."

Pedig ez így igaz: minden internáci ezt mondja. Emlékezz, mekkora felzúdulás volt nálunk is, amikor rasszista bűncselekmény miatt cigányokat ítéltek el. Merthogy cigány nem lehet rasszista, csak a magyar.

midnightcoder2 2018.06.01. 20:04:49

@math0: 1. Ilyen alapon Káin volt a legnagyobb tömeggyilkos, hiszen egymaga kiirtotta az emberiség 25%-át, ráadásul milyen rövid idő alatt.

2. "a kommunisták általában politikai alapon üldöztek embereket, azaz, ha behódoltak, akkor sokan jó eséllyel megúszták"

Ja. Mao elvtárs végigkérdezett minden kicsi kínait, hogy behódolsz vagy lelövünk, az a 60 millió meg mind azt mondta, hogy egye fene, inkább lőjetek le mint hogy kommunistának álljak. Szépséghibája a dolognak, hogy véletlenül mind csupa értelmiségi döntött az utóbbi mellett, aminek következtében aztán a kicsi kínaiak jó pár évre bemásztak gazdaságilag a béka segge alá, ahonnan csak az utóbbi pár évtizedben bújtak elő. Amúgy annak akit főbe lőnek, elég sovány vigasz, hogy progresszív eszme nevében tették ezt vele.

"Egyébként semmi újat nem sikerült kipréselned az idióta fejedből. Már rég megvolt előre erre a válaszom"

Ami persze megint csak kb. annyira logikus, mintha Endike, alias a tudomány soha nem téved tollából került volna elő.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.06.01. 21:01:23

Megható, ahogy az ateista, a hívő embereket lenézően valláskárosultnak nevező liberálisok így aggódnak a keresztényekért.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.06.01. 21:03:53

@midnightcoder2: "1. Ilyen alapon Káin volt a legnagyobb tömeggyilkos, hiszen egymaga kiirtotta az emberiség 25%-át, ráadásul milyen rövid idő alatt."

Te tényleg elhitted ezt a mesét? A mikulásban is hiszel, te húgyagyú?!

"Ja. Mao elvtárs végigkérdezett minden kicsi kínait, hogy behódolsz vagy lelövünk, az a 60 millió meg mind azt mondta, hogy egye fene, inkább lőjetek le mint hogy kommunistának álljak. Szépséghibája a dolognak, hogy véletlenül mind csupa értelmiségi döntött az utóbbi mellett"

tehát elismered, hogy döntöttek, volt választásul. Ellentétben a zsidókkal, akik nem dönthettek úgy, hogy akkor ők most nem lesznek zsidók.

És ezt nem sikerül felfognod a 80-as IQ-ddal, te elmebeteg!

midnightcoder2 2018.06.02. 07:08:23

@math0: "Te tényleg elhitted ezt a mesét?"
Természetesen nem. Csak példaként használtam, hogy rámutassak arra, hogy mekkora marhaság a tömeggyilkosságok súlyát lakosságarányosan mérni. Csak úgy látszik, az elvont gondolkodás annyira nem az erősséged.

"tehát elismered, hogy döntöttek, volt választásul. "
Az irónia sem az erősséged. Lószart dönthettek. Simán társadalmi csoportba tartozás alapján kivégezték őket. A tömeggyilkos rendszerek nemigen szoktak így finomkodni, a málenkij robotnál is simán elvittek olyanokat is, akik előzőleg a nácik koncentrációs táborból jöttek haza. Nálunk persze a kommunizmus lightosabb verziója járt, errefelé mindig is szem előtt voltak az elvtársak valamennyire.
Észak-koreát polgárként viszont még ma sem próbálnám ki.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.06.02. 07:48:54

@midnightcoder2: tehát Káin nem létezett, és ezért nem volt tömeggyilkos. A példád nem reális példa, és nem mutatott rá semmire, mert nem volt az emberiség történetének olyan időszaka, amikor csak pár ember élt Földön. Egy nem valós, sőt irreális példa nem mutat rá semmire.

"Simán társadalmi csoportba tartozás alapján kivégezték őket."

HAZUDSZ.

" A tömeggyilkos rendszerek nemigen szoktak így finomkodni, a málenkij robotnál is simán elvittek olyanokat is, akik előzőleg a nácik koncentrációs táborból jöttek haza."

Nem volt jellemző.

"Észak-koreát polgárként viszont még ma sem próbálnám ki. "

Ha Auschwitz vagy Észak Korea között kell választani, Észak Koreát választanám. Gondolkodás nélkül. Te lehet, hogy ostoba vagy, de azt amúgy is tudjuk.

midnightcoder2 2018.06.02. 21:05:38

@math0: "A példád nem reális példa, és nem mutatott rá semmire, mert nem volt az emberiség történetének olyan időszaka, amikor csak pár ember élt Földön."

Ha a genetikusoknak hinni lehet, akkor bizony volt. De a példában nem ez a lényeg, hanem az, hogy egy ember megölése akkor is egy ember megölése, ha rajta kívül nincs több csak még három, és akkor is az, ha rajta kívül még több milliárd ember él a földön. Ha én most lelőnélek téged, nem hiszem hogy előtte nagyon vigasztalna, hogy de utánad is marad még 7.6 milliárd, sőt, ha van családod őket sem hiszem hogy túlzottan vigasztalná ez. Ezért hülyeség számarányosan nézni a tömeggyilkosságokat.

"HAZUDSZ."
Ja, nyilván. Csak tudod, Recsk pont annyira volt fakultatív program, mint Auschwitz.

"Ha Auschwitz vagy Észak Korea között kell választani, Észak Koreát választanám."
Túl sokkal ott sem járnál jobban, legalábbis ha bekerülnél egy munkatáborba.

hvg.hu/vilag/20140217_eszak_korea_munkataborok_ensz

"Nem volt jellemző."
De megtörtént.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.06.02. 21:21:22

@midnightcoder2: "Ha a genetikusoknak hinni lehet, akkor bizony volt. "

volt a faszt, ostoba vagy.

"ha van családod őket sem hiszem hogy túlzottan vigasztalná ez."

de ez kurvára nem volt kérdés, faszfejkém!

"Recsk pont annyira volt fakultatív program, mint Auschwitz."

Mondjál már valakit,te faszfej, akit etnikai származása miatt vittek Recskre, te baromállat!

Ezt megismétlem: Ha Auschwitz vagy Észak Korea között kell választani, Észak Koreát választanám. Mert döntő érv, és semmit nem tudtál ellene mondani, sőt, elismerted.

""Nem volt jellemző."
De megtörtént. "

De nem volt jellemző. Azaz a két rendszer között óriási a különbség, és ez volt a kérdés, faszfejkém, nem egyedi esetek.

midnightcoder2 2018.06.03. 06:14:36

@math0:

"volt a faszt, ostoba vagy."
io9.gizmodo.com/close-calls-three-times-when-the-human-race-barely-esc-1730998797

"Mondjál már valakit,te faszfej, akit etnikai származása miatt vittek Recskre, te baromállat!"
Most nem mindegy a zsidónak, hogy azért viszik el mert görbe az orra, vagy azért mert ügyvéd volt ?
Akiket Recskre vittek, nem kérdezték meg, hogy akar-e menni, vagy inkább hű szolgája lesz a kommunizmusnak. Ez volt a kérdés, nem az, hogy mindez faji alapon vagy társadalmi helyzet alapján zajlott.

"De nem volt jellemző. "
De az, hogy megtörtént pont azt igazolja, hogy nagyon nem finomkodtak az elvtársak az elhurcolásnál. Kb. aki arra járt és alkalmasnak tűnt, azt vitték. Nyilván, mivel viszonylag kevés koncentrációs tábort megjárt polgár volt akkoriban az országban, ráadásul ezek közül viszonylag kevesen voltak elfogadható fizikai állapotban, így kevésbé volt jellemző. De csak ezért.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.06.03. 07:45:32

@midnightcoder2:

"io9.gizmodo.com/close-calls-three-times-when-the-human-race-barely-esc-1730998797"

nem mintha ez egy tudományos szakcikk lenne, de erősen spekuláns, és minimum 1000-10000 emberről van szó. Tehát nemcsak hülye vagy, te náci fasz, de hazug köcsög geci patkány is.

"Most nem mindegy a zsidónak, hogy azért viszik el mert görbe az orra, vagy azért mert ügyvéd volt ?"

Nem mindegy. Azt, hogy szidó, nem lehet választani, azt, hogy ügyvéd, azt lehet. Ezt magyarázom neked, már mióta, de te egy debil,, hülye barom vagy, 80-as IQ-val, ;s nem fogod fel. Egyébként pont ugyanezért vagy náci is. A nácizmus hülyeség, te hülye vagy, azért vagy náci, mert hülye vagy.

De még foglalkozás alapján se vittek el automatikusan minden embert. Ebben is hazudsz, náci patkány.

"Akiket Recskre vittek, nem kérdezték meg, hogy akar-e menni, vagy inkább hű szolgája lesz a kommunizmusnak."

1) Először is azért vitték el mert előtte is ellenállt.
2) És de, sokszor megkérdezték.

" Ez volt a kérdés, nem az, hogy mindez faji alapon vagy társadalmi helyzet alapján zajlott."

A faszt volt ez a kérdés, te hülye, hazudós, náci anyabaszó geci patkány. Pont az volt a kérdés, hogy a nácik olyan alapon vittek el zsidókat, hogy annak a zsidónak semmiféle választása nem volt ebben, mert úgy született. És ez sokkal rosszabb. Ezt nem fogod fel, mert egy elmebeteg gyagyás barom vagy, és pontosan ezért vagy náci: egy húgyagyú ostoba hülyegyerek baromságokat hisz. Ennyi vagy.

""De nem volt jellemző. "
De az, hogy megtörtént ..."

Az is megtörténik Magyarországon, hogy cigányokat lőnek le. Nem az a kérdés, hogy mi történik meg, hanem, hogy mi a rendszer, te gyagyás, elmebeteg, náci fasz! A náci rendszer egy messze durvább elnyomó, emberirtó rendszer volt, mint a kommunizmus. Ez volt a kérdés, és ebből a szempontból az a fontos, hogy rendszerszinten kiket, miért vittek el, általában, nem egyedi esetekben, ezt milyen sűrűn csinálták, a lakosság hányad részét likvidálták, mennyi idő alatt. Ebben pedig a nácik a világtörténelem legnagyobb népirtói voltak (talán a ruandai népirtást kivéve), értelmes ember ezt nem vitatja.

Te vitatod, hülyén vitatod, baromságokat mondasz, mert ostoba vagy. És pontosan ezért vagy egy rasszista, náci faszfej magad is. Minden náci ilyen hülye, mint te, mert a nácizmus baromság.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.06.03. 07:55:18

@midnightcoder2: Azt is illene tudnod, hogy mi a különbség a munkatábor, és a haláltábor között. Ez a nácizmus megítélésének egyik kulcsfontosságú kérdése. Ugyanis munkatáborok sok országban voltak. ezek se szép dolgok, de még az USÁ-ban is voltak. A munkatábor egyébként nem kell, hogy elítélendő dolog legyen, mert egy jogállamban, jogkövető bíróság által elítélt embereket munkatáborban, normális körülmények között fogva tartani, és a fogva tartás alatt hasznos munkát végeztetni velük, az normális lenne. Eközött, meg egy börtön között, ahol a rabok munkát is végeznek, nincs nagy elvi különbség. Általában a munkatáborok azért durvák szoktak lenni, mert elnyomó rezsimekben szokták működtetni őket, nem jogos bírósági ítélet alapján, és a viszonyok sokszor igen durvák voltak. Ez igaz a Gulágra, Recskre, és a nácizmus munkatáborai között. A német lakosság, a szövetségesek azt tudták, hogy a nácik a zsidókat munkatáborokba vitték.

A nagy különbség, amikor kiderült, és az egy vitatott kérdés, hogy a német lakosság ebből akkor mennyit tudott, vagy a szövetségesek mennyit tudtak, de a nagy botrány mindenesetre akkor volt, amikor a szövetséges csapatok felszabadítottak HALÁLTÁBOROKAT. Akár tudták előtte, akár nem, ekkor mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy a nácizmus sokkal durvább volt minden más elnyomó rezsimnél. A haláltábor és a munkatábor között óriási különbség van. és az, hogy neked ezt magyarázni kell, mutatja, hogy mekkora ostoba faszfej vagy te. És pontosan ezért vagy rasszista, náci patkány.

midnightcoder2 2018.06.03. 08:51:27

@math0: "nem mintha ez egy tudományos szakcikk lenne, de erősen spekuláns, és minimum 1000-10000 emberről van szó."

A tudomány elég gyakran erősen spekuláns. Az E=MC2 elég stabil dolog, de Pl. hogy a tojás egészséges vagy méreg, már nem annyira.

De folyamatosan olyasmin rugózol ami elsuhan a lényeg mögött. A lényeg az, hogy _egy_ ember megölésének súlya nem függ attól, hogy rajta kívül még hány ember él a Földön.

"Azt, hogy szidó, nem lehet választani, azt, hogy ügyvéd, azt lehet."
Ja, csak amikor azt választod, hogy ügyvéd vagy, még nem tudhatod hogy egyszer lesz pár agyament fasz aki hatalomra kerül, és úgy gondolja hogy ezeket irtani kell. Ahogy Pl. ma ateistának lenni teljesen normális, de ha mondjuk 30 év múlva beáramlik Európába pár száz millió iszlám szélsőséges és alakítanak egy fincsi kis iszlám államot, akkor az addig teljesen rendben lévő ateisták egyszer csak azon kapják magukat hogy agyonverik őket. Mint ahogy ez ma is megtörténik pár iszlám berendezkedésű államban. És ez tud úgy is működni, hogy azért ütnek agyon, mert a szomszéd azt mondta, hogy ateista _voltál_.

"Azt is illene tudnod, hogy mi a különbség a munkatábor, és a haláltábor között. Ez a nácizmus megítélésének egyik kulcsfontosságú kérdése."
A munkatábor és a haláltábor között nincs mindig egyértelmű különbség. Lehet úgy is csinálni munkatábort, hogy onnan a polgár nemigen jön haza élve.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.06.03. 22:34:31

@midnightcoder2:

"De folyamatosan olyasmin rugózol ami elsuhan a lényeg mögött. A lényeg az, hogy _egy_ ember megölésének súlya nem függ attól, hogy rajta kívül még hány ember él a Földön."

Te vagy az, aki félrebeszélsz. Kurvára nem az volt a kérdés, hogy egy ember megölésének mi a súlya, hanem az, hogy egy rezsim elnyomásának mi a súlya. Az meg kurvára nem annyiból áll, hogy összesen hány embert öltek meg, függetlenül attól, hogy mennyi idő alatt, és milyen területen, mennyi emberből. Ennyire primitív ne legyél már, te náci köcsög! Szerinted például, ha Monaco nagyhercege kiirtja az összes embert, akit éppen Monacoban elér, akkor szerinted Monaco nem egy kurva nagy diktatúra, hiszen alig öltek meg pár embert. Szerintem meg ebben az esetben kurva nagy diktatúra lenne.

"Ja, csak amikor azt választod, hogy ügyvéd vagy, még nem tudhatod hogy egyszer lesz pár agyament fasz aki hatalomra kerül, és úgy gondolja hogy ezeket irtani kell."

Továbbra is olyan dolgokról beszélsz, ami meg se történt ebben a formában. A kommunisták nem irtották az ügyvédeket azért, mert ügyvédek voltak. Ostoba, náci barom faszfej vagy.

"A munkatábor és a haláltábor között nincs mindig egyértelmű különbség. Lehet úgy is csinálni munkatábort, hogy onnan a polgár nemigen jön haza élve. "

megint nem a lényeget fogod fel, hanem próbálsz összemosni, relativizálni. Te soha nem a rendszerszintű különbséget fogod fel, hanem mindig abba kötsz bele, hogy lehet pár kivételes, vagy határeset. Azt nem fogod fel, hogy ezzel nem nyersz vitát, ezzel te csak egy ostoba, kötekedő, faszfej, mocsok, náci patkány maradsz.

Rot 2018.07.04. 15:47:35

@midnightcoder2: ...ilyen a biblikus felebaráti szeretet

Éhesló 2018.07.11. 18:07:34

@math0: nem a magadfajta marxista szarok lesznek akik katekizmust oktatnak bárkinek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.11. 20:22:31

@Éhesló: nem a magadfajta marxista szarok lesznek akik katekizmust oktatnak bárkinek.
Válasz erre

Éhesló 2018.07.11. 21:35:39

@math0: seggfej, én nem oktattam senkit semmire. A fos posztban próbált a magadfajta barom kultúrmarxista poszter ilyet tenni.
Elmehettek a kurva anyátokba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.11. 21:50:19

@Éhesló: nem a magadfajta marxista szarok lesznek akik katekizmust oktatnak bárkinek.

Éhesló 2018.07.11. 22:08:06

@math0: nem érted a magyar szót seggfej, én nem oktattam senkit semmire. A fos posztban próbált a magadfajta barom kultúrmarxista poszter ilyet tenni.
Elmehettek a kurva anyátokba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.11. 23:28:53

@Éhesló: nem a magadfajta marxista szarok lesznek akik katekizmust oktatnak bárkinek.

Éhesló 2018.07.13. 15:07:38

@math0: nem érted a magyar szót seggfej, én nem oktattam senkit semmire.
A fos posztban próbált egy magadfajta barom kultúrmarxista poszter ilyet tenni.
Elmehettek a kurva anyátokba.

Kuglóf. Az 2019.05.26. 15:48:46

@math0: Szegény hülye, Sztálin és minden kommunista MINDENKIT kiirtott, aki az ATEISTA VALLÁS általuk képviselt irányvonalát, a kommunizmust nem fogadta el.
A kommunizmus, amely miután istentagadó, tehát ATEISTA ezerszer több embert ölt meg, mint a keresztények bármikor.

MIELŐTT (tefasz) az inkvizíciót hoznád: Annak áldozata száma 200 év alatt kábé 15ezezer ember a teljes keresztény világban (10ezer a Nagy Torquemada hazájában).
MIELŐTT (tefasz) a keresztes háborúkat hoznád, NÉGY darab ilyen volt 400 év alatt , az áldozatainak száma kevesebb mint 500ezer, amivel szemben áll az iszlám dzsihád évi kettő, azak mondjuk 800 hadjárata ugyanezen idő alatt, többmilliós áldozattal és rabszolgaságba hurcolt emberekkel.
MIELŐTT (tefasz) idehozod Dél Amerikát, közlöm, hogy Dél Amerikában pár tízezer embert irtottak ki a konkvisztádorok, a többit elintézte a polgárháborútól, éhinségtől megnyomorított őslakosságot megtámadó BIOLÓGIAI fegyver, az influenza, a himlő, a tífusz, a vérhas, a kolera, cserébe csak a szifiliszt tudták nekünk átadni. Dél Amerika lakossága a mai napig kb. 70 százalékban az ŐSLAKOSOK leszármazottja.

ELLENBEN az őskommunista keresztényirtó Jakobinusok mindössze 3 hónap alatt 150ezer embert öltek meg, mert csak. Mert pap, mert arisztokrata, mert gazdag volt.
Az ATEIZMUS isteneinek (pénz, hatalom, befolyás, uralkodás, szerzés) hódoló észak-amerikai hódítás eredményeképpen Észak Amerika TELJES őslakosságát kiirtották, illetve ilyen 1-3%-ra redukálták.
A kommunizmus -- erről már írtam, fentebb.

A világ legborzalmasabb vallása az ateizmus. És te ennek a mocskos, gyilkos, aljas, embertelen világnézetnek is a legaljasabb propagandátora vagy. De mindegy,. Matyikám, téged Lücy Feri mosolyogva vár, személyesen, ebben biztos lehetsz.

Kuglóf. Az 2019.05.26. 15:55:28

@Void Bunkoid: Lakásodat zárod, Hülyoid? Kerted körül van kerítés, azon szintén zárható kapu, a kerítés tetején szögesdrót?
DEMILYÉÉÉÉÉR?
B+ az elmúlt ezer évből EGYETLEN rablót nem tudsz felmutatni, aki hozzád akart bemenni, és te MÉGIS zársz mindent? Sőt, még odahaza is vannak kulcsra zárható rekeszeid, talán még széfed is!

Mekkora egy fasz vagy hát, a lakásodat kirablók száma NULLA!

Kuglóf. Az 2019.05.26. 15:58:37

A Magyar Helsinki Bizottság szerint börtönbe fogják majd zárni a keresztényeket, HA?
Akik BEPERELTÉK a Magyar Államot külföldön, mert az úgymond "megvonta az illegális migránsoktól az ország területének HASZNÁLATI JOGÁT"?
Ők oktatnak ki minket?

El Ca(OH)2 tea az anyád 3,14 Csájába, de komolyan. meg az összes rózsadombi jogvédő.

Kuglóf. Az 2019.05.26. 16:06:13

@Magyarulaszlo: Aha, szír menekültek.
jemeni szírek, Nigériai szírek, marokkói szírek, elefántcsontparti szírek, kongói szírek, bangladeshi szírek, pakisztáni szírek, ....
ma már annyi SZÍR van Európában, mint Szíria összalkossága háromszor.
Az oroszok meg NEM háborúznak Szíriában, mert az oroszok OTT VANNAK Szíriában és csupán VÉDEKEZNEK az ameriakiak által indított agresszió (lásd arab tavasz) következményei miatt.

Szíria a Közel Kelet egyik gyöngyszeme volt, egy ARAB diktatúra, igen, de milliószor jobb, mint amit az erőszakos "felszabadítók", meg a "demokráciaexportálók" odavittek.

Ja, talán az is megvan, a VALÓDI szír menekültek a nekik adott "nyaraláspénzből" (Urlaubsgeld) SZÍRIÁBA mennek "nyaralni" meg rokonlátogatni, ahonnan ugye el KELLETT menekülniük!

Én értem, hogy a németek faszok, de te választhatnál mást is, szerintem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.26. 20:20:03

@Kuglóf. Az:

"a kommunizmust nem fogadta el."

akkor ezt ugye a kommunizmushoz számítjuk, ez nem volt kérdés.

"MIELŐTT (tefasz) az inkvizíciót hoznád: Annak áldozata száma 200 év alatt kábé 15ezezer ember a teljes keresztény világban (10ezer a Nagy Torquemada hazájában)."

egyrészt több volt, + boszorkányüldözés. volt az 100 ezer is. és ezek MIND CIVILEK VOLTAK, és NEM HÁBORÚBAN.

"MIELŐTT (tefasz) a keresztes háborúkat hoznád, NÉGY darab ilyen volt 400 év alatt , az áldozatainak száma kevesebb mint 500ezer, amivel szemben áll az iszlám dzsihád évi kettő, azak mondjuk 800 hadjárata ugyanezen idő alatt, többmilliós áldozattal és rabszolgaságba hurcolt emberekkel."

ha az iszlám vallású birodalmak hódító hadjáratait veszed, akkor a keresztény vallású birodalmak hódító hadjáratainak kurvára sokkal több áldozata volt. 5-10-szer több. a keresztes háborúktól a harminc éves háborún át a gyarmatosító keresztény birodalmakig, kurvára sokkal több áldozat és kurvára sokkal több rabszolga.

"MIELŐTT (tefasz) idehozod Dél Amerikát, közlöm, hogy Dél Amerikában pár tízezer embert irtottak ki a konkvisztádorok"

sokkal többet. és ha az iszlám háborúk összes áldozatát számolod, akkor itt is az összes áldozatot kell számolnod. SOKKAL TÖBB.

"ELLENBEN az őskommunista keresztényirtó Jakobinusok mindössze 3 hónap alatt 150ezer embert öltek meg, mert csak. Mert pap, mert arisztokrata, mert gazdag volt."

a jakobinusok többségében vallásosak voltak, nagyrészt keresztények.

"Az ATEIZMUS isteneinek (pénz, hatalom, befolyás, uralkodás, szerzés) hódoló észak-amerikai hódítás eredményeképpen Észak Amerika TELJES őslakosságát kiirtották, illetve ilyen 1-3%-ra redukálták."

ezek is KERESZTÉNYEK voltak, nem ateisták. HAZUDSZ.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.26. 20:21:26

@Kuglóf. Az: Magyarország és Európa nem a lakásod, te faszfej, és ha a lakásodnak tekinted, akkor ki fogunk csinálni, te patkány náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.26. 20:23:23

@Kuglóf. Az: "Az oroszok meg NEM háborúznak Szíriában"

ne hazudj, köcsög náci! Szíriában az oroszok bombáztak a legtöbbet, klórgázzal civil lakosságot. háborús bűnös náci faszok, mint te!
süti beállítások módosítása